Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, murb napisał(a):

A gdzie są sprawy organizacyjne? :D

Hahaha

Kurde a ju sie cieszyłam ze można prowadzić rozmowę bez bloka i usunięcia po godzinie i będzie można zweryfikować przepowiednie libeda:p za jakis czas i nikt nie będzie sie wykpiwał swoich slow wiec instytucja skrinow tez niepotrzebna 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pokraka napisał(a):

Cofnij się na główna i prawie na końcu nad innymi 

Już znalazłam i przeczytałam.

Trudno. Zobaczymy kto będzie musiał z tym żyć.

Nie rozwalam nikomu żadnej rozmowy. Tekstami jakie tam wstawiają dają świadectwo samym sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Hahaha

Kurde a ju sie cieszyłam ze można prowadzić rozmowę bez bloka i usunięcia po godzinie i będzie można zweryfikować przepowiednie libeda:p za jakis czas i nikt nie będzie sie wykpiwał swoich slow wiec instytucja skrinow tez niepotrzebna 😛

Nie bardzo pojmuję co tej małej tak przeszkadza nasz 1 temat, że aż musi wyzywać ludzi od choroszczy i robić dramy w postaci odchodzę na zawsze 😏

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Pokraka a możesz tam teraz wejśc a ja wejdę z twojego profilu?😛

Ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Nie bardzo pojmuję co tej małej tak przeszkadza nasz 1 temat, że aż musi wyzywać ludzi od choroszczy i robić dramy w postaci odchodzę na zawsze 😏

A to mała? Hahaha serio nieugięta jest

olac

niech se Doda tematy ulubione do obserwacji poza tym tutaj inaczej niz na Kafe jest zakładka prócz cała aktywność również TWOJA cała aktywność i masę opcji jak sie odnalezc w ważnych dla siebie tematach 

bez jaj 

olac jeczybule 

wbijajmy tłumnie jak

libed mowi żeby serwis dostał zasięgi z argumentem pieniędzy nikt nie dyskutuje 😛

Aha czyli dwie osoby maja jakis problem w tym zawzięta mała mi, jako dawna kafeterianka pisze o sobie dość mocno;p

olac nic sie nie dzieje. 
niech mody zadecydują i tyle, nie ma co wnikać w te laske zawsze ktos sie taki znajdzie 

I dzieki pokraka bo wlazlam tam z twojego profilu;)

laska marnuje czas na pisanie jakichś elaboratow o naszej degrengoladzie zamiast zacząć sie uczyc swojego forum jak odnalezc ulubione tematy 😝 

naprawdę olać 

.

Mój post wyglada jak jakis wysryw bo wszystko mi sie skleja w jedno a nie mogę nic edytować 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A to mała? Hahaha serio nieugięta jest

olac

niech se Doda tematy ulubione do obserwacji poza tym tutaj inaczej niz na Kafe jest zakładka prócz cała aktywność również TWOJA cała aktywność i masę opcji jak sie odnalezc w ważnych dla siebie tematach 

bez jaj 

olac jeczybule 

wbijajmy tłumnie jak

libed mowi żeby serwis dostał zasięgi z argumentem pieniędzy nikt nie dyskutuje 😛

Aha czyli dwie osoby maja jakis problem w tym zawzięta mała mi, jako dawna kafeterianka pisze o sobie dość mocno;p

olac nic sie nie dzieje. 
niech mody zadecydują i tyle, nie ma co wnikać w te laske zawsze ktos sie taki znajdzie 

I dzieki pokraka bo wlazlam tam z twojego profilu;)

laska marnuje czas na pisanie jakichś elaboratow o naszej degrengoladzie zamiast zacząć sie uczyc swojego forum jak odnalezc ulubione tematy 😝 

naprawdę olać 

.

Mój post wyglada jak jakis wysryw bo wszystko mi sie skleja w jedno a nie mogę nic edytować 

Sorry to jednak ktoś o nicku Maat chce odejść w dramatycznym gęście. 

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Generalne mało osób robi dramy prócz typiary która chetnie włazi nam na temat 😝 jest na to jakis termin psychologiczny?

Nie wiem, może przypadek kliniczny? 

Może mi powiedzą czy tu tak można mówić. 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Sorry to jednak ktoś o nicku Maat chce odejść w dramatycznym gęście. 

Nie wiem, może przypadek kliniczny? 

Może mi powiedzą czy tu tak można mówić. 😊

Wiem widziałam tez nam tu wchodził. No coz jedna osoba są ludzie którzy lubia drame i nic z tym nie zrobimy.

natomoast mała mi pięknie dowala do pieca swoimi wypowiedziami na szalenie wysokim poziomie 

ciekawe jakie laska ma postulaty. Zniknięcie tematu zniknięcie nas? Bo sorry ale ja tu pare rzeczy dla siebie znalazłam i wynosić sie ani teatralnie usuwać konta nie zamierzam. 
i tez guzik niech ja obchodzi czy nawalam bo jestem na rencie czy informatykiem na rencie 😝

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Wiem widziałam tez nam tu wchodził. No coz jedna osoba są ludzie którzy lubia drame i nic z tym nie zrobimy.

natomoast mała mi pięknie dowala do pieca swoimi wypowiedziami na szalenie wysokim poziomie 

ciekawe jakie laska ma postulaty. Zniknięcie tematu zniknięcie nas? Bo sorry ale ja tu pare rzeczy dla siebie znalazłam i wynosić sie ani teatralnie usuwać konta nie zamierzam. 
i tez guzik ja obchodzi czy nawalam bo jestem na rencie czy informatykiem na rencie 😝

Też nie zauważyłam by bycie rencista było sprzeczne z regulaminem. 

Na dziale uzależnienia jest o uzależnieniu od internetu więc to też nie łamie regulaminu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, murb napisał(a):

Już znalazłam i przeczytałam.

Trudno. Zobaczymy kto będzie musiał z tym żyć.

Nie rozwalam nikomu żadnej rozmowy. Tekstami jakie tam wstawiają dają świadectwo samym sobie.

👍 plus jeden 

Ogolnie może gdyby nie była tak wredna wzięłabym to pod uwagę ale stwierdzenie o ‚obniżaniu Poziomu forum’ dość enigmatyczne i mało mierzalne w ustach tak średnio kulturalnej  osoby jest tylko beką na razie 

Ej miecz na dzbany to masz miecz? Bo widze taki nick 😝

Rozbawił mnie tez zarzut ze piszemy jakbysmy mieli opłacane 😛 rozumiem ze na forum pisanie odbierane jest zle 😝 ach tak bo my piszemy kocopoly a ona tylko mundrosci

ja wam mowie pozno nawrócone są najgorsze najzjadliwsze 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Może tamta pani zaliczyła jakieś kompromy (że pozwolę sobie zacytować słynnego kolegę) i teraz się boi, że ją skojarzymy i opowiemy innym 😄

Może. Autentycznie wie więcej o Kafe niuansach niz ja a ja przecież mam płacone 😛

czy muszę dodawać  ze ona tu u nas teraz właśnie siedzi? 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

👍 plus jeden 

Ogolnie może gdyby nie była tak wredna wzięłabym to pod uwagę ale stwierdzenie o ‚obniżaniu Poziomu forum’ dość enigmatyczne i mało mierzalne w ustach tak średnio kulturalnej  osoby jest tylko beką na razie 

Ej miecz na dzbany to masz miecz? Bo widze taki nick 😝

Rozbawił mnie tez zarzut ze piszemy jakbysmy mieli opłacane 😛 rozumiem ze na forum pisanie odbierane jest zle 😝 ach tak bo my piszemy kocopoly a ona tylko mundrosci

ja wam mowie pozno nawrócone są najgorsze najzjadliwsze 😛

Mi płacą od każdego słowa. :D

Wrzucanie fotek kosztuje więcej. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Może tamta pani zaliczyła jakieś kompromy (że pozwolę sobie zacytować słynnego kolegę) i teraz się boi, że ją skojarzymy i opowiemy innym 😄

Byłaś na kafe w latach 2008-2014? 

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

I pewnie w zależności od rodzaju fotki stawka tez sie rozni?😛

Pamiętasz wysyp nudesów wrzucanych na kafe w latach przed 2013? Plus zdjęcia jakiejś laski z czarnymi włosami w białej koszuli chyba w Niemczech robione. Non stop to tam latało.

Jakieś Vikernesy, Pokusie, Kusze Myśliwskie itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie.

Tobie przeszkadzały trolle i mogłaś sobie znaleźć inne forum - normalna sprawa. Nam te same trolle co tobie przeszkadzały więc znaleźliśmy inne forum - koniec świata i zamach na normalność. Zalatuje hipokryzją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tamto forum jednak jest na samym końcu łańcucha pokarmowego...

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie.

Tobie przeszkadzały trolle i mogłaś sobie znaleźć inne forum - normalna sprawa. Nam te same trolle co tobie przeszkadzały więc znaleźliśmy inne forum - koniec świata i zamach na normalność. Zalatuje hipokryzją.

To widzę młodzież internetowa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

I pewnie w zależności od rodzaju fotki stawka tez sie rozni?😛

Oczywiście. 😁 Nudesy od pasa w dół są najdroższe. 

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

To widzę młodzież internetowa. 

Czy na tym forum młodość jest stygmatyzująca? Jeśli tak to wołami mnie stąd nie wyciągną. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Pokraka napisał(a):

Jak nie mieli czym to nie mogli. 

A nie uważasz, że gdyby chcieli rozwalenia Rosji to by jednak dali wcześniej i więcej. Czy dwa posty wyżej sam tego niepisałes że amerykanie nie chcieli dać bo sie rzekomo bali atomu? Słchasz tv pis i  sam sobie zaprzeczasz w co 2 poście. 😁

to ze mogli dac to by rosja juz dawno przegrala to moja opinia

to ze nie dali bo sie bali to stan faktyczny jakby im dali od razy to co teraz to tez by ruskich wyparli ale dawali im na raty i sprawdzali reakcje rosji

4 godziny temu, Pokraka napisał(a):

Katar nie atakuje Iran też a i tak dostaną 😉

kaatar na pewno wyrazil zgode na ten ostrzal tylko sie oficjalnie nie przyzna przed arabami 

iran nie jest bogaty tylko biedny 

3 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

3 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

ja bylem i co w zwiazku z tym ?

to jakis prestiż i medal daja ? to gdzie sie mam zglosic :D ?

3 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Jakieś Vikernesy,

ale to robil ten gosc ze schizofrenia ktory ma na tym forum konto od 2013 roku tak sie chwalil wiec to nie my tylko ludzie od was z kafeterii smietnik robil. jego nick to cynik fm czy jakos tak wiec to my mozemy skladac reklamacje. 

on do dzisiaj pisze o tej vikernes i wkleja jej foty bo jest chory miej pretensje do niego

3 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Wszedłem na to forum 23, przypomina mi to samosie

f23 to nie kafeteria nie manipuluj 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi