Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Póki co oficjalnie przyznała się Pstrokrotka. Powinna prowadzić notesik z hasłami do kont 😴

A czemu jej nie odpisałaś na jej pytania?🤣

Jestem bliska wstawienia paznokci, bo mam nowy lakier, ale u ciebie pieprz to sie skończyło 5letnim stalkingiem wiec mocno sie waham😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

O kurde to ile ty spałaś? Jak w studęckich czasach

Ja mam tak rozstrojony organizm, że szkoda godać. Wczoraj wstałam z łóżka naprawdę późno a i tak cały dzień mi się spać chciało więc spodziewałam się spania pod stołem na imprezie jak ostatni ochlejus. Ale na szczęście oprzytomniałam w trakcie kąpieli i szykowania się. Zwinęliśmy się z imprezy nie przez senność jak większość ludków tylko przez zmęczenie struktur kostno-stawowych 😛 O 9 obudził mnie sms z Biedronki 😂 A że nie byliśmy jak zwłoki, to już wstaliśmy.

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Już mialm cie oskarżyć o kłamstwo ze byłaś i dowody;p

No jacha. Siedziałam na kafe i hejtowałam. Widziałam, że Gienia głosi iż freeBunio to ja. Bo nie zaprzeczył 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

10 minut temu, shadow_no napisał(a):

A to my tu takich nie lubimy 

Miałam się za uzależnioną od smartfonu, ale po ujrzeniu wczorajszego przypadku zwątpiłam 🤦🏼‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A czemu jej nie odpisałaś na jej pytania?🤣

Jestem bliska wstawienia paznokci, bo mam nowy lakier, ale u ciebie pieprz to sie skończyło 5letnim stalkingiem wiec mocno sie waham😀

A po co mam odpowiadać na takie żałosne przytyki? Skoro tak sobie zinterpretowała tą odpowiedź to spoko, mogę być w jej głowie jak przechwalająca się wyhejtowywaniem qwertusia.

Dowiesz się przy okazji, że masz grube ręce i palce 🤪 Ale wrzuuucaaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

O 9 obudził mnie sms z Biedronki 😂.

No jacha. Siedziałam na kafe i hejtowałam. Widziałam, że Gienia głosi iż freeBunio to ja. Bo nie zaprzeczył 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Miałam się za uzależnioną od smartfonu, ale po ujrzeniu wczorajszego przypadku zwątpiłam 🤦🏼‍♀️

Szanuje 😀

Mnie tez wkurza to nagrywanie, najlepsze jest to, ze tego sie potem nigdy nie oglada 😀 chyba ze to jakaś domorosła influ

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A po co mam odpowiadać na takie żałosne przytyki? Skoro tak sobie zinterpretowała tą odpowiedź to spoko, mogę być w jej głowie jak przechwalająca się wyhejtowywaniem qwertusia.

Dowiesz się przy okazji, że masz grube ręce i palce 🤪 Ale wrzuuucaaj.

Grube to tam chuj, zeby tylko żałoby nie było pod nimi 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co do tego to:

Olej. O mnie tez piszą bzdury. Nie maja o czym gadac, a miało być tak amerykańsko i gwarno bez nas. Niech sie cieszą stypa i nuda znaczy yyy świętym spokojem i sie w tym pławią. Może nawet uda im sie znaleźć jakis inny wspólny temat do rozmowy niz obgadywanie nas 😀 na razie nie zanosi sie, zeby taki miały, ale trzymam kciuki, ze w końcu znajda jakies tematy zastępcze ;)

na takie cos najlepsza jest olewka, najbardziej to zaboli te farmazoniary;) poza tym pewnie tęsknią temu widza cie wszędzie. Ja tez tam rzekomo ‚byłam’ dziś pod innym nickiem 😀 to sie nazywa obsession. I ryja tu jak krety z wyloga z tęsknoty.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

A co do tego to:

Olej. O mnie tez piszą bzdury. Nie maja o czym gadac, a miało być tak amerykańsko i gwarno bez nas. Niech sie cieszą stypa i nuda znaczy yyy świętym spokojem i sie w tym pławią.

na takie cos najlepsza jest olewka, najbardziej to zaboli te farmazoniary;) poza tym pewnie tęsknią temu widza cie wszędzie. Ja tez tam rzekomo ‚byłam’ dziś pod innym nickiem 😀 to sie nazywa obsession. I ryja tu jak krety z wyloga z tęsknoty.

Obiektywnie patrząc to my tu też sporo czasu poświęcamy starym śmieciom, ale widzę potencjał na przejście do samego pitu pitu bez oglądania się na innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Obiektywnie patrząc to my tu też sporo czasu poświęcamy starym śmieciom, ale widzę potencjał na przejście do samego pitu pitu bez oglądania się na innych.

No siła rzeczy jak tu przyłażą bycze itd to owszem, poza tym wciąż trwa ekscytacja tym ze tu nie jest tak absurdalnie chujowo jak tam. Wiec naturalnie w kontekscie porównan sie przywołuje srafe. Ale wydaje mi sie, ze mimo wszystko jakies inne tematy tez zostały poruszone niz Kafe;)

ja mogę o tym już nie pisac, napisałam co najistotniejsze a byczy jak sie pojawi to daje go do ingora nawet nie wiem, czy będę go zgłaszać (chociaz bez zgłaszania mojego poleciał ze 3x hehe) w końcu miał wycelowana broń w gronostaja 🤣 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zgłaszaj, ale nie odpisuj mu. To kwestia kilku minut aż poleci.

To gdzie te paznokcie 😁

Jeszce muszę pomalować 😀 ale to potem bo teraz muszę rozruszać kosci.

Jeszcze co do tych rewelacji co wypisują - olej, specjalnie to robią zeby sie zalogować i to prostować. Jakby tak miało być zawsze ze każda brednie trzebaby prostować, to nigdy nie udałoby sie stamtad odejść, bo to sie nie skonczy. Będą kontynuować z nudow i celem prowokacji;) Kto rozumny będzie wiedział co jest prawda a nic nie zaboli znudzonych hejterek które oczekiwały św spokoju i w końcu go maja ale jakos wciąż gdacza na nasz temat jak OLEWKA😅

kiedys miałam odruch w kolko prostować ale te brednie już takiego zenitu sięgnęły ze paradoksalnie mam to bardziej w dupie 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Czyli w stopach też będą hyhy

A tak wracając to ja sugeruje dwie opcje: olewać I zgłaszać. I sobie tam robimy notki 

No tak tez zrobie zamiast dawać atencję 😀

Ale nie mogłam sobie odmówić przekazania Wam jaka informacje dostałam od groźnego zachlanego gangstera z nieobciętymi paznokciami. 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Żebyście tylko choroby psychicznej nie dostali xd chociaż już jednego z taką chorobą tu przypadkiem sciagneliscie xd ale tu takich chyba nie wyleczymy

To czego się tu nauczycie to że na pamięć może się przydać witamina D I Omega xdd 

Ja już mam nerwice lękową stwierdzoną od wielu lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wykrakałam że tak będzie, że gdy w końcu będą miały ten wymarzony spokój, to w kółko będą wracały do tych którzy poszli na nerwicę, bo to chyba jeden z nielicznych tematów na który potrafią gadać.😄

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi