Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, lily was here napisał(a):

Hah. Umknęło umknęło. Dużo muzy wstawiałam i jak jeszcze był Benni to mieliśmy z libedem nim i jeszcze różnymi osobami całonocne domówki 😀😀 potem mi sie odechciało tam cokolwiek wstawiać ‚na powaznie’.

co by nie robić off topu cały wrzesien tłukłam to:

30.10 nowe płyciwo 

Mogło mnie jeszcze wtedy nie być, albo nieśmiało obserwowałem i czytałem z krzaków niektóre tematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Malowany_ napisał(a):

Mogło mnie jeszcze wtedy nie być, albo nieśmiało obserwowałem i czytałem z krzaków niektóre tematy.

A od kiedy tam jestes? Ja ciebie kojarzę w sumie ale nie umiem czasowo umiejscowić ;) bo zepsuty to byłeś ty? A niby normalny taki z misiem polarnym na awku tez ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, lily was here napisał(a):

A od kiedy tam jestes? Ja ciebie kojarzę w sumie ale nie umiem czasowo umiejscowić ;) bo zepsuty to byłeś ty? A niby normalny taki z misiem polarnym na awku tez ty?

Zepsuty to moje konto, a niby normalny to nie ja. Konto, o ile się nie myle założyłem w 2022, a w 2024 na początku wiosny poznałem iskrę, więc wtedy zacząłem częściej się udzielać, a wcześniej to pojedyncze komentarze, które przechodzili bez echa. Na początku kariery praktycznie się nie udzielałem i prawie nic nie pamiętam z tego okresu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Zepsuty to moje konto, a niby normalny to nie ja. Konto, o ile się nie myle założyłem w 2022, a w 2024 na początku wiosny poznałem iskrę, więc wtedy zacząłem częściej się udzielać, a wcześniej to pojedyncze komentarze, które przechodzili bez echa. Na początku kariery praktycznie się nie udzielałem i prawie nic nie pamiętam z tego okresu.

A ok ja końcówka 21 sie zaczelam tam udzielać ;) kojarzę nick zepsuty ale faktycznie raczej rzadko chyba byłeś na publiku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Na priv też się nie udzielałem 😄

To jesteś ewenementem jakims założyłeś konto w bagnie i nie wciągnęło cie bagno 😀 ja tam kiedys trafiłam na walki poki i nimfy o szczeki to było zajebiste guilty pleasure haha. Potem gdzieś sie zaczelam udzielać, bo libed pisał bzdury o szczepieniach we frsncji a miałam coś akurat w temacie do powiedzenia ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

To jesteś ewenementem jakims założyłeś konto w bagnie i nie wciągnęło cie bagno 😀 ja tam kiedys trafiłam na walki poki i nimfy o szczeki to było zajebiste guilty pleasure haha. Potem gdzieś sie zaczelam udzielać, bo libed pisał bzdury o szczepieniach we frsncji a miałam coś akurat w temacie do powiedzenia ;) 

Jakoś przytłoczony tym wszystkim wolałem obserwować z bezpiecznej odległości (z krzaków) i trochę to trwało zanim z nich wyszedłem.😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Jakoś przytłoczony tym wszystkim wolałem obserwować z bezpiecznej odległości (z krzaków) i trochę to trwało zanim z nich wyszedłem.😆

Z krzakow 🤣 uwielbiam to okreslenie. No to chociaz wylazłeś z tych krzakow gotowy na wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi