Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, lily was here napisał(a):

rym zawsze w taki szarmancki sposób bez bluzgów oświeca gawiedź, jak to kobiety sa ta gorsza płcią ;)

Tak, i glupsza ze względów biologicznych, co zrobić, biologii nie przeskoczysz. Wiadomo, że panowie to sami mędrcy z dużymi mozgami, zwłaszcza ci na kafeterii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, lily was here napisał(a):

Hahaha to o gazach jak lubi to tutaj znajdzie swoja nisze

Sam leżak przyznaje, że gada o tym z nudów, a rym cym podchodzi do tego z takim zaangażowaniem jakby właśnie powierzono mu koordynację programu badawczego.😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Tak, i glupsza ze względów biologicznych, co zrobić, biologii nie przeskoczysz. Wiadomo, że panowie to sami mędrcy z dużymi mozgami, zwłaszcza ci na kafeterii.

Ostatnio miałam taka rozkmine, ze gdybym miała wokół siebie tylko takich typów jak 95proc obecnego Kafe to zostałabym lesbijka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

rym zawsze w taki szarmancki sposób bez bluzgów oświeca gawiedź, jak to kobiety sa ta gorsza płcią ;) co niektóre damy zachwycone stylem, postura i elokwencja 😄

Ja to juz pisałam ale powtórzę bo mi się podoba to porównanie. 

Niektóre kobiety są jak żyd cieszący się, że jakiś nazista go lubi i nawet zaprosił na obóz. 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Tak, tak jest. 😂

34 minuty temu, lily was here napisał(a):

Ostatnio miałam taka rozkmine, ze gdybym miała wokół siebie tylko takich typów jak 95proc obecnego Kafe to zostałabym lesbijka. 

Ja jestem fanką tego co kiedyś Żaba napisała i popieram całym sercem. Lepiej się do końca życia masturbować kaktusem. 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pokraka napisał(a):

Niektóre kobiety są jak żyd cieszący się, że jakiś nazista go lubi i nawet zaprosił na obóz. 😂

Dokładnie, jeszcze dodam że jak czytam czasami te zachwyty nad tym, że chłop sobie ugotuje i posprząta więc normalnie ósmy cud świata, to mnie ciarki żenady przechodzą, bo brzmi to tak jakby nie chodziło o absolutnie podstawowe czynności tylko jakieś nadprzyrodzone moce za które należą się oklaski i pomnik na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

Dokładnie, jeszcze dodam że jak czytam czasami te zachwyty nad tym, że chłop sobie ugotuje i posprząta więc normalnie ósmy cud świata, to mnie ciarki żenady przechodzą, bo brzmi to tak jakby nie chodziło o absolutnie podstawowe czynności tylko jakieś nadprzyrodzone moce za które należą się oklaski i pomnik na rynku.

Tak, sprzątanie, pranie, gotowanie to dość pracochłonne czynności zwłaszcza gdy trzeba je robić codziennie dla całej rodziny samemu.  Niemniej jednak nie są jakieś szczególnie trudne 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Można też spokojnie żyć sobie samemu. 

No tak, nie mowie o związku tylko samym pociągu. Można zyc samemu ale ktos może cie pociągać albo przyciągać chociaz. W takiej sytuacji w otoczeniu tych wszystkich bicow narcyzów byczych i swirmokow swierdzilabym, ze faceci to jakaś wielka przegrana na loterii genetycznej.

I bym pomyślała ze jedyna słuszna droga jest bycie les 😄 niezależnie od związku 

55 minut temu, Pokraka napisał(a):

No no. A jak to ego podbija! Niby nazista ale wybrał mnie!

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Pokraka napisał(a):

Lepiej się do końca życia masturbować kaktusem. 😂

Szczególnie ze można tez nie kaktusem 😄

40 minut temu, ironella napisał(a):

Wow jaśnie pan je i zrobił sobie papu bo inaczej by umarł z głodu. Pomnik na cito 😜😂

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwlaszcza ze faceci akurat w kuchni niezle sobie radzą wiec pomnik to prędzej kobietom, które podejmują sie wyzwania gotowania ;) co prawda to nie pasuje do tradycyjnego podziału ról ale jednak potrafia i sa w tym nieźli, wiec tym bardziej medal sie nie należy 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda dorosła osoba powinna umieć coś tam sobie upichcić i koło siebie ogarnąć. Chwalenie dorosłej osoby z tego powodu jest w sumie dosyć protekcjonalne, tzn. że w ogóle umie to zrobić. Bo oczywiście można chwalić gdy danie smakuje lub podziękować, że je przygotował/a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Każda dorosła osoba powinna umieć coś tam sobie upichcić i koło siebie ogarnąć. Chwalenie dorosłej osoby z tego powodu jest w sumie dosyć protekcjonalne, tzn. że w ogóle umie to zrobić. Bo oczywiście można chwalić gdy danie smakuje lub podziękować, że je przygotował/a.

A może być i protekcjonalne w sumie, raz ze robią to panie w wieku okołoemerytalnym tam, a 2 ze i takie co to lubia wbić szpileczkę i brylują na swoich nickowych alter ego. Wiec możliwe ze i to z założenia miłe ma nie być znając śliskość co niektoych person tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tu dzis jedziecie po facetach...😜

Zaraz wpadnie Libed i wszystkim da kazanie

A mi sie przypomnialo przypomnialo takie pytanie:

Dlaczego pan Bóg stworzyl w ogóle kobietę ?

Można sobie odpowiedzieć samemu,wedlug własnego wniosku

1 godzinę temu, Pokraka napisał(a):

Lepiej się do końca życia masturbować kaktusem. 😂

Hahahahahahaa nie mogę z tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, lily was here napisał(a):

A może być i protekcjonalne w sumie, raz ze robią to panie w wieku okołoemerytalnym tam, a 2 ze i takie co to lubia wbić szpileczkę i brylują na swoich nickowych alter ego. Wiec możliwe ze i to z założenia miłe ma nie być znając śliskość co niektoych person tam.

Pewnie chcą być mile i nie zdają sobie sprawy z tego, że to protekcjonalne. Jakby pochwalić kogoś, że umył zęby albo wytarł dupę. Choć w sumie nawet to jest dla niektórych osiągnięciem 🤔

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ale tu dzis jedziecie po facetach...😜

A mi sie przypomnialo przypomnialo takie pytanie:

Dlaczego pan Bóg stworzyl w ogóle kobietę ?

Można sobie odpowiedzieć samemu,wedlug własnego wniosku

Hahahahahahaa nie mogę z tego

Dlaczego? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Pewnie chcą być mile i nie zdają sobie sprawy z tego, że to protekcjonalne. Jakby pochwalić kogoś, że umył zęby albo wytarł dupę. Choć w sumie nawet to jest dla niektórych osiągnięciem 🤔

Dlaczego? 

Można się domyślać..... ktoś potrzebował opieki .Bog stworzył mężczyznę...spojrzał...i pomyslał:

Nie no kur..a coś poszlo nie tak,potrzebne będzie jakieś wsparcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Zgadza się,na szczęście nie wszyscy

Tam były śmieszne przypadku, np. Leżak, który dla oszczędności spuszczał wodę w toalecie raz na tydzień, a kupy przepychał kijem. A w szufladzie trzymał sztuczną pochwę, którą ubrał w spodnie kuzynki, chyba żeby bardziej przypominała prawdziwą kobietę. Niestety od pasa w górę nic nie było tylko pochwa i nogawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widmo chwalił się, że umie kraść tranzystory, czy coś tam, życzył ludziom raka macicy oraz groził kopaniem po cyckach. Jego głównym argumentem w kłótni było to, że oponent na pewno był molestowany w dzieciństwie i to było powodem do śmiechu. Udawał, że mieszka w Kanadzie, ale nie zaczaił, że tam jest inna strefa czasowa i kosił trawniki o 3 w nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Widmo chwalił się, że umie kraść tranzystory, czy coś tam, życzył ludziom raka macicy oraz groził kopaniem po cyckach. Jego głównym argumentem w kłótni było to, że oponent na pewno był molestowany w dzieciństwie i to było powodem do śmiechu. Udawał, że mieszka w Kanadzie, ale nie zaczaił, że tam jest inna strefa czasowa i kosił trawniki o 3 w nocy.

Idealne podsumowanie w pigułce. A i tak jest wianuszek pan które nie widza problemu , bo przecież ‚dla mnie jest mily’. Takie płatki śniegu 😜

Godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Libed to nam racje przyzna bo akurat w tej kwestii sie z nami zgadza 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Oj rosołek dobry mi się dziś udał na nodze z kaczki i kurczaka.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi