Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

To Filip mowil, ze jest producentka, ale ona tam tylko pomagala, tak przynajmniej przedstawilo ja studio, a ktos tam mowil, ze byl tam i ona robila makijaz.

Aha czyli kolejna sciema płynąca z tego źródełka wiedzy o tej parze jakim jest ten wytwor 😄 okej.

Oni oboje to przedstawili ze produkuje, dba tam o kazdy detal i obserwuje nagrywki z jakiegos pokoju a u niego jako u jedynego siedziała fizycznie w studio doglądać. W ogóle nie było mowy o robieniu makijażu.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie zastanawiałam, jak 19 po maturze trafia zaraz na taki zawod jak produkcja czegokolwiek, makijaż już prędzej, ale jakos tego nie podważałam, w końcu taki bogobojny człowiek by nie kłamał w takiej pierdole.

btw on ma jakies adhd / narcyz? Ciężko byłoby mi wytrzymać z osoba która w kolko tak ględzi. Mam kumpla z adhd ale on tak nie pieprzy, tyle ze jest na lekach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, lily was here napisał(a):

Aha czyli kolejna sciema płynąca z tego źródełka wiedzy o tej parze jakim jest ten wytwor 😄 okej.

Oni oboje to przedstawili ze produkuje, dba tam o kazdy detal i obserwuje nagrywki z jakiegos pokoju a u niego jako u jedynego siedziała fizycznie w studio doglądać. W ogóle nie było mowy o robieniu makijażu.

https://www.pudelek.pl/slynny-memiarz-poznal-bianke-jeszcze-przed-slubem-z-filipem-chajzerem-wspomina-czym-sie-zajmowala-dziewczyna-byla-na-praktykach-7334241669138656a

Moze jest nalogowym klamca, bo bez sensu klamac w takich malych rzeczach, i to publicznie, wiec znajda sie osoby, ktore to zweryfikuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

https://www.pudelek.pl/slynny-memiarz-poznal-bianke-jeszcze-przed-slubem-z-filipem-chajzerem-wspomina-czym-sie-zajmowala-dziewczyna-byla-na-praktykach-7334241669138656a

Moze jest nalogowym klamca, bo bez sensu klamac w takich malych rzeczach, i to publicznie, wiec znajda sie osoby, ktore to zweryfikuja.

Aha czyli klasyczna sciema w żywe oczy.  W podkaście twierdzili jasno ze producentka a zajmowała sie doglądaniem każdego szczegółu żeby wszystko było pięknie. Nie mowila, ze chodzi o twarze gości ;) 

a teraz wielki płacz bo ‚hejt sie leje hektolitrami’ bo ludzie nie chcą, zeby z nich robić debili. Stare, znałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Ale ona produkowala jego podcast, była podczas nagrywek na widowni, potem

on zaprosił ja na randkę a ona powiedziała, ze myslala, ze on jest doktorem 😄 tym wszystkim sie podzielili w podkaście haha

poza tym ona ‚stroni od mediów’ ale grała w ukrytej prawdzie i produkuje podcasty i obserwuje samych celebrytow na Insta. Jak to jest stronienie od mediów to ja nie wiem jak wyglada niestronienie 😄

Ja go kojarzę ale w sumie nie wiem z czego, nie wiem, czy miał jakis program w tv czy tylko z netu. Miał kebab, ma podcast, glownie w necie chyba pajacuje

Więc jednak jest głównie synem ojca 😉 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi