Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez bym nie wiedziala. I nie wiedzialam dotad, ze doktor Lubicz ma syna :D

Czlowiek sie uczy kazdego dnia.

"Nigdy w zyciu" bylo spoko, no ale jakies arcydzielo to nie bylo tylko zwykla kom-rom historyjka, w ktorej glowni bohaterowie tworza problemy z dupy, bo nie potrafia ze soba rozmawiac. Tak, jak to zwykle bywa w takich historiach.

Moze to akcja marketingowa, zeby ludzie sie zainteresowali filmem 😄

No dokładnie i te ‚Tosie’ już były dwie. To nie jest tak, ze nagle reksio będzie grał szarika. Za bardzo sie wczuła, zachowuje sie jak dziecko a teraz próbuje zrobić z siebie ofiarę. Zdaje sie ze na te aktorkę która to zagra ostatecznie spadł hejt w efekcie tej dramy i żali. Nie wiem kto to ostatecznie najbardziej nakręcił ale jest to żałosne dla obu stron.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, lily was here napisał(a):

No dokładnie i te ‚Tosie’ już były dwie. To nie jest tak, ze nagle reksio będzie grał szarika. Za bardzo sie wczuła, zachowuje sie jak dziecko a teraz próbuje zrobić z siebie ofiarę. Zdaje sie ze na te aktorkę która to zagra ostatecznie spadł hejt w efekcie tej dramy i żali. Nie wiem kto to ostatecznie najbardziej nakręcił ale jest to żałosne dla obu stron.

Nie mam na ten temat opinii i nie chce miec szczerze mowiac, bo po co?

To jakies dramy sezonu ogorkowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, lily was here napisał(a):

Dlatego mnie śmieszy ta wzniosła obrona Jabłczyńskiej jako wielkiej ‚sygnalistki’ jakby to była afera na miarę epsteina. Nie dostała roli w jakims gniocie 3 (pierwsza cześć była fajna, druga tragiczna i ta tez taka bedzie), ktos tam jej nie chciał. Straszne 

Ta drama jest jeszcze o tyle absurdalna że sama Jablczynska przez lata kreowała się na poważna, pilnującą prywatności prawniczkę dla której aktorstwo jest tylko dodatkiem, a tymczasem kręci wielką dramę o to, że nie dostała jakiejś roli. Moze przechodzi jakiś kryzys, bo ta akcja jest trochę niepodobna do jej wcześniejszego wizerunku. Z tym ze ja jej nigdy specjalnie nie śledziłam kojarzę ją głównie z wywiadów czy artykułów które gdzieś mi się przewinęły więc być może zawsze miała w sobie tę stronę, tylko wcześniej tego nie zauważyłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, ironella napisał(a):

Ta drama jest jeszcze o tyle absurdalna że sama Jablczynska przez lata kreowała się na poważna, pilnującą prywatności prawniczkę dla której aktorstwo jest tylko dodatkiem, a tymczasem kręci wielką dramę o to, że nie dostała jakiejś roli. Moze przechodzi jakiś kryzys, bo ta akcja jest trochę niepodobna do jej wcześniejszego wizerunku. Z tym ze ja jej nigdy specjalnie nie śledziłam kojarzę ją głównie z wywiadów czy artykułów które gdzieś mi się przewinęły więc być może zawsze miała w sobie tę stronę, tylko wcześniej tego nie zauważyłam.

Ja tez, ta drama mnie zaatakowała, obejrzałam to nagranie i to tyle co wiem. Ale dziwi mnie ta zerojedynkowosc gawiedzi w sytuacji gdzie widać gołym okiem, ze wina po obu stronach. Ale jak widać pozycja na ofiarę zawsze działa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Ja tez, ta drama mnie zaatakowała, obejrzałam to nagranie i to tyle co wiem. Ale dziwi mnie ta zerojedynkowosc gawiedzi w sytuacji gdzie widać gołym okiem, ze wina po obu stronach. Ale jak widać pozycja na ofiarę zawsze działa. 

Ludzie czuja sie w obowiazku stanac po ktorejs stronie i zaangazowac emocjonalnie, nie wiem czemu, ale tak czesto jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 31.08.2026 o 00:37, libed napisał(a):

a ja sadzilem o tych na podloge one sa cienkie ale paczka bedzie ciezka bo one sa twarde i ciezkie przez to

bylem tez ciekaw jak to sie sprawuje na podlodze bo takie cienkie czy to cos amorytyzuje i jak sie po tym chodzi

ja bym nic cienkiego nie kupił na podłogę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostanę pyerdolca od nowych okularów. Zaraz po odbiorze robiłam korektę, bo mi zjeżdżały z nosa masakrycznie. Potem dalej mi zjeżdżały o 2 mm i stwierdziłam, że mam tego dosyć. No to wczoraj mi optyk tak dogiął, że zaraz prawy zausznik mi wejdzie w czaszkę. Kur... Jak ja nienawidzę tego etapu noszenia nowych okularów. Z jednymi chodziłam chyba 5 razy, kolejne cudownie były dopasowane w dniu odbioru i spokój, a teraz znowu mam jakieś problematyczne 😩

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi