Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Albo żyłkę zerwało 🤣

Na kota też można rwać,myślę

Gruba ryba 😆

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ty wczoraj występowałeś w tv na tle czarnego szamba wpływającego do rzeki?

Na łódce? Juz mi dzisiaj ktoś to mówił 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@libedjaki problem mam? Chyba nie do końca wyczuwacie jak pisze ale się nie dziwię bo kalecze

Mówię o disco nie o disco polo. Bo modern talking boney m to taki gatunek disco z lat 70 no końcówka 60 powstał. Disco polo czy italo disco to odmiany wg kraju co nie. 

2 na 1 jest bardzo trudne akurat totalnie nieintuicyjne dla mnie :DTy może już nie zatanczysz ale parę lat starsi już pewnie umieją. No ale młodsi to jeszcze inaczej tańczą też obracają itp prowadzą ale kroki jakoś inaczej i łatwiej jest. Tylko że szkoda że ach tak mało potrafi facetów tańczyć:( żeby to mieli dryg do tańca tak naturalnie lekko wtedy można z takim tańczyć godzinami:3

Samba salsa kto ci to zatańczy tego musisz się nauczyć żeby zatańczyć, może jakiegoś walczyka można od tak. Tango na weselu??? Hahaha :D zatanczylabym z libedem tango i kwiatka mu do buzi :D @lily was herettańczycie tango na weselu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

No a jak,warto poświęcić i wędkę  i żyłkę 

Jeszcze takiej nie trafiłem 😉

49 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Haha, tak.

Wy odstawcie te republikę 😏

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Dopiero co powiedział że nie będzie ci doradzał jak rwać :D ja w sypialni to bym wolała maskotkę szopa niż sierść w buzi ale co kto lubi :D

Jedna już chciała pożyczyć ode mnie szopusia, tylko nie wiem czy do sypialni 😳 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@libedjaki problem mam? Chyba nie do końca wyczuwacie jak pisze ale się nie dziwię bo kalecze

jaki problem ja pisalem cos o problemie jakims ?

28 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Samba salsa kto ci to zatańczy tego musisz się nauczyć żeby zatańczyć

wszystko musisz sie nauczyc zeby nie wygladalo jak pijany wujek zenek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, libed napisał(a):

jaki problem ja pisalem cos o problemie jakims ?

Że nie wiesz w czym mam problem 

16 minut temu, libed napisał(a):

wszystko musisz sie nauczyc zeby nie wygladalo jak pijany wujek zenek

Nie no błagam nikt nie będzie płacił za kurs tańca żeby dobrze wypaść. To ja już wolę tańczyć ze sztywniakiem niż żeby nie wstał od stołu bo mu wstyd bo się nie nauczył samby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogóle jedna rzecz zauważyłam też że przynajmniej na tych weselach co ja byłam to możesz liczyć tylko na pijanego wujka zbyszka że do tańca poprosi bo młodzi to tańczą tylko ze swoją partnerką. No z laski swojej poproszą kogoś kto obok siedzi czasem bo zna. To takie dziwne dla mnie, wesele wgl straciło jakiś sens w porównaniu do tego jak było. Ktoś też to zauważył?

26 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Jedna już chciała pożyczyć ode mnie szopusia, tylko nie wiem czy do sypialni 😳 

zboczuszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

@lily was herettańczycie tango na weselu

Hahaha nie czytałam ostatnich stron i nie wiem skad to oytanie, ale nie nie tańczę tango na weselu ani poloneza 😛 salsy sie uczyłam za to i mogłabym zatańczyć elementy 😀

31 minut temu, Dalila_ napisał(a):

poproszą kogoś kto obok siedzi czasem bo zna. To takie dziwne dla mnie, wesele wgl straciło jakiś sens w porównaniu do tego jak było. Ktoś też to zauważył?

Nie, co prawda dawno nie byłam ale na tych co byłam to normalnie tańczyli, nieprzyklejeni do tylka partnerki 😛 ale te nowe pokolenia to takie miągwy, to może temu 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, libed napisał(a):

no ja bym obstawial ze tak jakbym byl baba to bym sie dal wyrwac na kota a na pluszaka nie bo to infantylne i z pedziami mi sie kojarzy :D

To z tym szopem to trochę cringe , wybacz malowany 😛 ale może sie nie wkręciłam poza tym temat glownie grzała moja ulubiona jeżowa wiec mogę nie być obiektywna 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co to za akcja byla

11 minut temu, lily was here napisał(a):

Hahaha nie czytałam ostatnich stron i nie wiem skad to oytanie, ale nie nie tańczę tango na weselu ani poloneza 😛 salsy sie uczyłam za to i mogłabym zatańczyć elementy 😀

Nie, co prawda dawno nie byłam ale na tych co byłam to normalnie tańczyli, nieprzyklejeni do tylka partnerki 😛 ale te nowe pokolenia to takie miągwy, to może temu 

Ale fajnie, mam nadzieję że nauczyłaś elementów. To by zrobiło wrażenie na pewno taka parka wśród miągw i wujkow

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, lily was here napisał(a):

To z tym szopem to trochę cringe , wybacz malowany 😛 ale może sie nie wkręciłam poza tym temat glownie grzała moja ulubiona jeżowa wiec mogę nie być obiektywna 😛

Nie no spoko. Czasem się nad tym zastanawiałem i nawet dla mnie było to poyebane. Raz robiłem foto na kafe i zrobiłem zdjęcie, jak trzymam go za łapę. Przez przypadek ustawiłem to w watsapie na status 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi