Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nic nie tracisz. Ale na desce klozetowej śpi się snem jak aniołek 

oj nie zgodzę się. :D Raz mnie tak szwagjer schlał, że wisiałam nad kiblem i mi trzymał łeb. Zły człowiek. :D  ale to był mój pierwszy drink w życiu, miałam 15 lat.

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Cynthia napisał(a):

oj nie zgodzę się. :D Raz mnie tak szwagjer schlał, że wisiałam nad kiblem i mi trzymał łeb. Zły człowiek. :D  ale to był mój pierwszy drink w życiu, miałam 15 lat.

Ale mówisz o rzyganiu, ja o spaniu na desce, bez rzyania.

Teraz, libed napisał(a):

a to malowany nie z jakiegos gorzowa ?

Jestem z lodzkiego

3 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Ja to często rzygam jeśli pije mam bardzo brzuszek wrazliwy

I też jakoś tak był 1 zgon xd i jedyny jak na razie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Już pisałam powód. Przenosisz się niewiadomo gdzie, czytasz jakąś treść i nie wiesz w jakim wątku odpowiadasz dopóki nie przewiniesz do góry. I m.in. w ten sposób rozwijają się offtopy. I tak, czasem nie chcesz wchodzić w kolejne nowe treści. Aktualnie to wygląda tak, że wpadam w temat "suchar na dziś" co jest znakiem, że zakończyłam przegląd nowości xD

ZACZYNAM ROZUMIEĆ

czekaj

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Cynthia napisał(a):

aha, mam pytanie odnośnie tego.Czy nie można tego włączyć gdzieś w ustawieniach? Bo faktycznie to trochę uciążliwe jak nie można poczytać postów od ostatniego zalogowania. Tylko trzeba przewijać.

To też zrozumiałem i poprawiam. W nowe posty -> Nieprzeczytana zawartość już to tak będzie działać, że po kliknięciu w nazwę tematu przeniesie nie do początku ale do pierwszego nieprzeczytanego

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Zosia chciała rozwód i byłem to załatwić, ale drugi raz niech Zosia załatwia, bo mi się nie chce już 😛 

Ogólnie pierwszy ślub był smutny, był tylko jeden gość, a jutro może więcej ludzi wpadnie, jeden kolega już się zadeklarował, że wpadnie z prezentem. :D 

No i Zosia też kupiła mieszkanie dla nas, na 3 piętrze bez windy hahah :D małe ale własne :P Dzięki Zosi przestanę być bezdomny może. 

No i żona pisze mi to samo, co pisała mi moja przyjaciółka z Holandii w innej grze, że muszę być silny. :D Ciesze się, że poznałem Zosię w ogóle. Inni na czacie zazdroszczą nam naszej miłości. :P Ktoś już przewiduje, że w niedziele będzie rozwód, ale Zosia mi pisze, że będzie super. :D 

Zrobcie slub na nerwicy to bedzie duzo gosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

ZACZYNAM ROZUMIEĆ

czekaj

@Pieprz w moździerzu jednak nie. To nie przejdzie. Zabije to nam serwer jeśli to by miało być wprowadzone. Bo każda osoba wchodząc w jakiś temat miałaby indywidualnie za każdym razem sprawdzane co jest nowego i tak przy każdym przeładowaniu. Z tego co widzę to właśnie z powodu problemu z wydajnością silnika forum zostało to wycofane w nowszych wersjach. Także to odpuszczam ale poprawiłem "nieprzeczytaną zawartość" https://www.nerwica.com/discover/unread/ teraz jak klikniesz tam na nazwę tematu to przeniesie do pierwszego nieprzeczytanego posta w danym wątku 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Zrobcie slub na nerwicy to bedzie duzo gosci.

Część gości będzie liczyć kwiaty, część ucieknie, część nie przyjdzie. 

Ale w sumie część będzie się zachowywać porządnie. Ty obstawiam że będziesz robić zdjęcia talerzy co kto je.

O każdym by można było coś opowiedzieć co by robił na takim weselu

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Pieprz w moździerzu jednak nie. To nie przejdzie. Zabije to nam serwer jeśli to by miało być wprowadzone. Bo każda osoba wchodząc w jakiś temat miałaby indywidualnie za każdym razem sprawdzane co jest nowego i tak przy każdym przeładowaniu. Z tego co widzę to właśnie z powodu problemu z wydajnością silnika forum zostało to wycofane w nowszych wersjach. Także to odpuszczam ale poprawiłem "nieprzeczytaną zawartość" https://www.nerwica.com/discover/unread/ teraz jak klikniesz tam na nazwę tematu to przeniesie do pierwszego nieprzeczytanego posta w danym wątku 

Aaaa, takie buty. No cóż. Dzięki za poświęcony czas i wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, shadow_no napisał(a):

Część gości będzie liczyć kwiaty, część ucieknie, część nie przyjdzie. 

Ale w sumie część będzie się zachowywać porządnie. Ty obstawiam że będziesz robić zdjęcia talerzy co kto je.

O każdym by można było coś opowiedzieć co by robił na takim weselu

Ha ha, na pewno zdjecia co ja dzisiaj zjadlam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi