Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Co mam odwalac? Cpam pije i mam hipomanie czego nie rozumiesz. A tak serio to cytat z piosenki której widocznie nie pamiętacie

Hahaa czyli po staremu :D 

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Bronisz mnie czy robisz afere bo nie wiem, przecież nie pisze nic z twoim udziałem🤔

A jak myślisz? Ludzie się o Ciebie martwią , martwi ich Twoje zachowanie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, brum.brum napisał(a):

murb=brum. Hmm ciekawe 

3 cyfrowe iq jest potrzebne zebys zauwazyl analogie, nie przeskoczysz to albo sie ma albo nie.

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie tak ciekawe jak libed.

tez zapewne nie rozumie co z moim nickiem jest nie tak jak wyzej albo sie ma 3cyfrowe i widzi albo nie zobaczy nigdy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

7 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A Liber kiedy zobaczył mój nick też napisał - ciekawe. 😁

Przepraszam za 2 cytaty ale nie wiem jak wykasować jeden.

9 minut temu, brum.brum napisał(a):

murb wspak było zajęte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

To był fajny temat i miły A przyszla gnoj robić

Mój błąd, niepotrzebnie ci prezentowałam te linki z kafe i sugerowałam cokolwiek. Ale twoje podjazdy że ktoś coś o mnie to też niefajne. 

1 godzinę temu, lily was here napisał(a):

niech mała mi sobie idzie, i tak nas od gowna wyzywała a nagle sobie tu robi poletko do inb. My tu mamy tylko prawo do inb jako kafeteryjne gowno 😅

O ile dobrze pamiętam to odnosiłam się do osób z kafe które prezentują niski poziom poprzez zakładanie chamskich wątków...

1 godzinę temu, libed napisał(a):

kuba rozpruwacz sadzac po nicku to bedzie menel tirowiec pewnie sie wscieka ze znalazla sie jakas naiwna na randke z toba, wyczul chore łanie i sam chce byc na twoim miejscu, wiec im pewnie pisze ze jestes taki i owaki i na twoim tle on moze nie wyglada tak zle jak bez ciebie. kiedys tam wklejal zdjecia jakiejs baby z nerwicy moze to byla mala mi(nie pamietam nicku)  i moze jej te bzdury opowiada, skoro w szczepionki zabójcze wierzy to nic dziwnego ze i gadki menela łyka jak rasowy pelikan. 

Kubacz Rozpruwacz to ponoć jakiś typ z FB który coś wypisywał na mój temat do Dalili.

Jest taki jeden na FB ale to chłop z Sopotu, konfiarz, fan posiadania broni. Totalnie nie możliwe by mnie znał. 

To nie chodzi chyba o nikogo z kafe. Ze mną się nie kontaktował, a ja nikomu nie wysyłam nigdy żadnych fotek.

1 godzinę temu, lily was here napisał(a):

Ta reszta zarzutow ktorych nikt nie kuma doszła lawinowo później. 

Wyżej napisałam o co mi chodzi - o jakieś publiczne podjazdy typu *a wiem skąd jesteś, a mówili mi, a ktoś się kontaktował i coś pisał, a potem że ktoś na żywo jej coś mówił*

WTF skoro z nikim na te tematy nie gadałam

Godzinę temu, murb napisał(a):

To fora internetowe. Doświadczenie z nimi masz. Wiesz jak jest - ludzie piszą, internet wieści rozdmuchuje. 

Akurat nigdy nikomu nie pisałam jakichś takich prywatnych rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

to szczerosc nie cwaniactwo, nie ma sie o co obrazac powiedzialem ci w przystepny sposob z czego wynika to ze nie wiesz i tyle. bez sensu sie na fakty obrazac. 

w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak podziękować ci dobry człowieku za oświecenie mojej biednej osoby, żyjącej w ciemnościach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

O ile dobrze pamiętam to odnosiłam się do osób z kafe które prezentują niski poziom poprzez zakładanie chamskich wątków

Wtedy? Odnosilas sie konkretnie do nas, bo byliśmy z Kafe a dla ciebie wszyscy z Kafe sa tacy sami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Kubacz Rozpruwacz to ponoć jakiś typ z FB który coś wypisywał na mój temat do Dalili.

Jest taki jeden na FB ale to chłop z Sopotu, konfiarz, fan posiadania broni. Totalnie nie możliwe by mnie znał. 

To nie chodzi chyba o nikogo z kafe. Ze mną się nie kontaktował, a ja nikomu nie wysyłam nigdy żadnych fotek.

to penwie jakis jej znajomy z forum bo jakby ja znalazl na fejsbuku wiec moze fifiemu sie zalaczyla druga osobowosc i on jest kuba ale o tym nie wie albo to jakis jej znajomy z forum albo dalia ma urojenia. jak ci to pokazywala i tez to widzialas to urojenia mozna wykluczyc wiec zostaja dwie mozliwosci. 

calkiem mozliwie ze jak fifiego sie nie bala to i menele tirowca i mu sama podala fejsa a on moglby taki nick miec bo czesto ma wizje ze komus flaki wypruwa. jak nie on to jakis inny wariat pewnie a ty sie przejmujesz co jakis czlowiek ktory byc moze ma urojenia pisal o tobie ?

nie wiem z kim pamietamjak menel z tira tapetowal kafeterie jakas laska z nerwicy ktora wklejala tu zdjecia i byla tak nieostrozna zeby z nim wymenic wiadomosc. wklejal foty walil konia i pytal innych swirów na kafe czy nie za gruba i co o niej sadza i jakies mial wizje co z nia bedzie robil. nicku nie pamietam. moze crazy wie bo mu zglaszala te tematy z cudzymi zdjeciami za co penwie ona bana wylapala a on nie :D bo tam tak wlasnie dziala moderacja ze mozesz wkleic cudze zdjecie i sie wysmiewac a jak zglosisz to to tobie niejaki pulsar czy marta8904 da bana a nie temu kto wkleja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, brum.brum napisał(a):

w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak podziękować ci dobry człowieku za oświecenie mojej biednej osoby, żyjącej w ciemnościach :D

ciesze sie bardzo ze moglem pomoc, rzadko kiedy slysze podziekowanie :D wysililes mózg i zrozumiales albo wspomogles sie netem ale przynajmniej wiesz:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi