Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Mała mi jak myślisz mnie rusza to że za mną lazisz to nie rusza. Daj mi może ignor. Ja przynajmniej coś czasem tu komuś doradze więc na forum się przydaje A Ty taki znudzony widocznie troll. Polecić co jakieś hobby czy coś? Może ci pomoge

Szkoda że Fuji ci nie napiszę żebyś się ode mnie odjebala, bo ciągle o nim gadasz, to się chyba lubicie. Na pewno nie chciałby żebyś mi robiła przykrość bo jest w porządku i nie jest trollem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie tak ostro, bo się troll rozkręci :D wiesz jak musi tęsknić za kafe

Niesłychanej urody...

https://share.google/tIOwzlz2UfxTFwyjn

Koma sponsoruje @Lucy32 dziena 😁

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Śmiało, ujawniamy swoim znajomym nasze IP. Ktoś kiedyś pisał, że tu już były różne afery...

Btw, ja z tobą do klasy nie chodziłam 😆 

To z lat 2000 to ile masz lat

23 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Wyloguj się do życia realnego może. Rodziny nie obchodzi że cały dzień gnijesz w necie?

Mała mi A Ty co potrafisz? Siedzisz tu 24h to wiemy bo się wyswietlasz. Praca na roli to też jakaś praca. Umiesz jeździc chociaż autem? Umiesz traktorem? Umiesz wózkiem widlowym? Myślę że nie umiesz nawet autem, i ze jesteś nieszczęśliwa głęboko ze hobby twoje to trollowanie za ludźmi i smianie się z nich. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ja się wyswietlam to przez kartę w tle otwartą. Wszyscy wiedzą że nie używam komputerów bo mam za duże sensoryczne efekty w oczach. Nawet dziwny lag aplikacji z banku okazał się że nagle nie działa bo mam specjalną aplikację na ekran telefonu 

5 minut temu, Grouchy napisał(a):

A jesteś za wyzwoleniem krasnali ogrodowych?

:D :D marihuanen

A co to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Polecić co jakieś hobby czy coś? Może ci pomoge

Dorosły człowiek umie sobie sam zorganizować hobby. Bez takich polecajek.

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja przynajmniej coś czasem tu komuś doradze więc na forum się przydaje

Tak, w wyszukiwaniu myśli ksobnych u innych i tekstów o kręceniu lodów.

36 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Szkoda że Fuji ci nie napiszę żebyś się ode mnie odjebala, bo ciągle o nim gadasz, to się chyba lubicie. Na pewno nie chciałby żebyś mi robiła przykrość bo jest w porządku i nie jest trollem

Poproś moda o wgląd do mych prywatnych wiadomości, chyba że ktoś inny dokona ci streszczenia. Kuba rozpruwacz 😆

35 minut temu, Dalila_ napisał(a):

wiesz jak musi tęsknić za kafe

🤣🤣

39 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Na pewno nie chciałby żebyś mi robiła przykrość bo jest w porządku i nie jest trollem

A jak ty innym robisz przykrość to jest w porządku? Wyjeżdżając z tekstami że coś o kimś wiesz, że ktoś się z tobą kontaktował, że nie powinnaś mówić ale ci się wymksnęło - ale tak masz że jak ci coś nie wolno to nie utrzymasz języka za zębami (to był twój tekst chyba na jesieni) 

To z lat 2000 to ile masz lat

Nic ci do tego.

Mała mi A Ty co potrafisz? Siedzisz tu 24h to wiemy bo się wyswietlasz.

Haha, wejść można w każdej chwili i przelecieć szybko okiem tematy ale żeby naparzać epopeje co chwila to trzeba mieć niezły zasób czasu wolnego.

37 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Myślę że nie umiesz nawet autem

Jakby to był jakiś wyznacznik sukcesu życiowego...

37 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Umiesz traktorem?

Z rozrzutnikiem jednoosiowym? Z własnoręcznie założonym wałkiem WOM? 

38 minut temu, Dalila_ napisał(a):

hobby twoje to trollowanie za ludźmi i smianie się z nich. 

Przejrzyj sobie moje wszystkie wpisy. 

Obczaj ilu ludzi trolowalam, czy ktoś mi tu wyjeżdżał z takimi prywatami jak ty.

Verinia tylko coś wspomniała że "wiem co robicie" i Fuji odnośnie tego że "ktoś czuwa nad tym co ja piszę".

To są ciekawe wstawki, nie powiem.

Najwyżej policja będzie miała co robić. Nie moje zmartwienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. ja nie podjąłem decyzji, że na pewno nie chcę iść, czy że nie idę na disco :D . Miałem teraz ciężkie kilka tygodni i lekko się zapuściłem. Zbladłem na buzi, przytyłem... Niesporo, ale trochę tak.

Dzisiaj i wczoraj już zaliczyłem kilka spacerków, nogi mi zeszczuplały i dużo energii czuję, także jest spoko.

Skoro Dalila zaryzykowała iść ze mną do lasu i nie bała się iść, to ja mógłbym zaryzykować i iść potańczyć. Jakbym się ogarnął, w sensie, że troche zeszczuplał, mięśnie na ciele, a na twarzy odmłodniał i i się opałił, to kto wie... Na razie nie chce, ale miesiąc to dużo czasu. Wszystko się może zmienić. Zależy od mojego humoru i samopoczucia. :D Niezawsze czuję się, że chce gdzieś iść albo coś robić.

A na spotkaniu było fajnie, dogadywałem się z koleżanką, jakoś mnie nie nudziła i nie brakowało tematów do rozmów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Dorosły człowiek umie sobie sam zorganizować hobby. Bez takich polecajek.

Właśnie widzimy. Nic innego nie wnosisz tu na forum tylko od lat szukasz zaczepki

Tak, w wyszukiwaniu myśli ksobnych u innych i tekstów o kręceniu lodów.

Tekst bruma był mało elegancki, równie dobrze mógł zarzucić że mam mniej wódki pić albo leki brać. Bo źle zrozumiał. Jedyne za co mogę go przeprosić to że napisałam że ma myśli ksobne (chociaż napisałam że każdy je ma ale niech mu bedzie). A w ogóle to napisałam to po to żeby napisać ze też tak mam i każdy i że mógł źle zrozumieć, czyli w jego obronie:) 

Poproś moda o wgląd do mych prywatnych wiadomości, chyba że ktoś inny dokona ci streszczenia. Kuba rozpruwacz 😆

No i się strzeliłas w kolano. Bo ja to wysylalam modowi opowiadając o tym i zaraz poszukam skrina @shadow_no ale beka ale nie pisz o kogo chodzi bo wiesz nieco strach jednak  

🤣🤣

To był miłych ludzi fajny wątek ale musiałaś przyjść się pograzac. Ja nie kłamie i nic nie ukrywam więc sie nie pogrąże. Jak chcesz mnie rozjezdzac to załóż swój wątek bo nie będę więcej ci odpisywać, poza tym jak znajdę tego skrina 

A jak ty innym robisz przykrość to jest w porządku? Wyjeżdżając z tekstami że coś o kimś wiesz

Ze ktoś mi tak mówił, nie manipuluj wypowiedzia

, że ktoś się z tobą kontaktował,

Nie padło 

że nie powinnaś mówić ale ci się wymksnęło - ale tak masz że jak ci coś nie wolno to nie utrzymasz języka za zębami (to był twój tekst chyba na jesieni) 

O czym masz, zapisane w pamietniku? Dzięki fanko

Haha, wejść można w każdej chwili i przelecieć szybko okiem tematy ale żeby naparzać epopeje co chwila to trzeba mieć niezły zasób czasu wolnego.

Epopeje? ja nie przelatuje okiem i nie zaglądam w temat nie odpowiadajac bo po co? Mam hobby i inne zajęcia i obowiazki

Jakby to był jakiś wyznacznik sukcesu życiowego...

Mówiłam o umiejętnościach, nie o sukcesie, może pocwicz czytanie ale nie na kafeterii może lepiej? A jak z domu wychodzisz to komputer wyłącz lepiej no chyba że nie wychodzisz nikt by się nie zdziwil

Z rozrzutnikiem jednoosiowym? Z własnoręcznie założonym wałkiem WOM? 

Nie używamy rozrusznika a wałek wom nie służy do jazdy traktorem

Przejrzyj sobie moje wszystkie wpisy. 

Obczaj ilu ludzi trolowalam, czy ktoś mi tu wyjeżdżał z takimi prywatami jak ty.

No wiem dobrze ilu bo nic nie piszesz na forum poza zaczepianiem innych ludzi wiesz? Wszyscy Cię tu znamy

Verinia tylko coś wspomniała że "wiem co robicie" i Fuji odnośnie tego że "ktoś czuwa nad tym co ja piszę".

To są ciekawe wstawki, nie powiem.

Najwyżej policja będzie miała co robić. Nie moje zmartwienie.

ahahahhah może masoni? Znowu paranojki, to może jednak warto nie być anty-lekowym? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

I aż kilka mózgów musiało nad tym pracować 🤣🤣 

Też nie stałaś się ciałem bez szeroko zakrojonej współpracy a efekt jak widać, defekt raczej

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Też nie stałaś się ciałem bez szeroko zakrojonej współpracy a efekt jak widać, defekt raczej

Rozwiń te ciekawą myśl jak już zacząłeś. Szemrana współpraca wiesz jakich ludzi cechuje... Ja bym do takiego poziomu się nie zniżyła... Ale to trzeba mieć jednak diabła w duszy.

18 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Bez przesady, dobrze bedzie ,jak  twój ogarnie 🤣

A ja tobie coś zrobiłam że w tym tonie?

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okropna z Ciebie osoba mała mi wiesz?

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Żegnaj Dalila.

Przerwa może Ci dobrze zrobić. Mnie też tu kiedyś wszyscy atakowaliście, że zniknąłem na 5 tygodni. :D

Może żegnaj na zawsze.

Żegnam ten wątek. Nie będę odchodzić bo jakiś troll bez życia z paranojami lubi mi truć zad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi