Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Życzysz komuś śmierci? No bo czym jest leżenie w mule...

Joke sytuacyjny związany z niniejszym wątkiem, nawiązujący do tego, ze ostrzegaliśmy dalila przed mordem by fifi ;)

czarny humor tez jest spoko, naprawde. I robienie lodow ;)

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila, a w ogóle to wczoraj znalazłem na moim fonie 4 foteczki z tej miejscówki, gdzie poszliśmy na początku, co była ta farba w wodzie, to fajnie widać wtedy wodę, a to fotki z kwietnia.

Jak chcesz to tutaj wrzucę. Nie jest to super jakość, bo chiński tani smartfon, ale coś tam można zobaczyć. Fajnie wtedy było. Wiosna tam nad zalewem była sztosik.

Jak przyleciałem dopiero z UK, to jeszcze tam w tej miejscówce tyle trawy nie było, tylko sama ziemia. Tęsknie już za tym. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się przylecieć, albo za dwa lata. Na wiosnę. 

Czy były na nich stupki dalili? Dla kolegi (kolegow) pytam 😅

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Nie lubię świtu napisał(a):

A tak dbał o nogę...

oby dwie :D no wszedłem do wody zobaczyć co to, a tutaj całe zielone jak od jakiejś farby, dobrze, że mnie od tego nie szczypało ani nic czy alergia.

babcie mnie potem krytykowały, że wchodzę do czegoś takiego w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Joke sytuacyjny związany z niniejszym wątkiem, nawiązujący do tego, ze ostrzegaliśmy dalila przed mordem by fifi ;)

czarny humor tez jest spoko, naprawde. I robienie lodow ;)

Zgadzam się. Mała mi robienie lodów nie jest spoko? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy były na nich stupki dalili? Dla kolegi (kolegow) pytam 😅

To zdjęcia z wiosny z kwietnia. Jak był ze mną nie miał telefonu nawet. W sumie jakby miał mnie zabić to słusznie pomyślał😆

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

oby dwie :D no wszedłem do wody zobaczyć co to, a tutaj całe zielone jak od jakiejś farby, dobrze, że mnie od tego nie szczypało ani nic czy alergia.

babcie mnie potem krytykowały, że wchodzę do czegoś takiego w ogóle.

Dobrze że do kolana bo to był mega głupi pomysł. Prawie taki jak mój i to wyjście ale głowę mam całą i nie jestem w błocie haha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zaczynam 

Tutaj foto nr 1 jak chodziłem sobie nad wodą grać w gry na mojej handheld konsoli, tutaj się pochwalić znajomym z gierki na necie :D i leżałem sobie na kocu, fajnie było 😛 tutaj widać głównie moją konsolę na tle wody :D

https://ibb.co/whdPXD8v

To pod koniec marca 27 :D

A tutaj nr 2 zachód słońca 

https://ibb.co/wZq3NGnB

Tutaj nr 3 niebo i chmury 

https://ibb.co/9kmXShqh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dobra zaczynam 

Tutaj foto nr 1 jak chodziłem sobie nad wodą grać w gry na mojej handheld konsoli, tutaj się pochwalić znajomym z gierki na necie :D i leżałem sobie na kocu, fajnie było 😛 tutaj widać głównie moją konsolę na tle wody :D

https://ibb.co/whdPXD8v

To pod koniec marca 27 :D

Robione butem? 😅

Jezu czemu maczek tak wchodzi jak złoto. Czego oni tam dosypują 😈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robione butem? 😅

Jezu czemu maczek tak wchodzi jak złoto. Czego oni tam dosypują 😈

Niestety tak. Butem albo kalkulatorem... Jak kto woli 😛 

Ja lubiłem czasem w maku quarter pounder na głód albo kiedyś na zniżce zjadłem dwa mcplanty albo nuggetsy wpierdzielałem ;d 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Dalila_ napisał(a):

2

Dobrze że do kolana bo to był mega głupi pomysł. Prawie taki jak mój i to wyjście ale głowę mam całą i nie jestem w błocie haha :D

Tragiczny pomysł, ale ja sobie myślę, ja prdl tyle tu szliśmy i nawet nie wejdę do wody i nie zobaczę co to za farba :D czy oprysk. 

Dzisiaj jak wracałem do domu, to już świerszcze i niebo ładne i niebieskie i pewnie teraz gwiazdy są 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie w sumie to i to za drogie, ale na mcdonalds czasem jakieś zniżki czy kupony łapałem, np burger i średnie frytki za 3 funty to sobie kupowałem, jak byłem głodny bardzo :P 

A pamiętam to foto z tym Łabędziem, to było extra. Słońce zaszło, lekko zimno jeszcze, bo to dopiero wiosna jakoś, i cisza spokój, a nagle sobie dwa łabędzie wypłynęły nad wodę i to było ekstra :D 

Lubię ten zalew.

Szkoda, że nie trafiliśmy wtedy Dalila, mogliśmy się spotkać na wiosnę haha, ja wtedy też pływałem. Jak był śmingus dyngus w poniedziałek, to polazłem tam z rana i sobie popływałem chwile, było kozacko :D 0 ludzi 😜 

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Wiesz jak się mówi na tych co dużo chodzą? Łazęgi :D

Haha no fajnie jest sobie pochodzić, z 7 lat temu jak byłem w PL to często widywałem taką fajną laseczką, blondynkę i super cera, to ona też w różnych miejscach i łaziła kilometry na nogach i była szczupła, niezła była. Szkoda, że nigdy do niej nie podbiłem, może byśmy sobie razem wtedy chodzili haha :D

Ale w sumie to lubię też słuchawki i muzyczkę, ale dzisiaj sobie ściągnąłem na chwile, bo świerszcze nadają, a w Anglii ich nie ma i czasem tam tęsknie za świerszczami, bo fajnie nadają. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szajs. Nie masz wysublimowanego gustu. Raczej taki pod typowa Karynę. Plebejskie.

Wybaczenia... Po... niczym nie szło poznać, że mam doczynek z patrycjuszką. Śpieszę zorganizować dźwiękowca - wywalimy przez okno kije od szczotek i nagramy ich stukot. Tak Ci zagram, że majty zmoczysz 🤣

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Wybaczenia... Po... niczym nie szło poznać, że mam doczynek z patrycjuszką. Śpieszę zorganizować dźwiękowca - wywalimy przez okno kije od szczotek i nagramy ich stukot. Tak Ci zagram, że majty zmoczysz 🤣

Prezentujesz niziny. Może leki za mocno wjechały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

6

Tak. Fifi mówił że to blisko to ja myślałam że 2 km a jak wróciliśmy do auta to Fifi jak się zastanowił to bliżej 5 🤣🤣🤣 mhmmm

NIe no dla mnie to blisko, w porównaniu do drugiej miejscówki, tam też na piechotę chodziłem :P 

Jutro to nie, ale może we wtorek się tam wybiorę, jak mnie nie będzie nic bolało i będzie pogoda :P 

Dostałem trochę kieszonkowych ostatnio, to mogę sobie iść :D Będzie na wodę do picia i pączka :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezentujesz niziny. Może leki za mocno wjechały.

Zgadzam się. Jednak za mało tych leków żeby pojąć to płaskogłowie wśród wyżyn 🫠

Edytowane przez Nie lubię świtu

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi