Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

1

No ta szczególnie jak sam zaczął do mnie. Bo napisałam że mu zazdroszczę xd

Ale spoko 

ale faktycznie to on mógł zrozumieć w sensie, że on zazdrości, jak tirowiec, że się spotkaliśmy, bardzo mi zazdrościł, tak pisał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie ludzie Walerian szczególnie mała mi już nawet nie pamiętam o co się dosapalas

Teraz, KochamElcie napisał(a):

ale faktycznie to on mógł zrozumieć w sensie, że on zazdrości, jak tirowiec, że się spotkaliśmy, bardzo mi zazdrościł, tak pisał.

To jego problem. Tak niby mnie zachowalał że ja taka sympatyczna to mógł się najpierw zastanowić że sympatyczne osoby pierwsze nie robią na złość 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no może doszło do niezrozumienia i tyle :D 

Nie ma co się przejmować. Zdarza się :D 

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

2

To jego problem. Tak niby mnie zachowalał że ja taka sympatyczna to mógł się najpierw zastanowić że sympatyczne osoby pierwsze nie robią na złość 

a wiesz, że zabronił nam się już spotykać, więc chyba już się nie spikniemy nigdy :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie powiem kto bo pisał do mnie jako Kuba rozpruwacz. Mam głęboko w nosie czemu mi tak powiedział. Wolę żebyś była z nowego jorku

A ty wierzysz we wszystko co ci ktoś pisze. Jakiś frustrat, który nie ma jaj by ujawnić swe oblicze tylko jątrzy i knuje za plecami innych. 

Jestem w szoku, że jakaś persona takie rzeczy tu innym wypisuje - gdzie ja z nikim stąd nie utrzymuje w zasadzie żadnych kontaktów (bliższych czy dalszych).

A taki nick jak "Kuba rozpruwacz" w ogóle tu nie był zarejestrowany - jest wyszukiwarka userów. W żadnej konfiguracji nie wyszukuje. Także ciekawie mitomanisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

A ty wierzysz we wszystko co ci ktoś pisze. Jakiś frustrat, który nie ma jaj by ujawnić swe oblicze tylko jątrzy i knuje za plecami innych. 

Jestem w szoku, że jakaś persona takie rzeczy tu innym wypisuje - gdzie ja z nikim stąd nie utrzymuje w zasadzie żadnych kontaktów (bliższych czy dalszych).

A taki nick jak "Kuba rozpruwacz" w ogóle tu nie był zarejestrowany - jest wyszukiwarka userów. W żadnej konfiguracji nie wyszukuje. Także ciekawie mitomanisz.

Może skasowany nick jest, bo niektórym jak admin skasował nick, to jest potem gość. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Mysle że to było niewinne nieporozumienie.🤣

Jasne. Tu jest coś zagrane, Fifi wszystkim trzęsie... Możliwe, że Dalila już w mule leży a on z jej patefonu forum kręci 🤣🤣🤣

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalila, a w ogóle to wczoraj znalazłem na moim fonie 4 foteczki z tej miejscówki, gdzie poszliśmy na początku, co była ta farba w wodzie, to fajnie widać wtedy wodę, a to fotki z kwietnia.

Jak chcesz to tutaj wrzucę. Nie jest to super jakość, bo chiński tani smartfon, ale coś tam można zobaczyć. Fajnie wtedy było. Wiosna tam nad zalewem była sztosik.

Jak przyleciałem dopiero z UK, to jeszcze tam w tej miejscówce tyle trawy nie było, tylko sama ziemia. Tęsknie już za tym. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się przylecieć, albo za dwa lata. Na wiosnę. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Na fejsbuku miał taki Nick. Nie mówię że mi ktoś pisał, powiedziałam że padło w rozmowie na żywo. Nie doczytałas, ale to serio nieistotne jesteśmy w Internecie możesz być kimkolwiek i mieszkać gdziekolwiek. 

10 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Jasne. Tu jest coś zagrane, Fifi wszystkim trzęsie... Możliwe, że Dalila już w mule leży a on z jej patefonu forum kręci 🤣🤣🤣

Hahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogóle dzisiaj zaliczyłem sobie w końcu wieczorny spacer, tak dwie godziny byłem poza domem, i leciutko mnie stópki bolały, ale nie ma tragedii na szczęście. Ciesze się, że już mnie nogi tak mocno nie nawalają 😕 Bo jeszcze niedawno to był dramat :P 

Ale czuje, że lekko urosłem, bo miesiąc czy dwa miesiące temu jak szedłem to taki leciutki, a teraz trochę cięższy, ale niedużo cięższy, ale kilka spacerków i wycieczek i chyba wrócę do dawnej wagi :P 

Ciekawe czy jutro gdzieś pójdę, jak przed spotkaniem z Dalila poszedłem do rybek i ważek, i sobie pływałem w wodzie z otwartymi oczami to było coś :D Może się jutro z rana przejdę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila, a w ogóle to wczoraj znalazłem na moim fonie 4 foteczki z tej miejscówki, gdzie poszliśmy na początku, co była ta farba w wodzie, to fajnie widać wtedy wodę, a to fotki z kwietnia.

Jak chcesz to tutaj wrzucę. Nie jest to super jakość, bo chiński tani smartfon, ale coś tam można zobaczyć. Fajnie wtedy było. Wiosna tam nad zalewem była sztosik.

Jak przyleciałem dopiero z UK, to jeszcze tam w tej miejscówce tyle trawy nie było, tylko sama ziemia. Tęsknie już za tym. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się przylecieć, albo za dwa lata. Na wiosnę. 

Możesz wrzucić zalew ładny. To nie była farbą pisałam że to był oprysk hahah ja wtedy powiedziałam że jak farba i że to na pewno chemia. Znajome się wydawało i później ddoszłam co to. Nie czytasz postów jak oznaczam ? skandal

Pewnie nawet sama taki oprysk widziałam u siebie identyczny xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Życzysz komuś śmierci? No bo czym jest leżenie w mule...

Kiedy ostatnio leżałem w mule, to o ile dobrze pamiętam, życzyłem komuś śmierci - słusznie! Dokładnie tym właśnie jest ;)

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Smacznego ludzie. Fifi tam wlazł i nie mógł potem za bardzo zetrzeć nog hahah

Babciom o tym opowiadałem, to one do mnie, że znowu mnie porypało, bo jeszcze mogłem od tego jakiejś alergii dostać albo by mnie szczypało. 

No czekaj zaraz wrzucę, nie są to fotki dzieła sztuki, ale coś tam widać na nich

Zachód słońca, łabędzia i chmury. :P 

Czytam oznaczenia, ale oprysk to dla mnie nowe słowo, i ciągle zapominam. Teraz chyba zapamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Na fejsbuku miał taki Nick. Nie mówię że mi ktoś pisał, powiedziałam że padło w rozmowie na żywo. Nie doczytałas, ale to serio nieistotne jesteśmy w Internecie możesz być kimkolwiek i mieszkać gdziekolwiek. 

Kiedyś pisałaś o tym, że ktoś ci doniósł co ja niby o tobie pisałam.

Żyj sobie szczęśliwie ze swoimi szpiclami. Musisz być zayebiście ważną personą, że ci uprzejmie donoszą 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi