Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Po głebszym przemyśleniu stwierdzam, że daje sobie spokój na razie z Zosiami, Justynami i ślubami... Powinienem iść babcię odwiedzić w mieście. :D

Wbiję sobie z 400 level, skończę task na 6666 demony, odblokuję full nightmare outfit i potem pomyślę o ślubie w gierce... Za rok lub dwa. :D 

Jak mam znowu brać ślub, a za chwile mi znowu płacze, że rozwód, to ja podziękuje przechodzić drugi raz przez to samo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

O kuźwa.Zaraz odwiozą mnie do Tworek🤣🤣

🤣🤣nie daj się

2 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Po głebszym przemyśleniu stwierdzam, że daje sobie spokój na razie z Zosiami, Justynami i ślubami... Powinienem iść babcię odwiedzić w mieście. :D

Wbiję sobie z 400 level, skończę task na 6666 demony, odblokuję full nightmare outfit i potem pomyślę o ślubie w gierce... Za rok lub dwa. :D 

Jak mam znowu brać ślub, a za chwile mi znowu płacze, że rozwód, to ja podziękuje przechodzić drugi raz przez to samo. 

Lubisz się zgrywac :D czy naprawdę zakładasz że ludzie z gry to przyjaciele miłość itp. :D Kurde przypomniała mi Sala samobójców taki film..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

🤣🤣nie daj się

Lubisz się zgrywac :D czy naprawdę zakładasz że ludzie z gry to przyjaciele miłość itp. :D Kurde przypomniała mi Sala samobójców taki film..

Zosia była fajną żoną...

Wysyłała mi serduszka, a na nasz ślub przyniosła fajerwerki. :D Ale szkoda, ze ma dużo pracy i mało czasu, bo niższy level ode mnie, a fajnie jest mieć żonę w gierce i razem z nią grać. Ciężko może być kogoś takiego spotkać, ale może kiedyś się uda ;d 

Ja w gierce mam cel pare rzeczy skończyć, teraz mam nowego czarnego konia hahah. :D  war horse i mnie wozi wszędzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Zosia była fajną żoną...

Wysyłała mi serduszka, a na nasz ślub przyniosła fajerwerki. :D Ale szkoda, ze ma dużo pracy i mało czasu, bo niższy level ode mnie, a fajnie jest mieć żonę w gierce i razem z nią grać. Ciężko może być kogoś takiego spotkać, ale może kiedyś się uda ;d 

Ja w gierce mam cel pare rzeczy skończyć, teraz mam nowego czarnego konia hahah. :D  war horse i mnie wozi wszędzie.

Ty się zgrywasz czuje xd no tak tak fajna była Zosia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogóle, to w końcu mi spuchnięcie zeszło tej nogi, to był dramat jakiś :D. Normalnie już chodzę, nic mnie nie boli. Kilka dni temu, jak poszedłem na wycieczkę, to mnie jeszcze palec bolał pdczas chodzenia.

Aż nie wierzę, że w końcu gdzieś sobie mogę wyskoczyć na wycieczkę, bo jeszcze dwa tygodnie temu byłem umierający i skakałem na jednej nodze. :D

Trochę się uzależniłem od gier przez te 3 tygi, ale w końcu by się przydało gdzieś wyskoczyć. Tęsknie za wodą trochę i słońcem xd.

Teraz najedzony jestem po obiedzie, to sobie odpoczywam, ale korci mnie iść później gdzieś, jak będzie ciemno :D

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta iza była przepiękna dziewczyna. Nie dałabym jej 13 lat na pewno ale przepiękna. 

A w komentarzach piszą, w ta żona na pewno wszystko zostawiła uciekła gdzieś z dziećmi i zmieniła nazwisko xd No jak się pomyśli jakby linczowali te dzieci potem koledzy. Dzieci psychopaty. Geny mordercy. Po co żyjecie itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba co roku, to się nazywało perseidy chyba czy jakoś tak.

Dla mnie też wygląda na starszą, nawet 15 bym jej dał... Pełno takich padło ofiarami... 

Mnie ciekawi co siedzi w głowach gwałcicieli... Czemu oni nie myślą, że dadzą upust, a potem kłopoty... I że po gwałcie duszą i porzucają ciało... To straszne. Człowiek człowiekowi wilkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Chyba co roku, to się nazywało perseidy chyba czy jakoś tak.

Dla mnie też wygląda na starszą, nawet 15 bym jej dał... Pełno takich padło ofiarami... 

Mnie ciekawi co siedzi w głowach gwałcicieli... Czemu oni nie myślą, że dadzą upust, a potem kłopoty... I że po gwałcie duszą i porzucają ciało... To straszne. Człowiek człowiekowi wilkiem.

Ja tez nawet 16. Myślę ze oni w chwili tego czynu tuż przed to nie myślą o konsekwencjach tylko dostają impulsu. I ze uduszą potem, zostawia ciało lub potem ukrywają... No to zdecydowanie psychopaci wg mnie. I często są seryjnymi przestępcami dalej tak robią i coraz lepiej im idzie. Potem wpadają przez jakąś jedna rzecz po latach. 

Są przecież też gwałty po pigulach czy same dziewczyny idą do mieszkania z typami bawią się potem wykorzystują je, ale nie zawsze zabijają i skończy się na wykorzystaniu

12 minut temu, Happyandsad napisał(a):

Lubię to oglądać. Szkoda że nie ma z kim i nawet nie mam na myśli wątku romantycznego, a tak po prostu skomentować gwieździste niebo ciepłą nocą. Nie siedzieć samemu i gapić się do góry 

Znam to też rzadko mam z kim oglądać perseidy ale bywało. Zawsze samemu można, spadają gwiazdy tak czy siak i na uroku nie tracą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma, bo zanieczyszczenie świetlne. 

Ja pare miesięcy temu nad wodę chodziłem oglądać zachody słońca, to fajnie było potem, tylko, że koło północy zaczęło zimno być. Może dzisiaj wyskoczę sobie pooglądać gwiazdy, bo mam pod nosem :P

Chyba mnie nikt nie zamorduje :D

W nocy fajnie się też idzie przez las, jak dookoła drzewa, a na niebie czarno i białe kropki :D w dzień nie ma takiej aury 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi