Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, eRCe napisał(a):

1. W niedzielę wieczorem, gdy słońce już gaśnie, W piłkarskim świecie wydarzą się baśnie! Niemiecka maszyna, precyzja i duma, Naprzeciw chłopaków pachnących rumem! Bo oto nadchodzi drużyna z wyspy małej, Co chce dziś dokonać tu sztuki zuchwałej!

Refren:

Oby Curaçao z Niemcami wygrało! Żeby im się w siatce goli nastrzelało! Niechaj ryczy stadion, niechaj tańczy plaża, Taki cud się w kółko przecież nie zdarza! Niemiec pije piwo i przeciera oczy, Gdy mu Curaçao do gardła doskoczy!

2. Müller już biega, taktykę studiuje, A chłopak z Karaibów na luzie drybluje. Neuer się pręży, poprawia swą rękawicę, A tu nagle strzał – i prosto w kaplicę! Skończy się zaraz to wielkie „Ordnung muss sein”, Gdy wyspiarze wjadą jak w masło, o nein!

Refren

Oby Curaçao z Niemcami wygrało...

3. Trener Niemców płacze, notes mu wypada, Bo z Curaçao dzisiaj biada, ach biada! Zamiast kiełbaski i ciężkiego grania, Jest lekka salsa i ostre rąbanie! Sędzia już kończy, gwizdek w górę wznosi, Niemiecka ekipa o litość aż prosi!

Refren (na bis, coraz głośniej!) xD

Oby Curaçao z Niemcami wygrało...

Outro: I tak to w niedzielę, na mundialu fali, Małe Curaçao wielkich Niemców powali! 

XDDDD

caocao.jpeg

Toż to AI. Kimmich i süle A tamten to Alfonso 

Ja chce by manu mój wygral euro za 2 lata xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ja np wczoraj 3 razy próbowałam wejść tu na forum i za każdym razem wyskakiwal błąd więc więcej juz nie próbowałam.

Doceniam Elcia. Ale i tak, kafe zgarnia wszystkie tłumy :D Może muszę tam wbić ustanowić porządek i harmonie to ja się nazwę Klaudia Dalila II

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

U mnie tak samo. A tak poza tym staram się siedzieć w ogródku ile się da.

I bardzo dobrze ile się da na dworze! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tygodniu miałam młynek w pracy, jeszcze spała u mnie koleżanka, a wczoraj był kolega. Jutro też spotykam się z koleżankami, a w niedzielę przyjeżdżają znajomi z Nowej Zelandii. Jeszcze chce namalować plakat powitalny z ich wydrukowanymi twarzami, żeby było śmiesznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi