Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny ten mój nowy, malutki odtwarzacz. Głośniki do połowy, a mi od subwoofera kanapa wibruje, niezła moc!

Takie małe gówienko, a takimi mocnymi jebnięciami zapodaje. Na słuchawkach sennheiser też nieziemskie basy.

A na smartfonie jak dałem głośno i equalizery, to już charczało wszystko 😄 . Tutaj dam na maxa i dalej wszystko gra czysto. Basy jakieś były na smartfon, ale kiepskie.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Fajny ten mój nowy, malutki odtwarzacz. Głośniki do połowy, a mi od subwoofera kanapa wibruje, niezła moc!

Takie małe gówienko, a takimi mocnymi jebnięciami zapodaje. Na słuchawkach sennheiser też nieziemskie basy.

A na smartfonie jak dałem głośno i equalizery, to już charczało wszystko 😄 . Tutaj dam na maxa i dalej wszystko gra czysto. Basy jakieś były na smartfon, ale kiepskie.

Jaki odtwarzacz? Bo chyba mnie coś omineło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

Jaki odtwarzacz? Bo chyba mnie coś omineło.

Zamówiłem sobie ostatnio digital audio player :D z Warszawy mi kurier przywiózł. Coś jak iPody kiedyś były, walkmany albo creative mp3.

Leże sobie teraz i słucham albumów. Nic innego mi się nie chce robić. Nawet do krewnych się nie odzywam. Mam trochę wszystkich dość. Smutne to trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Zamówiłem sobie ostatnio digital audio player :D z Warszawy mi kurier przywiózł. Coś jak iPody kiedyś były, walkmany albo creative mp3.

Leże sobie teraz i słucham albumów. Nic innego mi się nie chce robić. Nawet do krewnych się nie odzywam. Mam trochę wszystkich dość. Smutne to trochę.

Zaraz go wygoogluje i zobacze.

Też mam często taki czas że mam wszystkich dość i do nikogo się nie odzywam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Zaraz go wygoogluje i zobacze.

Też mam często taki czas że mam wszystkich dość i do nikogo się nie odzywam.

Activo P1 Astell & Kern 

Małe a mocne, ale ludzie pisali, że ze 100-200 godzin musi pograć, żeby się rozgrzały części. Podobno po 200 znacznie poprawia się jakość, ale mocne basy i czysty dźwięk już jest. Przyjemnie się słucha.

Nie wygląda jakoś dizanejrsko albo że nie wiadomo co, ale moc jest. 

Ostatnio odpaliłem muzykę z gladiatora na full, to zaraz babka z mordą włazi, że mam ściszyć hahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Activo P1 Astell & Kern 

Małe a mocne, ale ludzie pisali, że ze 100-200 godzin musi pograć, żeby się rozgrzały części. Podobno po 200 znacznie poprawia się jakość, ale mocne basy i czysty dźwięk już jest. Przyjemnie się słucha.

Porządne jebnięcie basem to jest to. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Porządne jebnięcie basem to jest to. :D

No tutaj basy dałem na minimum, bo jak dam subwoofer na maxa to w całej chacie napieerdala, a i tak jest mocny bas hahah.

W sennheiserach teraz też mi tak basami napierdziela, że kilka dni, a ja dzisiaj uszy już musiałem czyścić 🤣👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i czyste brzmienie faktycznie, na jakiejś stronie widziałem reklame tego produktu, a w opisie zanurz się w oceanie muzyki, przenieś się do innego świata, a ja o tak, takk... chce tego bardzo i wtedy podjąłem decyzję, że zamawiam. Na szczescie mam kase i polski sklep mp3store sprzedaje. To wieczorem postanowiłem, że zamawiam.

Rano się obudziłem o 5 i zamówiłem. No i faktycznie. Dzisiaj pół dnia z głośnikow i faktycznie można się zatracić w tym oceanie muzyki, haha 🙂. Fajna sprawa! Jestem zadowolony.

Na następny dzień już kurier przywiózł. W Warszawie mają salon.

Teraz odkładam kase na jakiejś słuchawki, miałem fajne, ale zniszczone, ehh. W sumie to jakiś plastik kupowałem, ale fajnie grały. Chciałbym teraz jakieś z porządnego materiału i koniecznie wymieniany kabel. 

No ale to może na święta sobie uzbieram albo na wiosnę kupie. 

Dostaje kieszonkowe od krewnych, gdy jestem w uk, to jeśli porządnie przyoszczędze to sobie jakiś wypas kupie 🙂

Mam teraz fajny odtwarzacz, to można sobie kompletować sprzęt. I wracam do kupowania płyt CD. 

Teraz muszę sobie bibliotekę muzyki zbudować, bo wiele ripów z płyt też potraciłem, no niestety. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

To co Ty się musisz upewnić czy ją kochasz? :D 

Zmienione

Ok, dzięki 😛

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nick pasuje ale ta papuga jest epicka nie zmieniaj tego avka

Spoko :D . No to kumpla z Anglii, ale dawno go nie widziałem. Kiedyś mnie zaprosił na chatę pokazać mi papugę, i na ramieniu mi siedziała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Ok, dzięki 😛

Spoko :D . No to kumpla z Anglii, ale dawno go nie widziałem. Kiedyś mnie zaprosił na chatę pokazać mi papugę, i na ramieniu mi siedziała.

Nigdy, żaden kolega nie zaprosił mnie żebym poznał jego

papugę 🫠

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

Wiesz co jak szukałam tej papugi i wyskoczyło mi tam ze 40 takich nicków to się lekko zszokowałam. xd

No pewnie z 1000 banów dostałem. 

7 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Nigdy, żaden kolega nie zaprosił mnie żebym poznał jego

papugę 🫠

Kiedyś mi też kumpel przywiózł wiewiora i mieszkaliśmy razem na farmie w kamperze, ale potem skasowałem jutube i wszystko, a telefon mi zginął i już nie ma filmików i fot wiewióra, ehh 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Kiedyś mi też kumpel przywiózł wiewiora i mieszkaliśmy razem na farmie w kamperze, ale potem skasowałem jutube i wszystko, a telefon mi zginął i już nie ma filmików i fot wiewióra, ehh 

Ja mam gdzieś zapisaną fote wiewióra. xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Masz bardzo barwne życie, tylko nad archiwizacją musisz popracować 😁

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ja mam gdzieś zapisaną fote wiewióra. xd

Niezle.

3 minuty temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Masz bardzo barwne życie, tylko nad archiwizacją musisz popracować 😁

Ahh, człowiek pił kiedyś alkohol i bezdomność to tak to bywa. 

W sumie to wszystko to i tak g* warte. Aparat też kiedyś miałem fotograficzny i 5500 zdjęć, to mi ukradli też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi