Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Elcia mówiła że nie używa narkotyków a Ty takie piszesz rzeczy 

Babka Bożą płakała że Klaudia odeszla ale jednak zyje

to jest chodzacy narkotyk nie sluchaj elci. moon twierdzi ze on nie cpa tylko elka :D ja twierdze ze moon to 100% narkoman on potrafi bez snu nawalac dwa dni jakies bzdury sam do siebie tylko pijak albo narkoman by dal rade a po alko by byl senny wiec musi cpac. 

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A Pyszny to kto?

tirowiec byczy byl w tym temacie kilka razy przeciez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

to jest chodzacy narkotyk nie sluchaj elci. moon twierdzi ze on nie cpa tylko elka :D ja twierdze ze moon to 100% narkoman on potrafi bez snu nawalac dwa dni jakies bzdury sam do siebie tylko pijak albo narkoman by dal rade a po alko by byl senny wiec musi cpac. 

tirowiec byczy byl w tym temacie kilka razy przeciez

10 minut temu, Elciaa napisał(a):

Byczy aka Dariusz M. 

(Ten co nimfę prześladował na kowbojkach)

Aaa, zapomniałam, że tutaj miał taki nick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Myślę, że łatwiej by wam się było dogadać przy stosowaniu przecinków 🥱

😄 Ja w ogóle nie rozumiem tego żywiołowego zainteresowania jakąś prehistorią forum którego nawet z 90 procent ludzi z kafe nie kojarzy. To nakręcanie tematu wokół osob, których tu nie ma przynosi tylko taki skutek, że oni znowu się tu dobijają robiąc syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez nie rozumiem tego uwazania facetow za troglodytow, ktorzy nie maja kontroli nad swoim cialem.

We mnie to wieczne rozgrzeszanie facetów budzi instynkty bojowe. Od kobiet często wymaga się niemal świętości zdejmując jakąkolwiek odpowiedzialność z facetów bo oni "tak mają", a przecież facet to nie dzikie zwierzę które nie ogarnia własnych reakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

We mnie to wieczne rozgrzeszanie facetów budzi instynkty bojowe. Od kobiet często wymaga się niemal świętości zdejmując jakąkolwiek odpowiedzialność z facetów bo oni "tak mają", a przecież facet to nie dzikie zwierzę które nie ogarnia własnych reakcji.

Tym bardziej, ze sa faceci, ktorzy normalnie sie zachowuja i na przyklad nie gapia sie komus na dupe, wiec jednak mozna.

Panowie, wierze w was, ze mozecie kontrolowac swoje oczy i rece :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Tym bardziej, ze sa faceci, ktorzy normalnie sie zachowuja i na przyklad nie gapia sie komus na dupe, wiec jednak mozna.

Można, tylko po co tak żyć. Trzeba wyćwiczyć refleks ninja i niczym się nie martwić 🫠 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

No jasne ze istnieja normalni faceci niestety ta durna narracja, że facetom wolno bo biologia ciągle ma się dobrze. Dla mnie to niezrozumiałe, ze często to same kobiety potrafią usprawiedliwiać prostactwo  i brak hamulców rzekomą męska naturą robiąc z facetów jakieś istoty sterowane instynktem.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

:D co tam ci nawija opowiada o twoich podbojach pewnie^^? 

Libed no temu od cięcia katalizatorow. A czym? Dobrym słowem i dobrym kłamstwem 

Krejzi jesteś ekspertka od szamponow czy może przypadkiem robisz paznokcie pod lampa sama i znasz się na tym co może A kupić komuś na prezent ale ona robi jeden kolor nie używa jakiś diamencikow itp no ale może nie wiem coś do frenchu. Albo w ogóle są jakieś nowinki w kwestii paznokci. Bo ja się znam na tyle że wymyśle tylko zakup lakierów. Może reszta dziewczyn ktoś z was ogarnia temat i chciałby doradzić to pytam też Was;3

Hah ekspertką od szamponów 😅 chhba nie aż tak. Po prostu niektóre lubie.

na paznokciach i robieniu (prócz malowanie zwykłym lakierem) sie niestety nie znam 😕 

Z nowinek paznokciowych to teraz jest trend ‚uwalnianie z hybrydy’ wiec może zaproponuj uwolnienie od lampy 😅

do tego nawet mogę coś polecić 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Byczy aka Dariusz M. 

(Ten co nimfę prześladował na kowbojkach)

Spoiler

Oraz ten co obkleił sobie pokój zdjęciami m.in. Bumblebee z kowbojek i pozował na ich tle ze sterczącym... Oczywiście wrzucając to foto potem na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, ironella napisał(a):

We mnie to wieczne rozgrzeszanie facetów budzi instynkty bojowe

We mnie też 

13 godzin temu, ironella napisał(a):

kobiet często wymaga się niemal świętości zdejmując jakąkolwiek odpowiedzialność z facetów bo oni "tak mają",

I tak całe życie 🤣ale ogolnie to im zazdroszczę tego egoizmu , dzięki któremu łatwiej im przejsc przez życie.Nie sa tak zestresowani jak kobiety,ktore dzwigaja na swoich barkach tyle obowiazkow,i niestety musza byc albo raczej się od nich wymaga odpowiedzialnosci większej niż od mężczyzn.Ja z koleżanką się posmialam kiedyś, że jak się będziemy musiały jeszcze raz urodzic na tym świecie to chcemy być facetami🤣🤣

Aleśmy sobie wizje przyszlego życia układały...🤣🤣

Ja bym pewnie skończyła jako menel,tak bym sobie folgowala hahaa

A i tak by mi wszystko wybaczono

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

No wlasnie,facet w barze na piwie normalka kobieta ...patologia🤣

Do dzieci i do garow a nie na pifka łazić 

Cóż różnice są...nie tylko biologiczne ale i społeczne. Cieszmy się, że nie urodziłyśmy się gdzie kobiety mają bardzo ograniczone prawa. Jakoś nie ciąga mnie po rowach więc mi nie żal :D I tak kobiety wykonały spory prores w porównaniu do poprzedniego naszego pokolenia a co pokażą następne to się okaże :D

Edytowane przez Melodiaa

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Cóż różnice są...nie tylko biologiczne ale i społeczne. Cieszmy się, że nie urodziłyśmy się gdzie kobiety mają bardzo ograniczone prawa. Jakoś nie ciąga mnie po rowach więc mi nie żal :D

Mi tez nie zal,i faktycznie ciesze sie ze nie urodzilam w jakims kraju np.muzulmanskim🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi