Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Elcia mówiła że nie używa narkotyków a Ty takie piszesz rzeczy 

Babka Bożą płakała że Klaudia odeszla ale jednak zyje

to jest chodzacy narkotyk nie sluchaj elci. moon twierdzi ze on nie cpa tylko elka :D ja twierdze ze moon to 100% narkoman on potrafi bez snu nawalac dwa dni jakies bzdury sam do siebie tylko pijak albo narkoman by dal rade a po alko by byl senny wiec musi cpac. 

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A Pyszny to kto?

tirowiec byczy byl w tym temacie kilka razy przeciez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

to jest chodzacy narkotyk nie sluchaj elci. moon twierdzi ze on nie cpa tylko elka :D ja twierdze ze moon to 100% narkoman on potrafi bez snu nawalac dwa dni jakies bzdury sam do siebie tylko pijak albo narkoman by dal rade a po alko by byl senny wiec musi cpac. 

tirowiec byczy byl w tym temacie kilka razy przeciez

10 minut temu, Elciaa napisał(a):

Byczy aka Dariusz M. 

(Ten co nimfę prześladował na kowbojkach)

Aaa, zapomniałam, że tutaj miał taki nick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Myślę, że łatwiej by wam się było dogadać przy stosowaniu przecinków 🥱

😄 Ja w ogóle nie rozumiem tego żywiołowego zainteresowania jakąś prehistorią forum którego nawet z 90 procent ludzi z kafe nie kojarzy. To nakręcanie tematu wokół osob, których tu nie ma przynosi tylko taki skutek, że oni znowu się tu dobijają robiąc syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez nie rozumiem tego uwazania facetow za troglodytow, ktorzy nie maja kontroli nad swoim cialem.

We mnie to wieczne rozgrzeszanie facetów budzi instynkty bojowe. Od kobiet często wymaga się niemal świętości zdejmując jakąkolwiek odpowiedzialność z facetów bo oni "tak mają", a przecież facet to nie dzikie zwierzę które nie ogarnia własnych reakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

We mnie to wieczne rozgrzeszanie facetów budzi instynkty bojowe. Od kobiet często wymaga się niemal świętości zdejmując jakąkolwiek odpowiedzialność z facetów bo oni "tak mają", a przecież facet to nie dzikie zwierzę które nie ogarnia własnych reakcji.

Tym bardziej, ze sa faceci, ktorzy normalnie sie zachowuja i na przyklad nie gapia sie komus na dupe, wiec jednak mozna.

Panowie, wierze w was, ze mozecie kontrolowac swoje oczy i rece :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Tym bardziej, ze sa faceci, ktorzy normalnie sie zachowuja i na przyklad nie gapia sie komus na dupe, wiec jednak mozna.

Można, tylko po co tak żyć. Trzeba wyćwiczyć refleks ninja i niczym się nie martwić 🫠 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

No jasne ze istnieja normalni faceci niestety ta durna narracja, że facetom wolno bo biologia ciągle ma się dobrze. Dla mnie to niezrozumiałe, ze często to same kobiety potrafią usprawiedliwiać prostactwo  i brak hamulców rzekomą męska naturą robiąc z facetów jakieś istoty sterowane instynktem.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi