Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Czy wy też budzicie się w nocy zeby pojesc słodkie? Już torcik opanowany. 😅

Nie. Wstajemy w nocy zrobić siku, bo pęcherz odchorowuje za lekki ubiór w kościele 😬 Ty wstałaś po torcika, ja po tabsy z pietruszką 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie. Wstajemy w nocy zrobić siku, bo pęcherz odchorowuje za lekki ubiór w kościele 😬 Ty wstałaś po torcika, ja po tabsy z pietruszką 😂

Weź furagine...a nie regulamin. STOP:mrgreen:

U mnie najlepiej sprawdzała się furagina ;) 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Weź furagine...a nie regulamin. STOP:mrgreen:

U mnie najlepiej sprawdzała się furagina ;) 

Też to zawsze brałam, ale akurat nie mam w domu więc Urosept i witamina C. Póki co tragedii nie ma, może uda się zdusić w zarodku.

Nie jadłam w poście za wiele słodyczy więc jak dzisiaj zjadłam kawałek zająca czekoladowego, to przeżyłam szok cukrowy. Babka i sernik też za słodkie. I weź tu potem walcz z mężem, miłośnikiem cukru w cieście, o zmodyfikowanie przepisu 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Też to zawsze brałam, ale akurat nie mam w domu więc Urosept i witamina C. Póki co tragedii nie ma, może uda się zdusić w zarodku.

Nie jadłam w poście za wiele słodyczy więc jak dzisiaj zjadłam kawałek zająca czekoladowego, to przeżyłam szok cukrowy. Babka i sernik też za słodkie. I weź tu potem walcz z mężem, miłośnikiem cukru w cieście, o zmodyfikowanie przepisu 😅

a nie wystarczy sie pomodlic o uzdrowienie ? skoro poszlas bic poklony chlopu ktory moze nawet wskrzeszac to co za problem zeby cie uzdrowil ? powinien doceniac poswiecenie i z automatu powinnas zostac uleczona :D

chlop wstal z grobu a nie moze prostego zapalenia pecherza ogarnac u ciebie ?

jakies zaleglosci masz w skladkach czlonkowskich czy o co chodzi ?

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, libed napisał(a):

a nie wystarczy sie pomodlic o uzdrowienie ? skoro poszlas bic poklony chlopu ktory moze nawet wskrzeszac to co za problem zeby cie uzdrowil ? powinien doceniac poswiecenie i z automatu powinnas zostac uleczona :D

chlop wstal z grobu a nie moze prostego zapalenia pecherza ogarnac u ciebie ?

jakies zaleglosci masz w skladkach czlonkowskich czy o co chodzi ?

No właśnie mi lepiej po kościele, ale ja jestem przeznaczona do cierpienia za nawrócenie kafeterian 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

to moze idz tam czuwaj to w te swieta sie pilnuje grobu ? i wyzdrowiejesz po co sie lekami faszerowac. 

Libed, przespałeś zmartwychwstanie 😄 Wczoraj strażacy pilnowali grobu a ja żem śpiewała co by im nudno nie było 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Libed, przespałeś zmartwychwstanie 😄 Wczoraj strażacy pilnowali grobu a ja żem śpiewała co by im nudno nie było 😉

no to dzisiaj ten dzien cudow chyba ? wiec bedziesz zdrowa módl się żarliwie a bedzie ci dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Liberdowsky, może pomódl się o wygraną na loterii, żebyś nie musiał pracować xD. Może Bóg wysłucha twoich modlitw, jeśli się nawrócisz.

ale ja nie musze praca nie jest przymusowa pracuje zeby zyc i nie wegetowac i nie mieszkac  w namiocie jak ty. nikt mnie nie zmusza do pracy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi