Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się już udało. Wiem, że żeby odejść trzeba też przestać tam wchodzić i zaglądać. 

Hejtowanie innych zamieniłem na granie w gierkę, i mi to na dobre wychodzi, ale muszę płacić 60zł miesięcznie subsykrybcje xd. 

Tyle mnie kosztuje odejście z kafe, £11 miesięcznie to nie tak źle. 

Dobra muszę uciekać, sorki, że przerywam dyskusję 😜

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pokraka napisał(a):

Miś zagrzmiał świętym oburzeniem, że tu całymi dniami go obgadujemy. Rzekomo wymyślając bzdury. 

No te 3 posty musiały ubodnąć.;) O tym że zmienia styl diametralnie w zależności od dnia tygodnia. Straszliwa bzdura która w ogóle nie miała miejsca 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Aaa ten misiek? Hah dopiero zaczaiłam. Co mówił?

Dziwnie ten misiek ma zmonitorowana nerwice 🙂 a podobno to ja węszę i odkryłam awarie kafeterii😅 chciałabym niestety to nie byłam ja

A co masz na myśli myśląc że nie tylko misiek?

Misiek podniecona ubolewała ze ją tu obgadujemy jątrząc w swoim stylu i przeinaczając, a zaraz dołączyła do niej równie podniecona kuweta w przerwie między jednym orgazmem a drugim. 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

Misiek podniecona ubolewała ze ją tu obgadujemy jątrząc w swoim stylu i przeinaczając, a zaraz dołączyła do niej równie podniecona kuweta w przerwie między jednym orgazmem a drugim. 😄

O Jezu ta. Rozdział aseksualizmu zamknięty to teraz era żenującego ćwierkania. Dobrze że nie doczekałam tych czasów 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No te 3 posty musiały ubodnąć.;) O tym że zmienia styl diametralnie w zależności od dnia tygodnia. Straszliwa bzdura która w ogóle nie miała miejsca 🙂 

No cóż, temat stary jak forumowy świat "ja mogę robić co chce ale nikt nie ma prawa wyrażać opinii na temat tego co robię" 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Haha jakby tego bylo malo to elcia uruchomiła dystrybucję fot rzepy pełną parą malowany też miał dostać, ale coś się migał i nie wiem czy się w końcu dogadali.😄

Jak by to Agatka czepek rzekła - co na to teściowa?😅

A babka boża to czym sobie zasłużyła że dostaje takie pakiety nudesow elci oraz innych krewnych i znajomych królika?😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wgl sa tam aktualnie inne tematy niż walka Madzi z Ewka na dosłownie identyczne posty?;) co na to teściowa i dolaryna? Dobrze że jakiś nowy byczek na pokładzie to może forma wróci i prosciej jej będzie zrobić rozkrok, bo zdaje się że ciężko jej się ustosunkować do wyrzygow byłego teamu;)

I chyba jakiś taki milczący szpagacik nastąpił. Jak to się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie patrz Grażynko teraz Wielkanoc za chwilę matki boskiej zielnej, święta i znowu nowy rok 

🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A wgl sa tam aktualnie inne tematy niż walka Madzi z Ewka na dosłownie identyczne posty?;) co na to teściowa i dolaryna? Dobrze że jakiś nowy byczek na pokładzie to może forma wróci i prosciej jej będzie zrobić rozkrok, bo zdaje się że ciężko jej się ustosunkować do wyrzygow byłego teamu;)

I chyba jakiś taki milczący szpagacik nastąpił. Jak to się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie patrz Grażynko teraz Wielkanoc za chwilę matki boskiej zielnej, święta i znowu nowy rok 

🤣🤣🤣

Aktualnie nie, a mnie takie rzeczy męczą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Aktualnie nie, a mnie takie rzeczy męczą. 

Pogadajmy o świniobiciu;) 

Teraz, Pokraka napisał(a):

Choć Madzia się dziś wspięła na wyżyny. Najpierw mnie prosiła o zajęcie stanowiska, gdy to zrobiłam i zapytałam czy przeczytała, to powiedziała, że nie i nie musi. 😁  

Gahahaha i że nie ma czasu. I że forum weszło za mocno tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jedno jest pewne, skoro Elcia zakochała się w 3 dni to tam musi być niesłaby bakłażan w portkach 😅 że aż cała kafeteria wg obietnic ma zaniemówić 😅

W ogóle pamiętajcie że mamy do takich spraw wątek premium 😎😅 przynajmniej misiu nie będzie urażony obgadywaniem 

Widzę ze godnie zastępujesz libeda. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jak by to Agatka czepek rzekła - co na to teściowa?😅

A babka boża to czym sobie zasłużyła że dostaje takie pakiety nudesow elci oraz innych krewnych i znajomych królika?😅

Nie wiem😄 ale chyba awansowała na oficjalna audytorkę atrybutów wszelakich która uroczyście certyfikuje każdy kawałek mięsa.😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pokraka napisał(a):

Świniobicie, to dobry temat przy Wielkanocy kiedyś się zawsze biło świniaka na święta. 

Świniobicie to też potoczna nazwa zachowań kafeteriami gdy jedna frakcja chwilowo przejmuje przewagę nad druga 🤣

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

Widzę ze godnie zastępujesz libeda. 😁

Wyszkolił swojego psa wojny 🤣

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Nie wiem😄 ale chyba awansowała na oficjalna audytorkę atrybutów wszelakich która uroczyście certyfikuje każdy kawałek mięsa.😂

A szlafrok został potwierdzony czy spaghetti simpuje w eter?😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co na to wszystko podkarpacka łamaczka serc łonaa jeż? A propos ciekawy artykuł o hybristofilii czytałam. Wiecie że to nie tylko kwestia pato? Podobno jakaś menadżerka z korpo nawiązała romans listownie z Poznańskim 🤨

Tam jest ciekawy wątek w tym zaburzeniu że tym laskom się podoba też to, że misiu jest uwięziony/pod kontrola i że nie zdradzi itd. Więc wiadomo co by na to Freud powiedział 

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

Jakoś mi to umknęło  😉

Teraz to wymyśliłam 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

A co na to wszystko podkarpacka łamaczka serc łonaa jeż? A propos ciekawy artykuł o hybristofilii czytałam. Wiecie że to nie tylko kwestia pato? Podobno jakaś menadżerka z korpo nawiązała romans listownie z Poznańskim 🤨

Przecież on mordował kobiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi