Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Hah no to prawda, nie ciesze sie ze, ze wykolejony wtargnął tu i zaśmieca swoim gowno contentem, ale wygonić to mnie raczej nie wygoni, najwyżej ignor pójdzie w ruch w ostateczności. ;) Poza tym mimo rekordowego jego czasu bytności tu wciąż nie wroze mu tu dłuższej kariery, wiec kwestia czasu.

a ja po prostu miałam weekend offline 😍 polecanko

Dokładnie tak. Plus nie lituję sie nad sadystycznymi świrami. Od pomocy takim jest Gostynin.

ostatnie dni od 2-3 tygodni jakos chujowo sie czuje psychicznie, jakis wstyd i poczucie winy, mysle ze naduzywalem te fora i planuje zrobic detoks od nich . mysle ze znikam juz i moze za rok wroce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Prince of darkness napisał(a):

Na mnie kiedyś ruszyła taka wielka świnia znaczy pies 80 kg wagi nikogo w pobliżu jedynie posesję. Wpadłem na pomysł, aby udawać że będę w niego czymś rzucał. Odpuścił ale gacie miałem pewne. Dlatego wolę kotki 🙂

@eRCe szacun za działanie pomogłeś starszej pani nie odpuściłeś to się dzisiaj tak rzadko zdarza 

ostatnio tirowca pod zielona gora 3 psy zagryzly, wezwal pomoc ale po 3 dniach w szpitalu zmarl.. ja gdzies wyczytalem ze bylo tak grubo ze mu jaja odgryzly i zjadly itp, caly byl rozszarpany cale cialo, oczy chyba tez wygryzli nawet jezyk....

ja sobie kiedys wyobrazalem ze ktos krzyczy za oknem patrze a to pies napada kogos, a ja najeeeebany siedze i wybiegam z nozem i podbiegam i dzgam psa, slysze jak piszczy i uchodzi z niego zycie, zawijam ta osobe ladna dziewczyne, tylko w kostke ja gryz to twarz zachowana i dalej ladna, i najeeebany jade do szpitala z nia (policja mi nic nie zrobi bo to ratowanie zycia) 

2 godziny temu, eRCe napisał(a):

Ja to jestem z tych co lubią wyczekiwać na odcinek niż mieć cały sezon wrzucony na raz w Netfliksie, bo to buduje napięcie, wzmaga przemyślenia dot fabuły itp.

Choć z drugiej strony współczesne produkcje są tak słabe, że i tak nie ma zbytnio na co czekać ;)

ja wlasnie wole czekac pare lat i ogladac calosc kompulsywnie po 5-10 odcinkow pod rzad. najlepiej jak serial jest juz od paru lat skonczony tak ogladalem breaking bad ze 3-4 lata temu

Edytowane przez rough_boy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak właśnie mój plan jest teraz sie przegrzebać przez różne materiały, bo mnie to mocno zaciekawiło.

domyslam sie, ze tam cześć rzeczy jest fabularyzowana.

czytalam (przed serialem jeszcze) wywiad z gosciem , który przez zegarek byl pomylony z inna osoba i tam tez ta jego historia diametralnie sie rozni (jesli chodzi o dalszy ciag).

ale nie oczekiwałam dokumentu:)

mi sie tez podobal heweliusz, fajnie pokazal jak transport dziala sztorm a kaza plynac, a kapitan pyta czy nikt nie zrezygnowal dostaje info ze wszystcy poplyneli to mu dziala na psyche ze nie chce byc pizda co odmowi xDD

albo sterowanie tym statkiem kilku typa stoi na mostku komendy daja do skrecania, do przyspieszania do hamowania albo przez radio musza gadac ze trzeba cos przelac na inna burte i robaki biegaja i fizcznie mechanizmy musza przestawiac zeby sterowac takim POTEZNYM pojazdem. fajnie to pokazali, albo jak tonal i przechylenie roslo twarz borysa szyca jak mysli i ulamek sekundy wali w mejdej  i kaze kazdemu spierdalac, jakby sie nie zastanawial nad swoja kariera ze wcisniecie przycisku mu dopieerdoli  a moze dalo sie sytuacje odratowac tylko bez zastanowienia wali ten przycisk zeby ludzi ratowac choc wie ze juz ma przejebane wciskajac go, to trzeba byc czlowiekiem dobrym. i jak do konca zostal na pokladzie nie jak ten z ostatniej katastrofy we wloszech co pierwszy uciekl jak pasazerowie dalej na statku byli xD podobnie jak ten od titanica zostal do konca, nie wyszedl zanim nie byl pewien ze wszyscy wyszlo. niestety akle kapitan takiej jednostki to ogromne zarobki i bogactwo ale tez ogromna odpowiedzialnosc i ryzyko. jak cos sie stanie to ty jestes pierwszy winny, nie ma nic za darmo

p.s. a ten wojskowy jaki zimny byl, taki psychol typowy cos jak james bond, zadnych zasad nie mial i granic. 

Edytowane przez rough_boy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Wiem o wybetonowanym pokładzie dla oszczędności itd. Tak ze chyba wiem czego sie spodziewać 😕 masy niedociągnięć i rozwiązan na jakos to będzie, bo co może pójść nie tak?

kapitan sam rozjebal furte i to jest fakt, tak bylo ze on prowadzil statkiem jak wplywali do portu i przypieerdolil w cos, przy tej masie wystarczy mala predkosc a jest rozpierdol

wogole widzialem wielkie tankowce ogromne i sterowac tym to szacun w chuuj, to nie skreca od razu tylko z opuznieniem i trzeba z ludzmi sie dogadywac jeden czlowiek sobie nie poradzi tym jezdzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo jak wszedl ten oficer co zrobil katastrofe bo nagly skret zrobil i zahamowal zeby niemieckich rybakow nie taranowac, kapitan sie obudzil od hamowania wpada na poklad i co sie dzieje, a on mu mowi ze niemiecki szkuter plynie , a kapitan do niego ZWOLNILES PRZY SZTORMIE? TO NIC NIE DA xD i kaze pelna moc dac na gary , i probowal ich minac ale nie wiedzial ze na jedna burte cala woda byla przelana i sie wyjebali 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i bylo tak ze ten stary dziad kazal przelac wode na burte bo mu sie nie chcialo kursu poprawiac jak statek znosilo ale nie zameldowal tego mlodemu oficerowi bo zapomnial o tym, a potem kapitan jak juz skrecili to sie przyjebal do oficera ze czemu on jemu tego nie zameldowal?? a ten oficer sie spojrzal na dziada , bo on sam sie wtedy o tym dowiedzial ze cala woda byla na jednej burcie ale dziad go nie powiadomil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi