Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Elciaa napisał(a):

Coś tu pusto ostatnio, wszyscy na baletach? xD

Też zauważyłam że strasznie wam Kafe aktywność spadła i pomyślałam ze się wynieśliście dokądś juz

Jakoś od tygodnia dwóch 

11 minut temu, eRCe napisał(a):

Kochani, jestem z ziomkami w Afryce przed jakimś dziwnym niemieckim fortem... Chyba robimy im wjazd na kwadrat 😉

shot0001.jpg

😂😂

Jakiś Tobruk czy cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Krejzi coś uciekla przed przybyszem z Cafe ?

Szkoda by było, żeby tak ją wygonił.

Kurde jednak czasami dwoje ludzi nie może być razem w jednym miejscu.

Byczy ma obleśną naturę i Krejzi ewidentnie jej nie trawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, ironella napisał(a):

Kilka lat temu w mediach było głośno o tym, że gdzieś w anglii mewa porwała z ogrodu psa chihuahua.

i dobrze haha, te pieso szczury nie powinny zyc to genetycznie modyfikowane abominacje, nie maja prawa przetrwac w naturze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, eRCe napisał(a):

Kochani, jestem z ziomkami w Afryce przed jakimś dziwnym niemieckim fortem... Chyba robimy im wjazd na kwadrat 😉

shot0001.jpg

m1 garand mniam, chcialbym miec taka wiatruwke ale jedyne co znalazlem to elektryki do asg z ladowaniem po 50 kulek przez dziure w kolbie i full auto. a mogli by zrobic sprezynowke w jego ksztalcie i wadze. ostatnio znalazlem jego nastempce , wiatrowka m1a , cywilna wersja nastepncy garanda karabinu wyborowego m14. na sprezyne naciag pod lufowy tzw underbarrel lever, ale niestety tylko w usa i 21 juli mocy to nie moge miec jej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyle'owi niezle zryli beret w wojsku, ciekawe czy mi tez by tak zryli leb, slyszeliscie o zbrodni w kadłubie ostatnio co 17 latek zabil babke i ojczyma? bo go jakis mirek jaskułka gnębił w kołchozie, to ciekawe jak teraz go beda gnebic w wiezieniu

spoleczenstwo nie wybacza i sie nie lituje nad przegrywami, z deszczu pod rynne wpadl nasz kadlubek

https://www.facebook.com/StanleyKubrick/videos/full-metal-jacket-private-pyle/4827481737346529/

Edytowane przez rough_boy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@eRCe co myslisz warto isc teraz do wojska? ja bym sie nadawal? na wykopie czytalem ze duzo kierowcow do wojska idzie 

ale ja bym nie chcial tylko paliwa wozic bym chcial zeby mi karabin dali i bym mugl zabijac ludzi. jakis zmech, albo rosomakiem chociaz jezdzic 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze wojsko albo by mnie nauczylo szacunku do ludzi albo by mnie doprowadzilo ze bym sie sam wychustal.

podobnie jak wojna albo by mnie wyleczyla z depresji albo bym stal sie niezniszczalnym maniakiem, 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje najlepsze przyszlosciowe wyobrazenie jade na wojne, strzelam do ludzi, jakis odlamek wali w sciane i odbija sie i wali mi w czolo i robi mi lobotomie taka ze do konca zycia czuje sie jak pijany ale na trzezwo, to by mi mocno zycie zmienilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Prince of darkness napisał(a):

Wciągnąłem się w dyskusje o tygryskach więc nie ten adres. Ja mam prawie na pewno jedna dziewczyna chyba przez moją skromną osobę uciekła stąd 😂

Cieszę się Tygrysku , że nie uciekasz przede mną 🐯😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle miałem taką sytuację dziś, że normalnie powiecie, że zmyślam, ale i tak napiszę:

Rano byłem święcić palmę, a że w palmową zawsze kościół zapełniony po brzegi, to 30 min wcześniej jestem, by mieć miejsce siedzące - parkuję obok plebanii i słyszę szczekanie i wołanie jakiejś pani starszej, wyglądam z okna i jakiś pies - owczarek niemiecki długowłosy biega luzem i podbiegł do babiny starszej i zaczyna docierać, no to ja wiele nie myśląc zerwałem się na nogi z auta i lecę w jej stronę, zacząłem go przeganiać i klaskać w dłonie by jego uwagę zwrócić i poleciał... Także była akcja jak w Rambo 17 Ostatnie Starcie 😉

🌴 🐕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, rough_boy napisał(a):

@eRCe a grasz w cos na kompie ?

Tak, mam fazę mocno na retro więc idzie cała seria gier o 007 i Medal of Honor.

Obecnie ukończyłem GoldenEye Remake na Wii (Dolphin) z 2010 a teraz kampania Allied Assault z 2002 na PC.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi