Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ech poligamista tacy to mnie żenują. Szkoda. No wiecie jakieś gesty jak podduszanie są spoko pytanie jak mocno ktoś to robi :D 

nie wiem tylko opowiadal na mnie nie testowal :D ale jego kobiety zyja jeszcze wiec chyba to nie jest jakies bardzo mocne :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, libed napisał(a):

jakos wczesniej ci to nie przeszkadzalo nawet bawilo a ten autystyk co kwartal wymysla nowe przygody dlatego jest zabawny pod warunkiem ze akurat nie jest obrzydliwy. widocznie gusta sie zmieniaja z tygodnia na tydzien

Nie, nigdy mnie nie bawil przydługi autystyczny bełkot o NVidii pisany sam do siebie przez 8 postow, przeplatany relacjami z sikania do szklanek;) musiałeś mnie z kims pomylić. Chyba ze sobą ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie, nigdy mnie nie bawil przydługi autystyczny bełkot o NVidii pisany sam do siebie przez 8 postow, przeplatany relacjami z sikania do szklanek;) musiałeś mnie z kims pomylić. Chyba ze sobą ;) 

a napisalem cos ale jednak skasowalem :D nie nie myle cie z soba :D ja z niego beke cisnalem zawsze a nie gadalem z nim nigdy.

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Gdyby umial być dla jednej to inaczej a tak nie kręci on mnie jakoś :D

ty mi nie wygladasz na poligamistke tak samo jak i on :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, libed napisał(a):

przeciez jego zatrzymali za zupelnie co innego. jakas tajemnice ujawnil a nie ze korzystal z prostytutek. 

Jeżeli - słowo klucz - jeżeli go posadzą, to na zasadzie Capone, czyli za zastępczy zarzut, ale tak by odbył karę, bo nie wydaje mi się by USA chciało współpracować ws akt... Na chwilę obecną to wygląda na krycie oligarchii zarówno przez demokratów jak i republikanów. 

7 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak, to już ten wiek 🙂

Z tym brakiem lajkowania dup na insta, to polemizowałbym... jako 30-latek w gronie trzydziestolatków znam nie jednego co ogląda dupy na insta 😆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, libed napisał(a):

widzisz pieprz jednak sa ludzie ktorzy podzielaja jego zainteresowania ja tez sie zawsze dziwialem ale juz pare razy sie przekonalem ze calkiem wiele wiec leczenie nie pomoze :D i co wtedy z takim zwiazkiem znosilabys to duszenie etc. ? 

I myślisz, że nie wpadłby na to przed ślubem i nie powiedział?

3 minuty temu, eRCe napisał(a):

jako 30-latek w gronie trzydziestolatków znam nie jednego co ogląda dupy na insta 😆 

Może oglądają, ale są już na tyle sprytni by nie zostawiać śladów 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, libed napisał(a):

czy masz czy nie masz to moze ci cos nie pasowac poza tym jak nie masz to zawsze myslisz jakby to bylo z innym wiec chyba dla swietego spokoju to najlepiej miec chociaz to jedno porownanie i zaspokojona ciekawosc

Ale durne podejście. Zwiążę się z jednym, ale dupę wystawię innemu dla zasady zaspokojenia ciekawości. No super pomysł, taki dla bezmózgich kurew, które się naczytały Bravo Girl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale durne podejście. Zwiążę się z jednym, ale dupę wystawię innemu dla zasady zaspokojenia ciekawości. No super pomysł, taki dla bezmózgich kurew, które się naczytały Bravo Girl.

Czemu durne? Co złego w zaspokajaniu ciekaowości? 

Też kiedyś wierzyłem w te kościelne pierdololo i bardzo żałuję. Że miłość, że relacja, że seks się ułoży bo to żadna filozofia, najważniejszy jest akt woli etc etc.  Miłość i odpowiedzialność Wojtyły? Checked. Metafizyka Świętego Tomasza? Checked. 

A potem ludzie się męczą do opcja życia, albo nie męczą, tylko robią coś na boku.

Chociażby inny poziom libido lub niedopasowania genitaliów, vide wielki kutas, za mała cipka. I nie gadajcie mi tu o rozciąganiu. Co z tego, jak każdy stosunek może być bolesny. Jebać kk ogólnie. 😛

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Ech poligamista tacy to mnie żenują. Szkoda. No wiecie jakieś gesty jak podduszanie są spoko pytanie jak mocno ktoś to robi :D 

Mnie bardziej żenują ci, co zdradzają albo ściemniają. Tutaj chociaż karty na stole. Z resztą poligamia a poliamoria to różne rzeczy, nie wiem czy tego nie mylisz. Co za różnica, czy sypiasz z wieloma osobami jednocześnie czy w odstępie miesiąca czy paru dni, jeśli i tak to tylko ruchanie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chroni go, jak nie ma pelnej zdolnosci do czynnosci prawnych to moga np. za gwałt ukarac co najwyzej rodziców a nie jego

Nie, rodziców nikt nie ukarze, nie dostaniesz wyroku za przestępstwo popełnione przez dziecko. Chyba, że przydzielenie kuratora rodzinnie uważasz za karę.  Możesz tez ponieść jakieś konsekwencje finansowe jak będą i tyle.   

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze ci pisze taki ktos nie ponosi odpowiedzialnosci zwykle. 

mawet jak ma 18 lat a jest niedojrzały czy jakis opozniony to nie ponosi odpowiedzialnosci

Ja to właśnie tłumaczyłam, że nie ponoszą odpowiedzialności jak dorośli (choć powinni) ale to w sumie i tak nie ważne, bo miedzy wiekiem przyzwolenia i ochrona z tego wynikającą a karaniem przestępczości nie ma związku i nie ma logicznego uzasadnienia by ten wiek miał być równy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi