Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Już nic nie pomoże taki niefart 😪

Ale mnie to przerażają te estetyczne wycieczki. Tam podobno po tych wszystkich zabiegach to śpisz w jakims hotelu 🤨 dramat. A gdzie jakaś opieka pooperacyjna itd. Już nie wspominając ze po powrocie do Polski jak ci sie coś babrze czy inne komplikacje to sobie tak jeździsz na kontrole przed praca do Turcji? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Pokraka napisał(a):

To niefart. 

90% Polaków ma niedobór więc po co ich diagnozować 🙃 Niech żyją w nieświadomości albo biorą przypadkowe dawki 🫠

7 minut temu, Pokraka napisał(a):

Już nic nie pomoże taki niefart 😪

Wehikuł czasu 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale mnie to przerażają te estetyczne wycieczki. Tam podobno po tych wszystkich zabiegach to śpisz w jakims hotelu 🤨 dramat. A gdzie jakaś opieka pooperacyjna itd. Już nie wspominając ze po powrocie do Polski jak ci sie coś babrze czy inne komplikacje to sobie tak jeździsz na kontrole przed praca do Turcji? 

Też uważam, że to za duże ryzyko. I nie wiem czy jak podliczysz wszystkie koszty to faktycznie tak tanio wychodzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

90% Polaków ma niedobór więc po co ich diagnozować 🙃 Niech żyją w nieświadomości albo biorą przypadkowe dawki 🫠

No tak, choć rozumiem, że kasy jest ile jest i na wszystko co warto by było nigdy nie starczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ha ha, to brzmi jak moj facet, tez mu kupilam taki test, a on mowi, ze po co ma robic jak i tak wie, ze pewnie ma niedobor i ze nie bedzie mogl palcem grac na gitarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

W Turcji czy w innych miejscach wcale nie brakuje normalnych klinik z pełną opieka pooperacyjna, ale wtedy to chyba przestaje się kalkulować bo przestaje być tanio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czy w pakiecie jest wycięcie nerki? 😅

Aż tak to nie, ale podziwiam ludzi którzy sie tak poświęcają i serwują sobie takie combo:p ja sie będę starzeć z godnością 🤣

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A czemu? Dostał osteoporozy palca? 😄

Nie no, pokłuje sie:p igła żaby która przyniosła ze skłotu od ryska ridla 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

To sa zabiegi dla niepoprawnych optymistow, wierza, ze im akurat nic nie bedzie.

No, ale same skutki uboczne, przecież to jest rekonwalescencja, nawet jakies głupie powieki, a ci se fundują na raz, bo za 1 lot płaca. Przecież to jest chore, ludzie maja nasrane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

No 😀

ja to w sumie nie wiem jaka jestem na żywo, bo opinie sa skrajnie różne 😃 od dlaczego jesteś smutna (jestem normalna) po ‚promyczka’ 😂

Tzn. Inaczej. Wiem jaka jestem i niby nie potrzebuje do tego ludzi, żeby wiedzieć, ale jak mi coś mówią na mój temat to zazwyczaj jestem zaskoczona😀

Promyczek, słoneczko to zazwyczaj teksty starszych Panów. To z własnego doświadczenia 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No, ale same skutki uboczne, przecież to jest rekonwalescencja, nawet jakies głupie powieki, a ci se fundują na raz, bo za 1 lot płaca. Przecież to jest chore, ludzie maja nasrane.

Wedlug mnie poddawanie sie operacji pod narkoza tylko dlatego, ze chce sie ladnie wygladac to niepotrzebne ryzyko, nie tylko w Turcji. Chyba ze ktos naprawde tego potrzebuje, bo na przyklad schudl 100kg i mu wisi skora, ma poparzenia skory czy cos takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Wedlug mnie poddawanie sie operacji pod narkoza tylko dlatego, ze chce sie ladnie wygladac to niepotrzebne ryzyko, nie tylko w Turcji. Chyba ze ktos naprawde tego potrzebuje, bo na przyklad schudl 100kg i mu wisi skora, ma poparzenia skory czy cos takiego.

Jeszcze zależy pewnie jaki zabieg, ale zawsze jest jakies ryzyko, uszkodzenie jakiegos nerwu itd. Cycki to w ogóle dla mnie abstrakcja to jak wyglada ta operacja, ze masz jakies ciało obce i na ile to sie wszystko może później babrać. Ja zawsze przeżywam różne rzeczy zdrowotne czy nie będę mieć skutków ubocznych wiec nie wyobrwzam sobie tak wielkiej operacji tylko po to, zeby na Insta dobrze wygladac (tak wiem, dla kogos to wielki problem, wpływa mu na psyche itd. ale wciąż uwazam ze to głupota). Jeszcze rozumiem, jakies deformacje/poparzenia itd. Ze serio ktos nie może patrzeć w lustro, ale jak ktos se cycki powiększa z C do E to mam lekkie zwątpienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi