Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Uważałabym co tutaj piszę bo stado ogonów się ciągnie czytając tutaj wszystko.

Już dzisiaj była nowina że podobno podrywasz admina. 😄

Jako 40 letnia dziwka, wiem😛 niedługo wyślę mu nudesa na tle meblościanki z prl tylko muszę jeszcze sie takiej dorobić 😛

Piszą już wszystko byle tylko zniszczyć nasz challenge 😎 nie wiem

jak wy, ale ja dać sie sprowokować nie zamierzam 😛

A w podrywaniu adminów najlepszy jest Klaudiusz, nawet nie będę probowac jej dorównać w tej sztuce 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Własnie czytałam że tu wszyscy hejterzy się przeniesli, kto z tego zacnego grona jest tym hejterem? 😄

Hahha hejterzy przenieśli sie tutaj, a tam zostały anioły z wieloma tematami wspólnymi 😛 którzy od rana dywagują na filozoficzne tematy 

ps był tam jakis wątek dziś  który nie traktował o naszych dupach? Wyjatkowo wzięłam sie za robotę:p

Godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Ja dziś przeczytałam że długo tu nie wysiedze bo tu nie dostanę od nikogo gołej kutangi. 🤣

Hahhhaha jesli tak, to tez stad spadam

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Pokraka napisał(a):

Podobno mężczyźni cierpią na penisocentryzm, może autentycznie wierzą, że to najlepsze czym mogą się pochwalić. 😜

Ja się zawsze zastanawiałam, co faceci myślą wysyłając znienacka foty przyrodzenia, ja po czymś takim tracę zainteresowanie i czuje zażenowanie, a chyba nie takie są intencje.

19 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tu raczej działa reguła wzajemności. Naga kobieta, o ile jest piękna i młoda, jest obrazem miłym dla oka niezależnie od tego, czy jest obca, czy nie, więc zapewne mężczyzna zakłada, że równie miłym dla oka kobiety jest jego organ rekreacyjny.

Właśnie nie wiem skąd u mężczyzn bierze się to dość powszechne założenie, ze fragment ciała który bez kontekstu wygląda... no, jak wygląda ma robić wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Plotka brzmiała że @Krejzi1 kręci ze mną a nie ja z nią. Jeśli jest do wyboru ona i jakiś Klaudiusz to nie mam wyjścia, Dalila.

Chociaż najsampierw cyca miała pokazać Caryca

Czy tutaj działa tzw.spoiler, żeby nie epatować anatomią?

[spoiler] test [/spoiler]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Piszą już wszystko byle tylko zniszczyć nasz challenge 😎 nie wiem

jak wy, ale ja dać sie sprowokować nie zamierzam 😛

A w podrywaniu adminów najlepszy jest Klaudiusz, nawet nie będę probowac jej dorównać w tej sztuce 😀

O tego nie czytałam bo edytowałaś post.

To właśnie ona puscila tę plotę z dopiskiem "biedny libed" 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, ironella napisał(a):

Właśnie nie wiem skąd u mężczyzn bierze się to dość powszechne założenie, ze fragment ciała który bez kontekstu wygląda... no, jak wygląda ma robić wrażenie.

No pewnie właśnie to – chcieliby dostać cycki lub wadżidżi, to wysyłają, no, indora. Ale nie wiem, ja nigdy nie wysyłam, bo wyślę i ktoś nie odeśle i już nie będę miał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze bzdety sięgają zenitu 😛bawie sie lepiej czytając / dowiadując sie o tych niusach niz aktywnie szarpiąc sie za kudły 😛 ten pomysł z exodusem przerósł moje najśmielsze oczekiwania, proszę mnie pochwalić 😛 

jeszcze jakby Ewka przestała karmić to y byłoby perfetto. Bym zobaczyła, dokąd dobrną:p 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

O tego nie czytałam bo edytowałaś post.

To właśnie ona puscila tę plotę z dopiskiem "biedny libed" 😆

No proszę nawet empatia sie w niej narodziła. Rychło w czas ale zawsze 😛

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czy tutaj działa tzw.spoiler, żeby nie epatować anatomią?

[spoiler] test [/spoiler]

No właśnie kiedy będzie dekolt? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem przed momentem piękny, bo ostatni już mój e-mail do "wirtualnej", opisujący blokowanie tematów na Kafe.

Postarałem się jak tylko mogłem - są linki, odnośniki, screenshooty, a nawet szczegółowy opis jak przebiega proces blokowania... W wielkim skrócie, nie ma już wymówki w stylu: a my nie wiedzieliśmy, a nie opisano problemu, a coś, a sroś...

Wszystko jest, kawa na ławie... Jak nic z tym nie zrobią, to nie zrobią, a ja przynajmniej mam spokojne sumienie, że próbowałem... Mają tam wszystko, screeny, linki, konta... wsio. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi