Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ułomny Podczłowiek

Wentyl1996

Rekomendowane odpowiedzi

@conditionerpprzepraszam, chciałam otagowac chrom92. Nie dość że czytać nie umiem, pisać, to już nie umiem słuchać podcastu i klikać w telefonie.

3 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

A może sprawdź na mapie użytkowników, czy blisko Ciebie nie mieszka inny forumowicz, może spotkanie by Ci pomogło.

O właśnie, grouchy smurf np. zaczął chadzać na dyskoteki i nad jeziorka

Na mapie Cię nie ma chyba. Dodaj sie

@Pssd98ty jesteś na mapie, Ale daleko. A szkoda bo mam podobne do Ciebie objawy chyba xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dalja Nie niestety nie mam, temat wydał mi się znajomy to naspamowałem, ale tak naprawdę po latach prób człowiek w końcu się poddaje i tylko czasem się ulewa. Internet jest wyjściem jedynie pozornym, bo tak mi się wydaje na podstawie doświadczeń, że hejt spada na inwalidów mocny[fizycznych i psychicznych] i w mojej ocenie to co się poprawiło przez ostatnie powiedzmy 15 lat, następuje regres[głównie przez kryzysy społeczne, wojny. pandemie i inne takie]

No i przez portale gdzie się promuje ogólną bezproblemowość.

Pewnie czasem Wentyl albo ja założymy temat żeby się wyżalić,bo trudno jest to trzymać w sobie przez cały czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Chrom92 napisał(a):

@Dalja Nie niestety nie mam, temat wydał mi się znajomy to naspamowałem, ale tak naprawdę po latach prób człowiek w końcu się poddaje i tylko czasem się ulewa. Internet jest wyjściem jedynie pozornym, bo tak mi się wydaje na podstawie doświadczeń, że hejt spada na inwalidów mocny[fizycznych i psychicznych] i w mojej ocenie to co się poprawiło przez ostatnie powiedzmy 15 lat, następuje regres[głównie przez kryzysy społeczne, wojny. pandemie i inne takie]

No i przez portale gdzie się promuje ogólną bezproblemowość.

Pewnie czasem Wentyl albo ja założymy temat żeby się wyżalić,bo trudno jest to trzymać w sobie przez cały czas...

Zakladajcie sobie, bo wyzalanie ważna rzecz. Prawda regres następuje chyba w takim 'okrucienstwie' 

To chyba im trudniejsze czasy to tak jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi