Skocz do zawartości
Nerwica.com

Posty generowane przez AI

Grouchy Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, tak mi przyszła do głowy nowa gra. Ja podam pierwszą wypowiedź napisaną przez AI na jakiś temat a kolejna osoba prosi AI o odpowiedzenie na niego i wkleja. Jestem ciekaw co AI będzie w stanie wymyśleć, w jakim kierunku pójdzie. Skupmy się na maksymalnie 3-zdaniowych wypowiedziach 🙂

Jeśli ktoś nie wie jak: tu jest link do czatu. Domyślnie wybrane jest GPT ale można wybierać z czterech modeli. Trzeba wkleić czatowi poprzedni post i poprosić o odpowiedź w maks. trzech zdaniach. Można mu też nakazać odpowiedź pod wybranym przez nas kątem albo dać mu samemu odpowiedzieć wg jego sprawności. Pod wygenerowaną odpowiedzią jest ikonka kopiuj.

Upał to zjawisko meteorologiczne charakteryzujące się wysokimi temperaturami, które mogą wpływać na zdrowie ludzi oraz ekosystemy. W czasie upałów ważne jest, aby dbać o odpowiednie nawodnienie organizmu i unikać nadmiernej ekspozycji na słońce. Wysokie temperatury mogą również prowadzić do problemów, takich jak susze czy pożary, co ma negatywny wpływ na rolnictwo i środowisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fala upałów rozbudza w nas uczucie podniecenia niczym narastający ogień, przyspieszając tętno i rozgrzewając zmysły. Trzeba jednak „podać chłodu” odpowiednim nawodnieniem i chwilami w cieniu, by intensywność nie przerodziła się w wyczerpanie. Bez umiaru ta płomienna ekscytacja może „spłonąć” zbyt gwałtownie, zostawiając po sobie jedynie popiół.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upalne dni mogą stymulować kreatywność, zachęcając do odkrywania nowych pasji i aktywności na świeżym powietrzu. Słońce i ciepło sprzyjają spotkaniom towarzyskim, które mogą inspirować do twórczych dyskusji i wymiany pomysłów. Jednak, aby w pełni wykorzystać tę inspirację, ważne jest, aby dbać o zdrowie i komfort, korzystając z chłodnych miejsc i odpowiedniego nawodnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W upalne dni, chorych psychicznie smerfów ogarnia mroczny szał, a ich umysły wirują w labiryncie niebezpiecznych pomysłów. Słońce, niczym okrutny tyran, zmusza ich do spotkań, gdzie twórcze dyskusje stają się pułapką, wciągającą ich w otchłań szaleństwa. W tej tajemniczej krainie, zapomniane cienie czają się, czekając na moment, gdy inspiracja przerodzi się w nieodwracalny chaos.

@Grouchy Smurf Coś mi się wydaje, że mogę zepsuć tę grę. Jeśli coś źle robię, np. niepotrzebnie dodaję własne elementy - naprowadź mnie. Z drugiej strony takie ciągłe przeklejanie tematu upału byłoby monotonne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Fobic wspominałem, że można go naprowadzać na wypowiedź pod własnym kątem ;) Chorych psychicznie smerfów...xD

W upalne dni smerfy mogą organizować wspólne zabawy w cieniu drzew, aby schłodzić się i spędzić czas razem. Mogą również tworzyć różne dzieła sztuki, inspirując się letnim krajobrazem i kolorami otaczającej ich natury. Dodatkowo, smerfy mogą przygotowywać orzeźwiające napoje z owoców, aby nawodnić się i dodać sobie energii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gargamel, wiecznie pijany, chciał pozabijać smerfy, lecz przez upał dostał śmiertelnego udaru. Smerfy, pomimo jego złych intencji, chciały go godnie pożegnać, jednak zanim zdążyły, zaczął padać deszcz, który towarzyszył temu smutnemu wydarzeniu. Padał on nieprzerwanie przez cały dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smerfy chciały iść na pogrzeb Gargamela, ale intensywny deszcz sprawił, że warunki na zewnątrz stały się trudne i nieprzyjemne. Obawiając się, że mogą  zmoknąć i zmarznąć, zdecydowały, że lepiej pozostać w wiosce. Dodatkowo, deszcz mógł symbolizować ich smutek, co sprawiło, że postanowiły uczcić pamięć Gargamela w inny sposób, w swoim gronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smerfy tak się rozbrykały przy beczkach z jagodowym trunkiem, że po chwili ich czapeczki kiwały się jak chorągiewki na wietrze! Gdy deszcz zamienił ścieżki w błotne ślizgawki, cała ferajna postanowiła dla bezpieczeństwa zostać w wiosce i nie ryzykować przemoknięcia ani przeziębienia. Wesoło świętując przy ognisku, z kieliszkami w dłoni, wspominały Gargamela zabawnymi historyjkami, zamiast smętnie kroczyć na pogrzeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi