Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

@You know nothing, Jon Snow przypominam, że ekipa forum pilnuje porządku i dziękujemy za wsparcie 😉 Poza tym nie mam córki w ogóle a męża mam poza historiami forumowymi, które przedstawiasz. 

Ok. Dziękuję za informację : ) Być może cieniowi wiatru się jeszcze haj trzyma ; ) bo już myślałam, że Ciebie z mężem też trzeba sprawdzać czy to ten sam Pan co cień. Tak jak i brata Nelyssy wraz z Nim. 

Rozumiem, że porządku pilnujecie, ja też dlatego @Dalila_ zaprosiłam tutaj, ale to z kolei Speedy95 mnie sprowokował, że przez Jej posty On mnie znowu dreczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Melodiaa napisał(a):

@You know nothing, Jon Snow zapewniam cię mnie nie trzeba sprawdzać więc szkoda twojego czasu. Nie wiem jaki haj się trzyma osobom w opowieściach Twoich. Raczej to nie jest  rzeczywiste.

Możliwe, że fantazje ich ponoszą a mnie podnoszą tym ciśnienie, niepotrzebnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie @Melodiaanikogo stąd nie będę sprawdzać skoro publicznie rozmawiacie, nie widzę powodu. Najgorsi są Ci którzy do niczego nie chcą się przyznać i myślą, że policja tego nie sprawdzi. To są jednak sprawy ważne, prywatne i nikt nie powinien w nie ingerować. Dlatego zapytałam. 

Także cieniu wiatru, ja Ci szansę dałam kolejną i ostatnią. Tak mnie rozczuliłeś wczoraj że nawet mentorem reliciem się stałeś na nowo a Ciebie się głupoty trzymają. Skoro nie wiesz jaką masz żonę i dzieci to co Ty na tych forach wymyślasz? 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się tak źle, że nie mogę wytrzymać dziś od wczoraj właściwie z bólu. Całe ciało mi pozastawiał za cienia wiatru, choć myślałam o Nim. Jest prostacko zazdrosny brat Nelyssy a Szczur się wyżywa.

Mam dość tego gówna, kiedy to gówno się skończy?!

Nie pomaga nie odzywanie się do nich, skupianie się na swoich czynnościach. Ta ku*są Szczurzą atakuje mnie już zaraz będzie od 4 lat od świtu do Nocy przez calutkie dnie i Noce.

Nie ma ku*wa innych zajęć tylko dręczenie mnie, wykorzystywanie do tego osób z mojego otoczenia. Bo tego nie zrobiła, tamtego z jest chora psychicznie bo wygaduje o Szczurze a Ci co to przeszło dobrze wiedzą co robi i żyją w zastraszeniu. Albo tak im tak pasuje by dręczyć.moj mały organizm z dzieckiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na obrazek powyżej widzę widoki, które mnie otaczały przez cały świat relica czy później. Może nie łanie, ale sarny. Przypomina mi się chwila, gdy weszłam na śpiącą sarnę. Jakie to było niezwykłe uczucie gdy jej fale, energia taka wystraszona a zarazem senna jeszcze po mnie przeszła. 

Był wtedy deszczowy dzień, na ziemi pełno ślimaków. 

Potem słuchając Kurta Cobaina wieczorem na spacerze wyszła mi na ścieżkę i patrzyła na mnie bez lęku. 

Nie mówiąc o tym jak biegały stadami albo z małymi, choćby tego lata. Żałuję, że im zdjęć nie zrobiłam, bo co próbowałem to mi uciekały do lasu. 

Wiele wspomnień z dzieciństwa mi się przypominało. Jaki błogi spokój wtedy odczuwałam ile pięknych chwil było, a On tylko w jednym i tym samym gównie ciągle żyje. 

Jak mi tego wszystkiego brakuje. Pewnie i tak je zobaczę i tej jesieni, ale z każdym dniem zamiast teraz w tym stanie mieć więcej energii jestem przez tą mendę osłabiona. Po co ciągle kogoś prowokuje do awantur, takich nawet głupich błahych. Za co ja mam ciągle być prześladowana ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi