Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szukam kogoś kto wyjdzie

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Sensys napisał(a):

Pasuje nawet mentalnie do jakiejś takiej bardzo negatywnej i rozchwianej emocjonalnie nastolatki, której buzują hormony 😅 A czy indyk czy indor jeden...

Pisze idź mi z nim już, a sam mnie zaczepia gdziekolwiek może co za hipokryzja. 

To jest toksyk. Uważajcie.

Ja już go zablokowałam i mam Święty spokój 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Najładniejsza jest indyk w sukience

Nie chcesz widzieć indyczki w sukience :D Ale w różu mi do twarzy :D 

25 minut temu, Verinia napisał(a):

To jest toksyk. Uważajcie.

I kto to mówi :D Pot-kettle-black, ale pewnie nic ci to nie mówi :D

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie przeczę, ale nie zaczepiaj sensysa bo go złościsz. Bądź miły 

Ja jestem najmilszą osobą na tym forum zaraz po tobie, Dalilko, a jak ktoś się złości, to mam kilka propozycji, ale zapewne nie skorzysta. AI mu podpowie lepsze :D

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Sensys napisał(a):

Brawo i słusznie. Też uważam, że jest toksyczny. A ten jego kolega jest toksyczny czy nie, co uważasz?

Wianuszek Indor, Dalila i MicMic przejęli całe forum i zrobiło się tu bardzo nieprzyjemnie. Kiedyś inaczej tu było. Mniej ludzi się udziela. Pouciekali. Nie dziwię się zresztą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie przeczę, ale nie zaczepiaj sensysa bo go złościsz. Bądź miły 

Ale bydlak nietoperz leciał!!!

Dzięki Dalila. Szkoda, że takie osobniki psują tu atmosferę, próbują pouczać i dowalać się do innych, a sami mają ogromne problemy ze sobą hipokryzja w najczystszej postaci.

Najprostszy i najstarszy model AI jest bardziej ludzki i zdecydowanie bardziej ogarnięty. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Sensys napisał(a):

Dzięki Dalila. Szkoda, że takie osobniki psują tu atmosferę, próbują pouczać i dowalać się do innych, a sami mają ogromne problemy ze sobą hipokryzja w najczystszej postaci.

Najprostszy i najstarszy model AI jest bardziej ludzki i zdecydowanie bardziej ogarnięty. 

Od początku wiedziałam co kryje za maska macho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

Wianuszek Indor, Dalila i MicMic przejęli całe forum i zrobiło się tu bardzo nieprzyjemnie. Kiedyś inaczej tu było. Mniej ludzi się udziela. Pouciekali. Nie dziwię się zresztą 

No widzisz, a mogłaś dolączyć i też byłoby miło :D

Ja to ja, mną sobie możesz mordeczkę wycierać, jak ci tak lepiej, ale nie wiem po co wciągasz w to Dalilę i Mica. Nie wiem jak Mic ale Dalila jest wrażliwa i pewnie przejmuje się takim niesprawiedliwym hejtem.

4 godziny temu, cynthia napisał(a):

Król Indor przemówił proszę państwa. Kolejny level zjebania: lizanie dupy innym.

Ty się już nie pogrążaj.

BTW, akurat na tobie się zawiodłem. Wobec twojej koleżaneczki nie miałem żadnych oczekiwań, ale ty wydawałaś się bardziej inteligentna. Na tyle inteligentna, żeby nie dać się ponieść emocjom i na tyle wychowana, żeby nie obrażać wulgarnie ludzi w internecie, gdy się z nimi nie zgadzasz.

4 godziny temu, Sensys napisał(a):

Ale to ty dzwonisz 🙂

Oczywiście jestem toksykiem bo jednemu zwróciłem uwagę, żeby informował jak AI pisze za niego posty, i tym uraziłem jego kruchutkie ego, a druga z trzecią nie potrafi przyjąć do wiadomości podstawowych zasad odpowiedzialności. Ale to ja jestem toksykiem, tak 🙂

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

Od początku wiedziałam co kryje za maska macho.

A ty znowu widzisz rzeczy, których nie ma.

Boże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi