Skocz do zawartości
Nerwica.com

O czym teraz myślisz?

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

Gość selenaciowy

No może, nie wiem, ja tu tylko narzekam, a zaglądanie tutaj działa mi bardziej na szkodę niż korzyść, powinienem sobie znaleźć jakieś inne, zdrowsze zajęcia... Poczekam jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
2 godziny temu, selenaciowy napisał(a):

No może, nie wiem, ja tu tylko narzekam, a zaglądanie tutaj działa mi bardziej na szkodę niż korzyść, powinienem sobie znaleźć jakieś inne, zdrowsze zajęcia... Poczekam jeszcze.

Zostań. Ja zostaję, bo są jednak wątk, które są ważne, a poza tym mogą się pojawić świeżaki lub stare wyjadacze 😛 a te prece to w ogóle... no nie da się tego czytać. Nie mój swiat. Ale mi to nikt nie pasuje jak widać. Ale Ciebie lubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis

Nie, jednak nie. Przeczytałam wiadomość @Dalila_ do mnie i mi się niedobrze zrobiło. Jeśli ludzie jej poklaskują, to jaki poziom ma to forum? Na pewno nie mój. Możecie mnie brać za wariatkę, za księżniczkę, za kogokolwiek. Mam to gdzieś. Moi ludzie się uotnili, więc coś jest nie tak. Muszę stąd zniknąć i nie pojawiać się. Znajdę lepsze miejsce. Proszę o nie pisanie na mój temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
3 godziny temu, Gość Patryssia Noctis napisał(a):

Zostań. Ja zostaję, bo są jednak wątk, które są ważne, a poza tym mogą się pojawić świeżaki lub stare wyjadacze 😛 a te prece to w ogóle... no nie da się tego czytać. Nie mój swiat. Ale mi to nikt nie pasuje jak widać. Ale Ciebie lubię.

Ja Ciebie też - nie zdążyłem tego napisać, a już Ciebie nie ma. W takim razie nic tu po mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

A może kiedyś się rozrusza bo wrócą niektórzy 

Pod względem aktywności bywało duuuużo gorzej. A że jest dobra pogoda, fora prawie niewidoczne w wyszukiwarkach i młodzież niezbyt chętna do udzielania się w takiej formie społęczności to myślę, że i tak jest całkiem nieźle ^^ Czasem lepiej mniej a lepiej 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi