Skocz do zawartości
Nerwica.com

O czym teraz myślisz?

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

Gość selenaciowy

Dlaczego niektórzy mają większą sprawczość myślową i wszystko im wychodzi? Dlaczego u jednych manifestacja działa, a u innych nie? I jak nauczyć się afirmacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy

A jednak, trzeba uważać na to o czym się myśli, a już zwłaszcza zapisuje... Mogę już skasować testament.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis

O tym, że dostałam komplement od kogoś komu wysłałam swoje zdjęcie. Usłyszałam, że starannie robię makijaż, trochę emo, ale jak na czerwony dywan. Jednak on nie lubi makijażu i woli mnie bez niczego. No ale przyzwyczaiłam się, że faceci często nie lubią makijaży. Na szczęście nie robię tego pod nich. Oczywiście lubię, gdy się komuś podoba, cieszy mnie to, gdy ktoś docenia moją pracę. No bo makijaż to praca.. Trzeba ćwiczyć długo, żeby nauczyć się robić to dobrze. Jeszcze płaczę nad robieniem kresek. Czasem muszę robić poprawki, ale na koniec wszystko wygląda idealnie.

Myślę, że chyba jestem perfekcjonistką. Jak mam jakieś zadanie do wykonania, to musi być idealnie. Mam jedynie problem za zabranie się za pewnych rzeczy. Mam tu na myśli czytanie. Jestem na siebie wściekła, że mało sięgam po książki, a mój kurs za mną tęskni. Jak się nie wezmę za to, to będę zła na siebie. Zacznę dzisiaj, obiecuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
1 minutę temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Jestem na siebie wściekła, że mało sięgam po książki, a mój kurs za mną tęskni. Jak się nie wezmę za to, to będę zła na siebie. Zacznę dzisiaj, obiecuję.

To jak ja, więc też sobie obiecam. Będę nas trzymał za słowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
1 minutę temu, selenaciowy napisał(a):

To jak ja, więc też sobie obiecam. Będę nas trzymał za słowo.

Musimy dziś zacząć! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tym, że brak mi już sił, że powoli wszystko mnie przerasta.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis

O tym, że chciałabym, aby rodzina dała mi wreszcie spokój. Czuję się dobrze, lubię się szlajać, lubię siedzieć w pokoju i mieć swój świat. A z nimi ostatnio nie da się pogadać, bo znowu im nie pasuje moje zachowanie. Blablabla. Ciągle przewrażliwieni. Niech się cieszą, że ja się cieszę. DAJCIE MI SPOKÓJ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy

Czy to ma sens? Jestem taki martwy. Jednocześnie chciałbym, potrzebowałbym jakichś leków na głowę na już, bo mi to wcale a wcale nie przechodzi i nie przejdzie i widzę, że jest coraz gorzej, coraz więcej myśli wisielczych, a jednocześnie tak nie widzę upokarzania się przed człowiekiem w białym fartuchu, tak nie zdzierżam tego widoku w myślach, tak nie znoszę ludzi, wychodzenia do nich i uczestniczenia w tym życiu, że jak zwykle nic z tym nie zrobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
15 minut temu, selenaciowy napisał(a):

Myślę nad usunięciem konta.

A ja właśnie szukam innego forum. To forum już umarło. Zresztą nie jestem tu mile widziana. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis

Myślę o pani @Dalila_. Dużo gada, ale ma≤ło treści.Za szybko pisze i nie wie, co pisze. Nie myśli nad tym. Po prostu coś klika. I to są rzeczy, które mogą kogoś dotknąć/wkurzyć, tak jak mnie. Nie będę już przyataczać, bo pisałam o tym. Ta dziewczyna nie jest zdolna do autorefleksji, ani przeprosin. Poza tym tu już nie ma nikogo z kim można by było porozmawiać sensownie, a nie o kupie. Taki to poziom. A ja dostałam kolejny punkt ostrzeżeń. Każdemu kto wyraża swoje prawdziwe zdanie, pisze co myśli - dostaje bany. Tak to działa. Dlatego tyle fajnych ludzi odeszło lub wgl się nie udziela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Myślę o pani @Dalila_. Dużo gada, ale ma≤ło treści.Za szybko pisze i nie wie, co pisze. Nie myśli nad tym. Po prostu coś klika. I to są rzeczy, które mogą kogoś dotknąć/wkurzyć, tak jak mnie. Nie będę już przyataczać, bo pisałam o tym. Ta dziewczyna nie jest zdolna do autorefleksji, ani przeprosin. Poza tym tu już nie ma nikogo z kim można by było porozmawiać sensownie, a nie o kupie. Taki to poziom. A ja dostałam kolejny punkt ostrzeżeń. Każdemu kto wyraża swoje prawdziwe zdanie, pisze co myśli - dostaje bany. Tak to działa. Dlatego tyle fajnych ludzi odeszło lub wgl się nie udziela.

Xd co ty znowu kreujesz? Dostałaś punkt ostrzeżeń za nazwanie mnie wredną suką. Zresztą powtarzasz swoją opinię na mój temat którą niby powiedziałaś bo się zdenerwowałas. Znowu się zdenerwowała? Ojej przykro mi. A przepraszać to ja nie mam Cię za co, na pewno nie za to że pisze niezrozumiale, szybko, bez treści i za dużo. To nie jest krzywda dla Ciebie. Tak nawiasem mówiąc to przynajmniej inni mówili mi że dużo pomagam i się udzielam, więc ja się cieszę ze moje posty bez treści są pomocne kiedy trzeba. A że niektórym przeszkadzają to może niech klikną ignora a nie obrażają się na forum że nie ma ruchu Xd A kogo ci brakuje? Mi też brakuje kilku osób ale akurat oni nie odeszli przez moje posty 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
21 minut temu, Patryssia Noctis napisał(a):

A ja właśnie szukam innego forum. To forum już umarło. Zresztą nie jestem tu mile widziana. 

No właśnie mnie też już się tu od dawna nie podoba, ale nie wiem czy znajdę inne żywe forum. Najwyżej zdziczeję do reszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, selenaciowy napisał(a):

No właśnie mnie też już się tu od dawna nie podoba, ale nie wiem czy znajdę inne żywe forum. Najwyżej zdziczeję do reszty.

Sporo osób co pisało na temat odeszło w porównaniu do tego co było kilka lat temu. Nowych nie ma. Też uważasz że to wina ze pisze niezrozumiałe szybko i bez treści i w za dużo wątkach? 

Ja bym chciała przeprosiny za wredną sukę ale nie dostałam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
Teraz, Dalila_ napisał(a):

Sporo osób co pisało na temat odeszło w porównaniu do tego co było kilka lat temu. Nowych nie ma. Też uważasz że to wina ze pisze niezrozumiałe szybko i bez treści i w za dużo wątkach? 

Nie, absolutnie nie, lubię Twoją obecność tutaj. Jak dla mnie to wina kafeterskiego spamu, może też uruchomienia discorda, wszyscy tam pewnie piszą zamiast tutaj.

Moderacji też bym trochę zarzucił... Tu chyba tylko biedny shadow wszystkiego pilnuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy

Na innym forum, gdy uruchomili discorda, to serwer się mocno rozwinął, a forum upadło, nie ma tam żywej duszy, a discord to jeszcze większa kupa codziennego spamu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, selenaciowy napisał(a):

Nie, absolutnie nie, lubię Twoją obecność tutaj. Jak dla mnie to wina kafeterskiego spamu, może też uruchomienia discorda, wszyscy tam pewnie piszą zamiast tutaj.

Uff to się cieszę:) No też tak mi się wydaje że discord przypadł do gustu bardziej wielu osobom, może dlatego że to aplikacja i ze więcej się tam dzieje bo pisanie na bieżąco. Ale forum ma inną funkcję przede wszystkim i formę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi