Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

16 to troche za wczesnie dla mnie bo jeszcze nie wiem o ktorej bede w gdansku. mozna was jakos zlapac 'w trakcie'?;)

"Dla człowieka nie tyl­ko świat otaczający jest za­gadką, jest on nią sam dla siebie.

I z obu ta­jem­nic bar­dziej dręczącą wy­daje się ta druga." Antoni Kępiński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tydzień w sobotę w Gdyni cuda wianki i spotkanie forumowe. W planach byczenie się na plaży i kto wie co jeszcze. Oprócz stałych bywalców zapraszamy wszystkich nowych forumowiczów. :smile:

milion_kawalkow, Bulo, czarnygrubykot, android, bedzielepiej, liczymy na was.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkanie spoko :) Cóż, nie należę do osób, które dużo mówią w towarzystwie, a - jak widać było wczorajszego wieczoru - w towarzystwie osób, które widzę pierwszy raz w życiu mówię jeszcze mniej - czyli nic... oh wait, prawie nic. Rozkręcanie się trochę mi zajmuje :

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najbliższą sobotę o 16:15 idziemy na Terminatora (miejsce: Gdynia, Multikino w dawnym Gemini).

Film trwa ok. 2 godzi, zaraz po zakończeniu udajemy się na pobliską plażę gdzie czekają na nas: gorący piasek, bezchmurne niebo, 30 stopni i zimne piwo :D

Wszyscy nowi jak i starzy forumowicze są mile widziani :)

Lista obecności:

ja,

Pieprz,

Candy,

Vilgefortz,

Follow_,

Kuba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że na Terminatora idziecie, męczę się na takich filmach. Na 80% będę w Tricity, więc może uda mi sie dołączyć do Was na plaży, mam namiary do Candy14. Czy będziecie na plaży przy Marinie czy w Orłowie?

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i zimne piwo

jest zakaz...chyba ze do kontrastu sie udamy.

Prz okazji informuje z gnoje fejsbukwe zablokowali mi konto w celu wyludzenia mojego dowodu osobistego, prawa jazdy, paszportu czy innego dokumentu . Strasza ze dopki im nie przeskanuje to konta nie odblokuja. Po moim trupie! :evil:

Tak wiec wszelkie pw prosze tutaj :bezradny:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nowa, ale chyba chciałabym dołączyć (nie daję jednak głowy, że dam radę). Jak Was rozpoznać?
Ciężka sprawa, wbrew pozorom wyglądamy normalnie (oprócz mnie i Rafała jeśli ktoś robi zdjęcia akurat :P )

Najlepiej weź od kogoś nr telefonu bo inaczej się nie spotkamy w tłumie na 100%.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi