Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

Ja i Mush okolo 2 lat jestesmy na forum i tyle chodzimy na spotkania. Zazwyczaj zaczynamy spokojnie jedzac razem obiad i gadajac w Karczmie Gdynskiej a potem jak ktos chce to przenosimy sie w bardziej rozrywkowe miejsca na hulanki ;) Teraz coaz cieplej wiec pewnie beda spotkania na plazy.

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd ja to znam? Takie same mam obawy... Tym bardziej jak widzę ostatnią dosc intensywna wymianę zdań. Odwaze się, wreszcie. A zawsze Gdynia? Nie spotykacie sie czasem w Gdansku?

W oczekiwaniu... Na cud.

sit nox cum somno, sit sine lite dies...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd ja to znam? Takie same mam obawy... Tym bardziej jak widzę ostatnią dosc intensywna wymianę zdań. Odwaze się, wreszcie. A zawsze Gdynia? Nie spotykacie sie czasem w Gdansku?

Nie przejmuj się. Normalne, że w grupach bywają czasami jakieś "nieporozumienia". To naprawdę bardzo fajne towarzystwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafalku nie planowalam ale pewnie tak :) Nie wytzymamy dlugo bez siebie

Raffuss, zapraszamy :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nefretete1, kazdy kiedys przyszedl nikogo nie znajac :) potem sie uzaleznil od tych spotkan.....powinnismy byc przepisywani na recepte ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi