Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Pokraka napisał(a):

Tak z kwestii techniczno organizacyjnych czy na forum poświęconym tak delikatnym tematom jak zdrowie psychiczne jest akceptowane i aprobowane nazwanie ludzi przypadkami klinicznymi lub z Choroszczy? Jako nowa osoba nie wiem a chciałabym się wpasować. 😊

Przecież wasze towarzystwo takimi określeniami się opisywało swego czasu na kafe. Nie tak? Brak tu tylko jeszcze tego Filipa M. od perkusji, Namysłowa, laski od Marilyna Mansona, wątków toaletowych i jaszczompa który ukradł pudelka. I innych babek bożych i jakichś pączkowych lasek. Chyba że coś tam się zmieniło 🤭 

Ja nie robię dram z usuwaniem konta. Mi to lata w zasadzie. 

Zastanawia mnie tylko czemu macie taki ciąg ekshibicjonistyczny od x lat na publikowanie waszych treści na ogólnym. Skoro się tak lubicie to nie lepiej pisać sobie na grupie prywatnej czy na FB?

Tudzież forum f23 na o2 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Przecież wasze towarzystwo takimi określeniami się opisywało swego czasu na kafe. Nie tak? Brak tu tylko jeszcze tego Filipa M. od perkusji, Namysłowa, laski od Marilyna Mansona, wątków toaletowych i jaszczompa który ukradł pudelka. I innych babek bożych i jakichś pączkowych lasek. Chyba że coś tam się zmieniło 🤭 

Może mam poszukać kogoś wyjątkowo zaburzonego na tym forum i nazwać cię jego towarzystwem? Na różne fora zaglądałam, ale z takimi uprzedzeniami i hejtem na dzień dobry jeszcze się nie spotkałam. Rozmawiamy sobie pamiętając cały czas o tym, że jesteśmy w miejscu gdzie regulamin coś znaczy a traktuje się nas jak barbarzyńców najeżdżających Rzym. Zalecam trochę autorefleksji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Zastanawia mnie tylko czemu macie taki ciąg ekshibicjonistyczny od x lat na publikowanie waszych treści na ogólnym. Skoro się tak lubicie to nie lepiej pisać sobie na grupie prywatnej czy na FB?

Bo forum to forum, grupa to grupa, whatsapp to whatsapp a randka z mężem to randka z mężem?

z tym odsyłaniem na priv to sie kojarzysz z pewna postacią która na bank znasz , bo widze ze jesteś ostro na biezaco z Kafe i wymieniasz postaci naprawdę ze sporej przestrzeni lat 🙂

o2 nie istnieje już od dluzszego czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Namysłowa

Właśnie, co z tym typem od Namysłowa, udziela się jeszcze???? 

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Bo forum to forum, grupa to grupa, whatsapp to whatsapp a randka z mężem to randka z mężem?

z tym odsyłaniem na priv to sie kojarzysz z pewna postacią która na bank znasz , bo widze ze jesteś ostro na biezaco z Kafe i wymieniasz postaci naprawdę ze sporej przestrzeni lat 🙂

Chodź na discorda kafe 😆😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Raccoon napisał(a):

Ja nie kojarzę ale mała mi zapewne wie więcej;)

Dobra dziołchy nie dawajmy sie wkrecic. Jej tylko chodzi o to żeby zaraz złamać pkt pt słowne przepychanki;) niech sobie będzie wredna sama 😛 i z krzokow namietnie nas dalej podczytuje 

Chodźcie na uchodźców 

3 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Chodź na discorda kafe 😆😆

A jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Może mam poszukać kogoś wyjątkowo zaburzonego na tym forum i nazwać cię jego towarzystwem? Na różne fora zaglądałam, ale z takimi uprzedzeniami i hejtem na dzień dobry jeszcze się nie spotkałam. Rozmawiamy sobie pamiętając cały czas o tym, że jesteśmy w miejscu gdzie regulamin coś znaczy a traktuje się nas jak barbarzyńców najeżdżających Rzym. Zalecam trochę autorefleksji.

No nie są to tylko moje odczucia...

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Forum F23 o2 istnieje. Kuknij tam. Tam już został najgorszy sort userów. No ale kod schorzenia f23 zobowiązuje 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Kafe się skończyło wraz z blokada pisania z pomarańczy.

Ciekawe co tam tak tematy wyczyścili do kilku lat wstecz. Co tam takiego się działo...

Zajrzyj tam. Zrozumiesz.

Nic takiego sie nie działo, kilku powalencow wykorzystało wyklikiwanie do pozbycia sie tematów z 2 lat. To wina moderacji 

W ogóle mała mi ty mowisz o latach Kafe gdzie ani mnie ani poeprza w ogóle nie było wiec taka odpowiedzialność zbiorowa+ nie dość ze nie my to jeszcze nawet nie nasza epoka 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

A konkretnie to widziałaś jak te osoby, które tu się przeniosły tak do siebie mówią? Gdyby któryś z użytkowników tego forum nazwał siebie np. świerem to czy uprawnialo by mnie to do nazwmywania wszystkich użytkowników tak? Moim zdaniem nie. Miałabym opory przed nazwmywaniem tak nawet tej osoby choć sama o sobie tak mówi. No cóż ale ludzie są różni, coś co mi się w głowie nie mieści to innym wchodzi na luziku. Tego się dowiedziałam właśnie dzięki internetowi 😉

Oczywiście, że to nie Ty. Sprostowałam od razu gdy dostrzegłam swój błąd i jeszcze przed Twoim uprzejmym zwróceniem uwagi. 

Dlaczego nie chcemy pisać na zamkniętych grupach? Bo jesteśmy bardzo inkluzywni, chętnie pogadamy z każdym nawet o diametralnie innych poglądach, każdy może się przyłączyć i wyrazić swoją opinię. 😊

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nic takiego sie nie działo, kilku powalencow wykorzystało wyklikiwanie do pozbycia sie tematów z 2 lat. To wina moderacji 

W ogóle mała mi ty mowisz o latach Kafe gdzie ani mnie ani poeprza w ogóle nie było wiec taka odpowiedzialność zbiorowa+ nie dość ze nie my to jeszcze nawet nie nasza epoka 😝

Tematy są usunięte chyba do 5 lat wstecz. Zastanawiam się tylko po co i komu się za free? chciało?

Na kafe z dawnych lat dużo fajnych osób siedziało. Potem nastąpił rozkwit FB i innych social mediów. I kafe zeszło na psy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość Waszej dyskusji z tego miejsca nadaje się do kosza, co zaraz nastąpi. Widzę, że nowi przybysze są tu głównie po to, żeby zaśmiecać Forum. Naprawdę nie mamy tyle czasu, żeby tu latać z miotłą. Proszę o pilnowanie tematu wątku, bo wszystkich potraktujemy jak spamerów. To poważne Forum, nie Kafeteria.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi