Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

lunatic, gdzie napisałam, że tak jest w 100%? Czytaj ze zrozumieniem to co napisałam wyżej. Na mnie paroksetyna nie działa demotywująco jak na razie.

Jeżeli tak lubisz dyskutować o skutkach ubocznych to odwiedź temat "Ataki..." w Nerwicy lękowej. Tam codziennie o nich piszą i wynajdują coraz to nowe.

-- 13 gru 2013, o 21:00 --

Kalebx3, spadku libida doświadczyłeś jedynie po paroksetynie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 15 po jakimś czasie na takiej dawce zaczynam odczuwać owe napięcia mięśmi i to juz znak ,że muszę schodzić z dawką . Poza tym uważam ,że im mniej tym lepiej , ale na tyle mniej by jeszcze cos dawało. 10 u mnie to chyba najlepsza opcja , ale czasem trzeba dołożyc do kotła ,żeby sie lepiej palilo . Poza tym do Paro biorę metylofenidat , baclofen i Lamotryginę i dużo supli ( co by się za szybko nie wykończyc przez nerwicę).Ta czwórca leków to dla mnie najlepszy mix .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może gdybyś brał tych 15 mg przez jakiś czas, napięcie mięśni zniknęłoby. Im mniej tym lepiej ale i tak bierzesz aż 4 leki....Tak czy inaczej super, że znalazłeś swój "złoty środek" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi