Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

chwyta juz mao-a bo czuc, tak jak pisalem - zamierzam dorzucic do tego paro 60/80mg ale jeszcze sie wstrzymam.

mieszalem z tramalem bylo SI

jak wskocze na paro to zmniejsze sele do 5/10mg aby blokowalo tylko mao-a bo przy takiej dawce paro moze dojsc do zespolu serotoninowego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, wiem z autopsji, że niektórzy z tutejszych użytkowników mają większą wiedzę na temat mechanizmów działania leków, niż niejeden psychiatra. Wspomnę tylko krótko o lekarzu, na którego kiedyś trafiłam i który faszerował mnie lekami dla schizofreników i epileptyków oraz duzymi ilościami benzo (bez rezultatów rzecz jasna), że kiedy przychodziłam do apteki, farmaceutki za głowę się brały. Lepiej znać zdanie obu stron, bo jak widać nie raz lekarz nie udziela bardzo ważnych informacji pacjentowi, a wręcz pitoli bzdury ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

encyklopedia1, idź do lekarza. Przerobiłaś raptem 3 leki i już panikujesz, że nic na Ciebie nie zadziała

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maniek123321, jebłam! :lol: Myślę, że większość podziela moje zdanie w tym temacie, bo starałam się być obiektywna

Po czym? po paro! :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, sledzilem twoja dyskusje z benzonowcem i wiem jak przeorany mozg ma po tych benzodiazepinach wiec nie warto wgle z nim polemizowac.

po czym taka ostra w seksie jestes? 8)

tyle że ty deklu masz w opisie że żresz klonazepam coraz więcej a ja nie jem obecnie benzo wcale :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, sledzilem twoja dyskusje z benzonowcem i wiem jak przeorany mozg ma po tych benzodiazepinach wiec nie warto wgle z nim polemizowac.

a co Ty Maniek z choinki sie urwałeś . Obgadywanie innych czy cukier to chyba raczej nie ten dział .

Jest jeszcze amitryptylina , fluwoksamina , i wiele , wiele innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi