Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Ponad 2 tygodnie mija od kiedy biore xetanor i co, i wgl nie mam apetytu to po pierwsze, po drugie spac nie moge. a raczej nie moge spac w nocy budze sie co chwile, albo wgl nie moge usnac przebieram nogami w te i we wte. Jak juz usne jakims cudem to tak leze do 15 i nie moge wstac.. to normalne ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dumps, wybierz się do lekarza po benzo. Mam nadzieję, że mimo wszystko przepisze i poczujesz się lepiej. Jeszcze co do paroksetyny, poczułaś jakąkolwiek poprawę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wraca tłumiona przez SSRI męskość :mrgreen: Można się z tym nie zgadzać, ale to fakt, że faceci często posługują się złością, agresją i siłą. W końcu wojny na Ukrainie nie rozpoczęły kobiety ;)

Tutaj bym dyskutowal, nieraz widzialem co baba potrafi wyrabiac z facetem, nawet konkretny wpierdol potrafi spuscic, z drugiej strony jesli zasluzyl :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba z każdego się leje po tych lekach. Kiedyś jak jeszcze miałem ochotę jakiś sport uprawiać, to w lato na wenlafaksynie mogłem z podkoszulka wycisnąć ze szklankę potu śmiało. Rafa Nadal na korcie się mniej poci. Na paroksetynie to się mało ruszałem, ale nawet w spoczynku się ze mnie lało latem, albo po nocy całą pościel mokrą miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi