Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

pamiętam jak raz mówię do pewnego spychiatry - "Mam derealizację". A on:

- " A co Ty się tak wymądrzasz?"

xDDDDDDDDDDDDDD

O właśnie. Tym bardziej to trzeba piętnować, bo to nie jest zawód jak każdy inny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze, że ten lekarz mówił szeptem. I musiałam ciągle prosić o powtórzenie zdania.

Może to taka taktyka, i to właśnie on powiedział, że mogę mieć borderline.

Tak sobie myślę, że niektórzy psychiatrzy/lekarze mogą nami manipulować, aby sprawdzić naszą reakcję. 

może, to taka moja teoria.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo że mózg nie ma zdolności regeneracji, tak jak z innymi uleczalnymi chorobami. Ktoś dostaje reemisje jak to czasowe wydobrzenie...

Myślę że miał taki odruch, bo pacjenci są różni, mogą się naczytac, mogą kłamać, nie wiedzieć o czym mówią bo mogą być chorzy. Pytanie czy powiedział to chamsko. Znaczy wyszeptal xD

Ej gdzie są ludzie z kafeterii? Zniknęli A mieli swoje wątki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mic43 Halo halo, to nie jest coś innego.

Właśnie żarty powinny mieć granice, trochę wyczucia. Nie sądzę, aby Harding miał coś wspólnego z twoimi traumami i możesz go zwyczajnie przeprosić. Pisał przecież, że było mu bardzo smutno i chciał się wyżalić.
Chyba, że wolisz dodać punkt, tak jak Przemek niedawno pisał, że to kobiety są bardziej ludzkie. Pamiętam, że jakoś Verinia potrafiła kogoś przeprosić i Dalila też. Oczywiście nie musisz, ale możesz do nich dołączyć 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Verinia napisał(a):

A dla mnie to jest po prostu pokazanie swojego stanowiska. Spłoniesz w piekle, bo nie byłeś w kościele. No tak... Dobra ta Bozia.

W jakiejś dyskusji np. to okej, ale nie jak ktoś pisał że mu z tego powodu smutno i się tym przejmuje. Komentarze muszą mieć jakieś granice, dlatego normalne jest że stajemy w obronie😊

Godzinę temu, Mic43 napisał(a):

Moim zdaniem jest to co innego, nie chce mi się tłumaczyć. 

A przeprosić mogę. @Harding nie miałem intencji sprawiać przykrości, przepraszam więc. 

👍👍👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi