Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Mnie oskarżali a to o co? Ja się sama umiem bronić

Na pw. Tutaj już wystarczająco aż za dużo napisałem. 

Człowiekowi fakt. Nerwy czasami puszczają. Wiesz jak to jest bo sama jesteś wybuchowa.

Ale jak ktoś kto ma władzę i decyzyjność pisze o Tobie bzdury to się uruchomiłem z lekka. 

Ale nie chce już więcej pisać bo to też pogubiona mocno osoba. 

A mam to już w D.

Rozejm do cholery jasnej.

Spokój. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Fuji napisał(a):

Na pw. Tutaj już wystarczająco aż za dużo napisałem. 

Człowiekowi fakt. Nerwy czasami puszczają. Wiesz jak to jest bo sama jesteś wybuchowa.

Ale jak ktoś kto ma władzę i decyzyjność pisze o Tobie bzdury to się uruchomiłem z lekka. 

Ale nie chce już więcej pisać bo to też pogubiona mocno osoba. 

A mam to już w D.

Rozejm do cholery jasnej.

Spokój. 

Znowu próbujesz mącić i wymyślasz jakieś teorie. Akurat z osobami co mają władzę i decyzyjnosc mam dobre stosunki. Przestań pisać do ludzi. I nie wyzywaj od nkwd. Zawrzyj gębe i zachowuj sie jak dorosły a nie jak dzieciak. Już i tak wstyd mi, ze się dałam emocjom i weszłam z Tobą w polemikę. I jakieś bagno się tu zrobiło z tej całej dyskusji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Znowu próbujesz mącić i wymyślasz jakieś teorie. Akurat z osobami co mają władzę i decyzyjnosc mam dobre stosunki. Przestań pisać do ludzi. I nie wyzywaj od nkwd. Zawrzyj gębe i zachowuj sie jak dorosły a nie jak dzieciak. Już i tak wstyd mi, ze się dałam emocjom i weszłam z Tobą w polemikę. I jakieś bagno się tu zrobiło z tej całej dyskusji. 

To na priv krótko a nie jakieś bzdurne gadania.Nie chce mi się klepać tutaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Fuji napisał(a):

To na priv krótko a nie jakieś bzdurne gadania.Nie chce mi się klepać tutaj. 

Mi się w ogóle nie chce klepać z twoja osoba i od dawna wiesz. Po prostu nie znoszę jak ktoś obraża. Ani kłamców i mącących. Nie odblokuje Cię 

Żegnam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Mi się w ogóle nie chce klepać z twoja osoba i od dawna wiesz. Po prostu nie znoszę jak ktoś obraża. Ani kłamców i mącących. Nie odblokuje Cię 

To się nie dowiesz kto Cię tak pięknie obsmarował. 

Wisi mi to już w sumie.  Ja się przekonałem z kim miałem styczność. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Fuji napisał(a):

To się nie dowiesz kto Cię tak pięknie obsmarował. 

Wisi mi to już w sumie.  Ja się przekonałem z kim miałem styczność. 

A może ja już wiem kto obsmarowal:) naprawdę ludzie tu roznoszą wszystko, nawet o niektórych sprzeczne info dostaje ale to wystarczy żeby mieć lampkę. Także tego nie rajcuj się tak tym bo ja już wiem od dawna kto i co mówi o mnie. Wiem do kogo wypisywales bo mi doniesli. Elko

Ja nie jestem msciwa i ktoś może mnie nie lubić ale nie znaczy że ja będę jego nie lubić. Nie mam zasobów na negatywną energię 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ja już wiem kto obsmarowal:) naprawdę ludzie tu roznoszą wszystko, nawet o niektórych sprzeczne info dostaje ale to wystarczy żeby mieć lampkę. Także tego nie rajcuj się tak tym bo ja już wiem od dawna kto i co mówi o mnie. Wiem do kogo wypisywales bo mi doniesli. Elko

No to wiedz, że szczebiotka Cię tak pięknie podsumowała, że aż jakbym to słyszał to by uszy zwiędły. 

Tyle w temacie. 

Nie chce mi się gadać. 

Jak się ktoś zachowuje tak jak pewne służby to trzeba to powiedzieć na głos.

Nie mam czasu na kłótnie. 

Mam swoje zajęcia i życie. 

Jest mi zwyczajnie przykro i aż mnie w środku boli.

Ale kogo to obchodzi........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Fuji napisał(a):

No to wiedz, że szczebiotka Cię tak pięknie podsumowała, że aż jakbym to słyszał to by uszy zwiędły. 

Tyle w temacie. 

Nie chce mi się gadać. 

Jeszcze publicznie to napisałeś żeby pomącic? Skoro mówię że wiem znam twoja wersję i nie od Ciebie to po co piszesz 

Teraz, Fuji napisał(a):

Jak się ktoś zachowuje tak jak pewne służby to trzeba to powiedzieć na głos

Zasypany wapnem z kulą w potylicy? A może okaleczony przez tortury na przesłuchaniu? Przymknij dziób i nie obrażaj. Nie potrafisz? Zacznij leczyć sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też byłam modem i wiem jak się zachowują

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Współczuje sytuacji :(

Też mi się zdarzało zafiksować na punkcie jakiejś baby, a potem musiałem oglądać jak odpływa z innym, a ja do kosza na recykling xd.

Ty umiesz się odfiksowac i nie masz myśli s. Funkcjonujesz o wiele lepiej a przecież nie leczysz schizofrenii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też byłam modem i wiem jak się zachowują

Ty umiesz się odfiksowac i nie masz myśli s. Funkcjonujesz o wiele lepiej a przecież nie leczysz schizofrenii

Gdyby nie to, że nie mogę iść do pracy i zarabiać pieniędzy jak normalni ludzie to pewnie nie byłoby żadnej schizofrenii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Gdyby nie to, że nie mogę iść do pracy i zarabiać pieniędzy jak normalni ludzie to pewnie nie byłoby żadnej schizofrenii.

Ta nie byłoby. Jak trafiłeś do szpitala jako nastolatek. Nie wpisują tego bez powodu przecież 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś dobrą osobą. Ja to wiem. Krzycz sobie ile chcesz i się złość. 

To normalne i uzasadnione. 

Potrafię, tak... potrafię powiedzieć przepraszam. 

Juz nie będę Cię denerwował.

Uspokój się. 

Za dużo tego. Nie sądzisz?

Dość! 

Koniec! 

Co było to było.

Każdy wyciągnie wnioski i już.

Błędy się zdarzają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta nie byłoby. Jak trafiłeś do szpitala jako nastolatek. Nie wpisują tego bez powodu przecież 

Bo byłem nerwowy i rozjeebałem raz meble w mieszkaniu i z nożem zniszczyłem peceta i pociąłem kable Xd. dlatego był szpital tydzien pozniej.

2 minuty temu, Fuji napisał(a):

Dasz radę. 

No raczej, na razie jest ok, gram w gierke i czekam na słuchawki xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Bo byłem nerwowy i rozjeebałem raz meble w mieszkaniu i z nożem zniszczyłem peceta i pociąłem kable Xd. dlatego był szpital tydzien pozniej.

Też bywam nerwowa i rzucam rzeczami czy kopie. Ale nożem peceta jeszcze nie pocielam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bywam nerwowa i rzucam rzeczami czy kopie. Ale nożem peceta jeszcze nie pocielam :D

Ja grałem z koleżanką ze Szwecji w league of legends i w jakiejś rundzie mnie zabijali i mi szło tragedia i już nie wyrobiłem. Specjalnie zniszczyłem kable, żeby już nigdy go nie włączyć. Uciąłem kabel od myszki też. 

Potem kolejne dwa lata płakałem, co ja zrobiłem, ja chce mój komputer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja grałem z koleżanką ze Szwecji w league of legends i w jakiejś rundzie mnie zabijali i mi szło tragedia i już nie wyrobiłem. Specjalnie zniszczyłem kable, żeby już nigdy go nie włączyć. Uciąłem kabel od myszki też. 

Potem kolejne dwa lata płakałem, co ja zrobiłem, ja chce mój komputer.

Nowego nie kupili ci? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No raczej, na razie jest ok, gram w gierke i czekam na słuchawki xD

Wyładowanie się jest jak najbardziej ok.

Każdy sposób dobry. Szkoda tylko pc.

Kiedy czujesz, że coś przychodzi to wyjdz z domu. Wykrzycz albo wybiegaj. Zrób coś co rozładuje emocje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nowego nie kupili ci? 

Kilka lat później laptopa dostałem, ale w psychiatryku mi kazali wylecieć do Anglii do matki i iść do roboty, a ja kiepsko w pracy i nie nadaje się. Już wtedy zacząłem przegrywać życie. 

Ale jak miałem 17 lat i byłem u psychiatry, co sobie nie dawałem rady sam ze sobą, to mu gadałem, że słysze głosy w głowie i potem to w papierach miałem i w psychiatryku widzieli, dlatego mi stwierdzili schize paranoidalną, a ja gadałem lekarzowi co mogłem, żeby mi leki dał, bo lipe mam no i stwierdził na szczęście, że mój stan jest kiepski i brałem Rispolept 5 dziennie.

4 minuty temu, Fuji napisał(a):

Wyładowanie się jest jak najbardziej ok.

Każdy sposób dobry. Szkoda tylko pc.

Kiedy czujesz, że coś przychodzi to wyjdz z domu. Wykrzycz albo wybiegaj. Zrób coś co rozładuje emocje.

Kilka mies wczesniej rozjeebałem meble w innym pokoju, bo mi krewni prądu nie chcieli doładować, zebym mógł sobie grać. 16 godzin dziennie wtedy siedziałem sam na mieszkaniu i grałem w path od exile i league of legends xd. non stop granie w gry. Już chyba nie dałem rady dłużej. Zima się kończyła.

Matka uciekła, bo się mnie bała 🤣

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi