Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Ja po wizycie. Doktor stwierdził że słyszę, oraz zajrzał do ucha i stwierdził że w uchu sucho. Więc to nie ucho. Kazał iść do stomatologa lub neurologa. Stomatolog? Neuralgia? Tak napisał. 

Na pytanie czemu mogło lecieć woda z krwi A z ucha czy wydzielina te 2 tyg temu, stwierdził że skąd ma to wiedzieć. Powiedziałam że mam spuchnietą buzię, że stan podgoraczkowy ciągle mam, że boli głowa mnie i ucho głęboko w środku tam też boli, spytalam czy mam nadal przedawkowywac te na ból bo mi nie pomagają to może coś mi wypisze lepszego? Powiedział że jak ibuprofen nie działa to mam próbować aspiryna lub paracetamolem. A ogólnie to na mnie krzyczał od wejścia więc zaczęły mi lecieć łzy z irytacji i nic sobie z tego nie robiłam. i wyszlam jak z uczuleniem ma mordzie od płaczu. Oczywiście pod koniec wizyty zaczął nawet rozmawiać niż wrzeszczeć i jeszcze raz spojrzał w ucho. 

No tak czy siak jutro wrócę do rodzinnej, ona mówiła że jak antybiotyk agumentin na ta bakterie nie pomoże to mam przyjść po inny i się pokazać też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Czemu? Za co? Rozumiem, że opinia na Znanydoktor poleci?

Niektórzy mają taki charakter, może tak lubią. Słyszałam że jest bardzo nieprzyjemny, i że stary to też, ale nie będę lekarza określać bo stary. No że nieprzyjemny niech sobie na mnie krzyczy ale chociaż cos sensownego powie A nie każe przedawkowywac leki bez recepty. A właściwie to niepotrzebnie wgl tam poszłam xd dobrze że nie był prywatny. Przecież to że nie ogluchlam tylko minimini może gorzej słyszę tym uchem to ja sobie sama wywnioskowalam. No ale sprawdził z odległości 6 m, niech mu będzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Niektórzy mają taki charakter, może tak lubią. Słyszałam że jest bardzo nieprzyjemny, i że stary to też, ale nie będę lekarza określać bo stary. No że nieprzyjemny niech sobie na mnie krzyczy ale chociaż cos sensownego powie A nie każe przedawkowywac leki bez recepty. A właściwie to niepotrzebnie wgl tam poszłam xd dobrze że nie był prywatny. Przecież to że nie ogluchlam tylko minimini może gorzej słyszę tym uchem to ja sobie sama wywnioskowalam. No ale sprawdził z odległości 6 m, niech mu będzie 

Może on leczy krzykiem...

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Masakra, co to za konował? A rodzinnego masz lepszego?

5 minut temu, Grouchy napisał(a):

Może on leczy krzykiem...

Albo może sam jest przygłuchy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mnie zawsze uderza w Polsce niestety, jacy niektórzy są chamscy i sfrustrowani. Teraz byłam na parę dni i nawet na pogrzebie stała za mną jakaś wredna baba, która miała pretensje o wszystko i na głos komentowala, a w samolocie też awantura, bo ktoś komuś bagaż przesunął. Nie wiadomo za co można dostać chamski pieprz, niektórym nic się nie podoba i tylko zgrzędza non stop albo agresywnie się rzucają do innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To mnie zawsze uderza w Polsce niestety, jacy niektórzy są chamscy i sfrustrowani. Teraz byłam na parę dni i nawet na pogrzebie stała za mną jakaś wredna baba, która miała pretensje o wszystko i na głos komentowala, a w samolocie też awantura, bo ktoś komuś bagaż przesunął. Nie wiadomo za co można dostać chamski pieprz, niektórym nic się nie podoba i tylko zgrzędza non stop albo agresywnie się rzucają do innych.

Najgorzej jak się jednak trafi na nadwrażliwego dresa na ulicy :P

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wierzę Dalila, skąd tys takiego znachora wynalazla? Wogóle zbadał ci te ucho?

Przeciez  tak znikąd nie masz tego bólu.A on cię chce leczyć aspiryną, może by juz przeszedl lepiej na emeryturę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi