Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Znam, ale wolałabym jakiś fiński metal najbardziej, albo jakiś turecki zespół czy może coś metalowo- rockowego polskiego typu Hunter, choć wydaje mi się, że w tych czasach lepiej pooglądać sobie na YouTube koncerty sprzed lat. 

A co nie ma już klimatu? W sumie koncerty są chyba z kilkuletnim no na pewno rocznym wyprzedzeniem ogłaszane. Swego czasu pamiętam w gimnazjum modny był Sabaton i Rammstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A co nie ma już klimatu? W sumie koncerty są chyba z kilkuletnim no na pewno rocznym wyprzedzeniem ogłaszane. Swego czasu pamiętam w gimnazjum modny był Sabaton i Rammstein

Młodzież dzisiejsza nie czuje za bardzo klimatu, starzy myślą podobnie i nie chcą chodzić na koncerty. Zresztą zależy kto gra. 

Sabaton i Rammstein lubię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry 🙂 

Ale dzisiaj jest szary dzień, nie lubię takich 😩 jeszcze od wczoraj mi zimno bo nie wiem dlaczego nie ma ogrzewania🤦 dzisiaj mam zimne grzejniki. Myślę nad obiadem zanim będę musiała iść po dzieci do szkół i brakuje mi pomysłu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Szczebiotka napisał(a):

Myślę nad obiadem zanim będę musiała iść po dzieci do szkół i brakuje mi pomysłu

kluski śląskie, pieczarki z cebulką w śmietanie i opcjonalnie kurczak, szybko się robi

dzieciakom kazałabym lepić kluski, kto nie lubi wbijać paluchów :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, little angel napisał(a):

kluski śląskie, pieczarki z cebulką w śmietanie i opcjonalnie kurczak, szybko się robi

dzieciakom kazałabym lepić kluski, kto nie lubi wbijać paluchów :P 

Ale bym zjadła Jezuuuuu. Niestety moje dzieci autystyczne wielu rzeczy nie jedzą więc to odpada. 

3 godziny temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka ja ci się żyje na nowym mieszkaniu? Jak się czujesz?

Tak wiesz, źle nie jest chociaż przydał by się drugi pokój dla młodego. Ale może z czasem coś się zmieni. Teraz najważniejsze to sprawy sądowe i dzieci. Dzisiaj akurat mam awarie ogrzewania, a już wczoraj ledwo grzejniki dawały radę. Cały budynek bez ogrzewania i niby już w piątek się zaczęło. Dobrze że mrozów nie ma🥶 pociągów mam już dość😩 mieszkam dosłownie na stacji PKP, i to na głównej trasie z północy na południe. Za oknem peron, czasami zwariować można. Ale i tak jest lepiej niż tam gdzie byłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi