Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Arytmia_Mózgu napisał(a):

Dobry wieczór, ktoś tu jest? 

Od czasu do czasu...

Dzień dobry Towarzystwu! Kolejny tydzień urlopu przede mną. Nadal siedzę w dzikiej głuszy. W sumie taki odpoczynek od miasta i robienie czegoś innego niż na co dzień odpręża. Na przykład rąbanie drzewa. Człowiek może sobie polatać bezkarnie z siekierą, bez oskarżeń o bycie psycholem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dryagan napisał(a):

Na przykład rąbanie drzewa. Człowiek może sobie polatać bezkarnie z siekierą, bez oskarżeń o bycie psycholem

ooo, mój żywioł 🔥

Nieważne, czy kawałki o średnicy mojej nogi, czy jednego metra - siekiera rozłupująca i robota idzie jak szalona 💥🪓 aby wióra pod nogami podskakują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim 😁 a kawa gdzie? 🤔 Dobra niech będzie, ja zabrałam ☕☕☕☕

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

bez oskarżeń o bycie psycholem

😂😂😂😂

To już wiem dlaczego ja to lubię robić 🤨 chociaż nadal uważam że jestem wariatką 😂

Chłopacy @Dryagan @Fobic mam na podwórku kilka metrów drewna, trzeba je przenieść, pociąć i poukładać jak coś 🤪 

Ja chętnie bym to robiła ale po ostatnich akcjach z kręgosłupem chyba w tym roku odpuszczę sobie. I tak jeszcze chwilami pobolewa mnie noga, więc nie chce nadwyrężyć.

Podać wam adres🤔😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Szczebiotka wyślij po mnie dorożkę czy innego ubera, a zrobię ci to w jeden dzień o ile masz siekierę rozłupującą. Wszystko za free, z wyjątkiem kosztów transportu 😅 i może całusa na pożegnanie, może być z daleka.

A pan @Jurecki chyba wykąpał się w ambrozji 😁 młody Bóg zawitał w nasze progi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Fobic napisał(a):

@Szczebiotka wyślij po mnie dorożkę czy innego ubera, a zrobię ci to w jeden dzień o ile masz siekierę rozłupującą. Wszystko za free, z wyjątkiem kosztów transportu 😅 i może całusa na pożegnanie, może być z daleka.

A pan @Jurecki chyba wykąpał się w ambrozji 😁 młody Bóg zawitał w nasze progi :D

Przecież pisałeś, że masz siekierę rozłupującą:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Mój cel wagi to 75 kg. Aktualnie ważę 58.

No to powodzenia. A potem się roztyjesz i będziesz gruby. Ja ważę teraz 77 kg, ale jestem trochę wyższy od Ciebie 😄

@Szczebiotka trochę daleko jestem od Ciebie, ale rąbanie drzewa sama przyjemność. Nie doceniałem tego wcześniej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
10 minut temu, Dryagan napisał(a):

No to powodzenia. A potem się roztyjesz i będziesz gruby. Ja ważę teraz 77 kg, ale jestem trochę wyższy od Ciebie 😄

Wolę być gruby niż mieć niedowagę jak teraz. 2 miesiące niejedzenia prawie nic to jednak dużo. Widzę nawet jak mi włosy wypadają przy myciu, tragedia. Jak przytyję, to zacznę regularnie ćwiczyć i będzie ok. Bo teraz to nawet nie mam z czego tych mięśni robić i wyglądam tragicznie.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

2 miesiące niejedzenia prawie nic to jednak dużo. Widzę nawet jak mi włosy wypadają przy myciu, tragedia. Jak przytyję, to zacznę regularnie ćwiczyć i będzie ok. Bo teraz to nawet nie mam z czego tych mięśni robić i wyglądam tragicznie.

Zaczniesz jeść normalnie i wszystko wróci szybko do normy. Przy okazji zrób sobie badania, możesz mieć anemię i inne niedobory witamin i minerałów (na to wskazuje choćby wypadanie włosów). Warto o to zadbać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dryagan napisał(a):

Zaczniesz jeść normalnie i wszystko wróci szybko do normy. Przy okazji zrób sobie badania, możesz mieć anemię i inne niedobory witamin i minerałów (na to wskazuje choćby wypadanie włosów). Warto o to zadbać

Właśnie pisałem wyżej, że sprawdzałem czy nie mam anemii i na szczęście nie mam. Ja w sumie ciągle latam po lekarzach, bo się boję ciągle, że jestem na coś chory. Panie z punktu pobrań już mnie znają dobrze i już na wejściu się pytają "co tym razem" 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, Fobic napisał(a):

Nigdy nie pisałem, że mam taki sprzęt. Mogę mieć na zawołanie Fiskarsa, który na własne oczy widziałem jak tnie kciuki niczym paluszki Lajkonika 😉 ale ze swojego sprzętu mam jak do tej pory tylko coś takiego

mach.jpg.c696e0a44a91577ef5f4ad290af4c966.jpg

Mam łupak fiskarsa i mam w huuuuy brzozy do łupania także zapraszam:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, DEPERS napisał(a):

To dla mnie chleb powszedni, ale... nie dasz mi całusa na pożegnanie nawet z daleka, a nawet jeśli to dla mnie żadna gratyfikacja 😉, wręcz upokorzenie także koszta rosną. Dowóz + stawka godzinowa (20 pln/h po znajomości), a że śmigam jak robot bez przerwy dopóki mi jakiś mięsień dęba nie stanie, to możesz liczyć na kawał dobrej roboty. Dla mnie korzyścią byłoby poznanie pana Znachora DEPERS'a osobiście 😆 także pytaj o adres, licz banknoty, ślij dorożkę i lecimy z tematem 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Fobic napisał(a):

To dla mnie chleb powszedni, ale... nie dasz mi całusa na pożegnanie nawet z daleka, a nawet jeśli to dla mnie żadna gratyfikacja 😉, wręcz upokorzenie także koszta rosną. Dowóz + stawka godzinowa (20 pln/h po znajomości), a że śmigam jak robot bez przerwy dopóki mi jakiś mięsień dęba nie stanie, to możesz liczyć na kawał dobrej roboty. Dla mnie korzyścią byłoby poznanie pana Znachora DEPERS'a osobiście 😆 także pytaj o adres, licz banknoty, ślij dorożkę i lecimy z tematem 😅

Z jakiego jesteś województwa? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Fobic napisał(a):

Ja ci dam całusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Fobic napisał(a):

Szczebiotka wyślij po mnie dorożkę czy innego ubera, a zrobię ci to w jeden dzień o ile masz siekierę rozłupującą. Wszystko za free, z wyjątkiem kosztów transportu 😅 i może całusa na pożegnanie, może być z daleka.

Nawet dwa całusy dam 😅 nie mam takiej siekiery. Mam piłe łańcuchową bo najpierw trzeba na małe pociąć 😅 kurde no chyba daleko 🥺

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

trochę daleko jestem od Ciebie, ale rąbanie drzewa sama przyjemność. Nie doceniałem tego wcześniej. 

No daleko 🥺 wszyscy daleko mieszkacie ode mnie. Ja to jeszcze lubię cięcie drewna piła, kocham ten zapach 😁

48 minut temu, DEPERS napisał(a):

Byłam pierwsza 😏 

25 minut temu, Fobic napisał(a):

Ja dam dwa!

I wiesz co 🥺 mnie to poznać nie chcesz 🤪 

😂😂😂

3 minuty temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Ja ci dam całusa.

😂😂😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, DEPERS napisał(a):

Z jakiego jesteś województwa? 

Lubelskie

Godzinę temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Ja ci dam całusa.

Od ciebie nie chcę. Nawet jeśli jesteś kobietą (a nie jesteś) nie mam z tobą żadnych więzi emocjonalnych, więc to tak jakby cmoknęło mnie prosię 🐷

@Szczebiotka za dwa całusy w minutę nauczę posługiwać się piłą łańcuchową, zrobię wszystko co trzeba i nie gadaj, że nie chcę cię poznać 😜 dasz mi najwyżej klina i wymorduję to drzewo w dzień dłużej, ale zrobię to 💪

Edytowane przez Fobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Fobic napisał(a):

za dwa całusy w minutę nauczę posługiwać się piłą łańcuchową, zrobię wszystko co trzeba i nie gadaj, że nie chcę cię poznać 😜 dasz mi najwyżej klina i wymorduję to drzewo w dzień dłużej, ale zrobię to 💪

Ha ha dobra! Podać adres 🤔🖤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Fobic napisał(a):

Od ciebie nie chcę. Nawet jeśli jesteś kobietą (a nie jesteś) nie mam z tobą żadnych więzi emocjonalnych, więc to tak jakby cmoknęło mnie prosię 🐷

Spokojnie, to taki żarcik był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Spokojnie, to taki żarcik był.

Bez urazy. Odpowiedź również starałem utrzymać się w tonie żartobliwym, ale moje poczucie humoru jest na poziomie polskiej piłki nożnej, więc zalecam ostrożność 😬

17 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Ha ha dobra! Podać adres 🤔🖤

Już leci. Poleconym 💌 💙

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłem dzisiaj 29 lat.

Świętuję bycie porażką życiową, świętuję swój upapek jako człowieka, dochodzi do mnie co odstawiałem 2 tygodnie temu, jak wyczekiwałem pod komisariatem, jak siedziałem w krzakach i słuchałem co ludzie do mnie mówią i dopada mnie gigantyczny kac moralny.

Wstyd mi za to co robiłem, myślałem, pisałem - najbardziej mi wstyd przed samym sobą, że upadłem tak nisko. Nie wiem jak to się stało, jak mogłem się doprowadzić do takiego stanu i przeszedłem samego siebie. Nigdy w wcześniej aż tak źle nie było. Świadomość bycia idiotą boli najbardziej.

Gorzej być chyba nie może.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Skończyłem dzisiaj 29 lat.

Świętuję bycie porażką życiową, świętuję swój upapek jako człowieka, dochodzi do mnie co odstawiałem 2 tygodnie temu, jak wyczekiwałem pod komisariatem, jak siedziałem w krzakach i słuchałem co ludzie do mnie mówią i dopada mnie gigantyczny kac moralny.

Wstyd mi za to co robiłem, myślałem, pisałem - najbardziej mi wstyd przed samym sobą, że upadłem tak nisko. Nie wiem jak to się stało, jak mogłem się doprowadzić do takiego stanu. Nigdy w wcześniej aż tak źle nie było. Świadomość bycia idiotą boli najbardziej.

Gorzej być chyba nie może.

Przestań się biczować...wiem, że świadomość może boleć ale pamiętaj, że bez powodu tutaj wszyscy się nie znajdujemy i każdy z nas ma na koncie różne historie. Nie jesteś idiotą...to proces chorobowy i trzeba sobie pewne rzeczy wybaczyć i iść dalej. Brać leki, słuchać lekarzy, terapeutów i żyć najlepiej jak się potrafi. Nikt nie myśli, że asmatyk jest idiotą bo nie może oddychać gdy wokół tyle powietrza więc zacznij traktować to tak samo 🙂

Głowa do góry ;)

Witam wszystkich światecznie. 

A kawy znów nie ma :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi