Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Co tu tak cicho🤔 kawy nikt nie daje. Nikt nie woła do rozmów eh, idę wtedy sobie stąd.

U mnie ostatnio bardzo duszno, przez co przechodzą mega burze i ulewy. Deszcz ok ale burze nie za bardzo. Do tego znowu mnie rwa złapała, zwariować można

W dniu 13.07.2023 o 11:39, Lusesita Dolores napisał(a):

Cześć wszystkim....  🙂

nie mogę się doczekać urlopu.. od 1 sierpnia

jak wytrzymać w pracy te 2 tygodnie. NO JAK

O ja bym chciała też urlop. Czekałam na wakacje myśląc że odpocznę, a mecze się jeszcze gorzej 😏 alergia, astma, upały ehh. 

Do tego mam już dość dzieci w domu 🤪 

6 minut temu, Harding napisał(a):

@Lusesita Dolores, ja mam urlop cały czas - nie pracuję, tylko utrzymuję się z renty socjalnej :yeah:

Ja też nie pracuje. Zajmuje się dziećmi i otrzymuje świadczenie na niepełnosprawne dziecko. Szczerze mówiąc wolała bym pracować, zawsze lubiłam swoją pracę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Jurecki napisał(a):

A co by było jak by ich nie było? No co?

Spokojnie by było😅 ale nudno i coś myślę że mnie by już na tym świecie nie było, bo tylko one mnie jeszcze trzymają tutaj.

6 minut temu, Jurecki napisał(a):

Jako kto pracowałaś? Dyrektorka banku? :mrgreen:

Różne prace miałam, od opiekunki osób starszych po sprzedawcę. Ale jako sprzedawca czułam się najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, acherontia styx napisał(a):

Chwalisz się czy żalisz? 😛 

@acherontia styx, ani się chwalę, ani się żale ;) Tak tylko piszę, żeby uzmysłowić niektórym, że każdy medal ma 2. strony i nie wiem, czy ktokolwiek chciałby być tak chory jak ja, żeby otrzymywać np. rentę socjalną :bezradny:

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry ( powiedzmy)

1 godzinę temu, Jurecki napisał(a):

A Wy po śniadaniu... to znaczy po kawie?

Niee 😏

1 godzinę temu, Harding napisał(a):

Nescafe 3w1 - kawa, mleczko i cukier).

Blee, to nie kawa.

Wczoraj zaczęła mnie boleć rwa kulszowa, a teraz przed chwilą strzeliło mi w krzyżu tak że ledwo mogę się ruszać🤦 znowu mam to co w zeszłym roku. Kurcze już nie wiem co robić z tym moim kręgosłupem, ale dzisiaj znowu pójdzie w ruch nilmesil.

4 minuty temu, DEPERS napisał(a):

Dzień dobry:) upały nastały🙃 nie przegrzejcie się bo na wieczór jednym piwem się upijecie i co wtedy 😱 

Upały to są codziennie 😏 u mnie to zaraz będzie znowu zakaz wstępu do lasu bo jest tak wysokie zagrożenie pożarami, a przecież od kilku dni leje wieczorami czy w nocy i burze są 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Szczebiotka napisał(a):

Dzień dobry ( powiedzmy)

Niee 😏

Blee, to nie kawa.

Wczoraj zaczęła mnie boleć rwa kulszowa, a teraz przed chwilą strzeliło mi w krzyżu tak że ledwo mogę się ruszać🤦 znowu mam to co w zeszłym roku. Kurcze już nie wiem co robić z tym moim kręgosłupem, ale dzisiaj znowu pójdzie w ruch nilmesil.

Chrupie Ci w dupie 😂 do kręgarza trza żeby Cię powyginał. Nimesilem rozwalisz żołądek i zgaga nie pozwoli na delektację tą kwaśną jacobs:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, DEPERS napisał(a):

Chrupie Ci w dupie 😂 do kręgarza trza żeby Cię powyginał. Nimesilem rozwalisz żołądek i zgaga nie pozwoli na delektację tą kwaśną jacobs:) 

Dokładnie tak. W dupie to aż wygina tak boli😜 kręgarz? Jesooo przecież ja bym tam pękła w drobny mak😅 

Wiem że nilmesil nie jest zbyt dobry, nawet podobno w wielu krajach go wycofali, ale mi pomaga w sumie jako jedyny lek. No dobra jako jedyny lek którego nie boje się brać😅 kiedyś mi lekarz dał sudeksa nie wiem czy to tak się pisze, innym razem tramal, jeszcze innym coś innego i nieee nigdy więcej. Dłuższy czas brałam apo napro i mydocalm forte ale po tym też było mi niedobrze 😏 więc już chyba wolę raz na jakiś czas ten nilmesil.

A kawy jeszcze sobie nie zrobiłam 😭 ciężki mi wstać😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Dokładnie tak. W dupie to aż wygina tak boli😜 kręgarz? Jesooo przecież ja bym tam pękła w drobny mak😅 

Wiem że nilmesil nie jest zbyt dobry, nawet podobno w wielu krajach go wycofali, ale mi pomaga w sumie jako jedyny lek. No dobra jako jedyny lek którego nie boje się brać😅 kiedyś mi lekarz dał sudeksa nie wiem czy to tak się pisze, innym razem tramal, jeszcze innym coś innego i nieee nigdy więcej. Dłuższy czas brałam apo napro i mydocalm forte ale po tym też było mi niedobrze 😏 więc już chyba wolę raz na jakiś czas ten nilmesil.

A kawy jeszcze sobie nie zrobiłam 😭 ciężki mi wstać😜

Tramal nie działa przeciwzapalnie, a mydocalm rozluźnia mięśnie szkieletowe, ale nie działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie. A ucisk powoduje stan zapalny i dlatego boli:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, DEPERS napisał(a):

Tramal nie działa przeciwzapalnie, a mydocalm rozluźnia mięśnie szkieletowe, ale nie działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie. A ucisk powoduje stan zapalny i dlatego boli:) 

A weź 😜 chyba zrobię to co moje koty, walne się na słońcu grzbietem do góry i będę wygrzewać 😂

Dobra próbuje wstać i zrobić tą kawę.

A jak u ciebie po zabiegu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

Witajcie :D

Właśnie sobie zrobiłam kawkę ;) Piękny poranek...

Jakoś słabo piękny. Gorąco. Nastrój do bani. A jeszcze musze dzisiaj jechać na basen z dziećmi szwagierki, które nam zostawiła na kilka dni. Wrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dryagan napisał(a):

Jakoś słabo piękny. Gorąco. Nastrój do bani. A jeszcze musze dzisiaj jechać na basen z dziećmi szwagierki, które nam zostawiła na kilka dni. Wrr

Depresyjnie u Ciebie chyba ostatnio :( Masz gromadkę dzieci w domu...wesoło :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dryagan napisał(a):

Czyli lubisz spokój, tak jak ja. Dzieciaki się cieszą, biegają i krzyczą, a mi płonie od nich głowa, no cóż takie ojcowskie zadanie. Jednak to kobiety mają większą cierpliwość. Do mnie też siostra przywozi czasem dzieci, ale One są samoobsługowe i nie podnoszą kortyzolu:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Harding napisał(a):

@Szczebiotka, a jaką kawę pijesz i jak często?

Jacobs zielony 😅 wiem wiem nie każdy lubi.

Czasami rozpuszczalna crema tutaj nie ma znaczenia jaka.

33 minuty temu, DEPERS napisał(a):

W klacie piecze, a noga ciągnie we wkłuciu i sina, czyli ok🙃 najważniejsze, że już nie czuję tego chronicznego zmęczenia i tłuczenia w klatce:) 

Nieźle, ale grunt że jest dobrze.

31 minut temu, DEPERS napisał(a):

Jednak to kobiety mają większą cierpliwość.

Myślisz się. Ja to bym wszystkie gdzieś daleko dała żeby nie słyszeć tego krzyku i ciągłego mamo mamo mamo 😏 nie mam cierpliwości wcale. I nie lubię zajmować się dziećmi.

10 minut temu, Harding napisał(a):

Widzę, że panowie @Dryagan i @DEPERS nie mają cierpliwości do dzieci, wolą ciszę i spokój. Ja nigdy nie będę miał dzieci, za dużo nerwów by mnie to kosztowało.

Ja też mówiłam że nie chce dzieci😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry w sobotę 😁

Piękna pogoda dzisiaj, aż żal nie skorzystać :D zajęcia na specjalizacji na dziś skończone to można zaraz wypełznąć z domu :D 

3 godziny temu, Szczebiotka napisał(a):

Tak, piłam nawet. Te 3w1 też kiedyś piłam 😜 ale dla mnie to nie jest kawa 😅

To jest sama chemia, a nie kawa 🤮

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi