Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Cieszę się ja to z 2 rylam

image.png.ed3fc7dea80ec4076a2fb76d512844d7.png

Wypita kawa i tak neutralnie z momentami gorszymi. Pewnie kolejny dzień z wahaniami co godzinę... Chyba, że nagle coś się odmieni, ale teraz na koniec roku to cudów nie ma co się spodziewać jeśli chodzi o psychikę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Happyandsad napisał(a):

Wypita kawa i tak neutralnie z momentami gorszymi. Pewnie kolejny dzień z wahaniami co godzinę... Chyba, że nagle coś się odmieni, ale teraz na koniec roku to cudów nie ma co się spodziewać jeśli chodzi o psychikę. 

:D :D :D tak bywa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, Happyandsad napisał(a):

Ja się ze swoich żartów zawsze śmieję, czasem nawet ataki śmiechu, że aż brzuch boli. A inni śmieją się tylko dlatego, że ja sie smieje. A mam specyficzny śmiech. Jak wiedźma 😉 

Czuję się dobrze, piję trzecią kawę 😜 

A nie. zawiodłam się, bo już ją wypiłam 😞 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie! Kilka godzin fger towarzyskich. Jaz, brat, O. i M. graliśmy w 5 sekund, kalambury, tańce, rysowałam z M. Muzyczka jest, teraz wpadłam już na łóżko. Fajny dzień ❤️ Czuję się cudnieee.

Laski do mnie, ale Ty sigma jesteś. Bo zaczęłam tańczyć i takie tam. Ogólnie śmiesznie. Dużo wydurniania się w połączenia z grą towarzysko - umysłową. 

Mama mówi mi, że ciocia A.czyli ich mama, że dziewczyny cały czas chcą tu do mnie przychodzić na spanie. Kiedy jedziemy Do Paty? Że za mną szaleją. To takie słodkie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Verinia napisał(a):

Ludzie! Kilka godzin fger towarzyskich. Jaz, brat, O. i M. graliśmy w 5 sekund, kalambury, tańce, rysowałam z M. Muzyczka jest, teraz wpadłam już na łóżko. Fajny dzień ❤️ Czuję się cudnieee.

Laski do mnie, ale Ty sigma jesteś. Bo zaczęłam tańczyć i takie tam. Ogólnie śmiesznie. Dużo wydurniania się w połączenia z grą towarzysko - umysłową. 

Mama mówi mi, że ciocia A.czyli ich mama, że dziewczyny cały czas chcą tu do mnie przychodzić na spanie. Kiedy jedziemy Do Paty? Że za mną szaleją. To takie słodkie...

No mi dzieci mojego brata 'każą' przyjść na sylwestra do nich. Trochę się czuję z tym jak dziadziuś. Ale w sumie nie mam lepszych planów. Na ruchanie mam gdzieś iść? Podobno jaki ostatni dzień roku, taki cały przyszły rok ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, MicMic napisał(a):

No mi dzieci mojego brata 'każą' przyjść na sylwestra do nich. Trochę się czuję z tym jak dziadziuś. Ale w sumie nie mam lepszych planów. Na ruchanie mam gdzieś iść? Podobno jaki ostatni dzień roku, taki cały przyszły rok ;D

Czyli po prostu urodzimy dzieci 🤓😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Maat napisał(a):

Dobrze.

Wypoczęta,bo mam teraz dużo wolnego, spokojna, robię dużo spacerów, basenów itp.

Ooooo, dawno Cię nie było! Fajnie znowu Cię "widzieć" i w dobrym samopoczuciu 🙂 

Wyspana - chyba pierwsza normalna noc od miesiąca, którą przespałam ciągiem, bez wybudzeń :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Verinia napisał(a):

Hej. Gdzie Cię tak wcięlo? Zła na mnie jesteś jeszcze?

Nie czułam się dobrze ostatnio.

Poza tym nie mam prawa być na ciebie zła.

Skupiam się teraz bardziej na zdrowiu,bo wychodzą zaniedbania różne, stąd konieczne wizyty,np u proktologa.

Zaglądam tu rzadziej,ale nadal chętnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurwiony.

Chciałem się przejść, ale jebany wiatr mnie wkurwia i jest za zimno. Muszę kupić lepszą kurtkę. Jestem jebanym zmarźluchem. Ale gorącą też nie cierpię, mam jakąś zerową tolerancję na zmiany temperatur. To samo z zapachem, koleżanka mnie chciała z domu wyjebać  bo zacząłem drzeć mordę, że jebie kocimi szczynami i nie wytrzymam.

Dźwięki to samo. Nie cierpię kurwa swojego zjebanego organizmu.

Do tego jebany alternator nie chce wejśc na miejsce, nie mogę znaleźć łomu, który zostawiłem przy samochodzie, nie wiem może ktoś mi zajebał go. 

Oczywiście samochodem nie będzie można jeździć dopóki tego nie złożę, bo zachciało mi się, kurwa, napraw.

Dzień już stracony raczej, będę wkurwiony do końca dnia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, cynthia napisał(a):

Rozwalona emocjonalnie. Głosy się pojawiły, nie mogę się na niczym skupić, nawet na czytaniu forum.

Współczuje. Ja już się przyzwyczaiłam. Jak są bardzo natrętne to słucham głośno muzyki. Tylko to daje chwilowe ukojenie głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi