Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie nikt nie składa życzenia poza siostrą. Jeszcze mi prezent wysyła. Co rok jej mówię żeby nie traciła pieniędzy na takiego bezwartościowego śmiecia ale dalej wysyła... Też jej wysyłam prezent na urodziny co rok tyle że co ja cennego mogę wysyłać jak ja bankrut jestem.

Sąsiadów z bloku to nawet nie znam. Znałem jednego którym się opiekowałem ale nie żyje już od kilku lat. Boję się jak ktoś wchodzi i staram się nie pokazywać na oczy. Jak słyszę że ktoś schodzi po schodach to wychodzę dopiero jak zejdzie i wyjdzie z bloku...

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Raccoon napisał(a):

Mnie nikt nie składa życzenia poza siostrą. Jeszcze mi prezent wysyła. Co rok jej mówię żeby nie traciła pieniędzy na takiego bezwartościowego śmiecia ale dalej wysyła... Też jej wysyłam prezent na urodziny co rok tyle że co ja cennego mogę wysyłać jak ja bankrut jestem.

Jakby mi ktoś tak powiedział to bym mu chyba worki na śmieci wysłał, albo kubeł zamówił z dostawą do domu – tak w ramach przemyśleń swoich manipulacji (bo nazywanie siebie śmieciem do kogoś po to, żeby ktoś zaprzeczał, jest manipulacją).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Jakby mi ktoś tak powiedział to bym mu chyba worki na śmieci wysłał, albo kubeł zamówił z dostawą do domu – tak w ramach przemyśleń swoich manipulacji (bo nazywanie siebie śmieciem do kogoś po to, żeby ktoś zaprzeczał, jest manipulacją).

Spoko, bym się nie obraził. Moje poczucie wartości jest poniżej zera i tak. Ja nie lubię być głaskany po główce, wolę jak ktoś mi napisze "tak, jesteś śmieciem" ale niestety regulamin forum tego zabrania więc nikt nie napisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Spoko, bym się nie obraził. Moje poczucie wartości jest poniżej zera i tak. Ja nie lubię być głaskany po główce, wolę jak ktoś mi napisze "tak, jesteś śmieciem" ale niestety regulamin forum tego zabrania więc nikt nie napisze

Ty zobacz, co ja pisałem ludziom, o których mam złe zdanie. Naprawdę myślisz, że chodzi o regulamin?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Raccoon napisał(a):

Mogę Ci tak pisać, jak Ci to sprawi radość xd chociaż nie, mam już punkty ostrzeżeń, bym wyleciał. Ale jak już będę chciał skasować konto, to zamiast tego mogę Cię tak ponazywać 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi