Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Źle. Spałam sobie mnie brutalnie obudził gnój, takie miałam ładne sny z moją siostrzenicą. Uderzyłam się w głowę, teraz jestem rozbita i nie wiem co ze sobą zrobić, a mam bałagan muszę posprzątać. 

Cień wiatru sprawia, że czuję się dobrze, ale wszyscy dookoła mnie wu*wiają ku*wy podstępne, zazdrosne. Ukochany trochę też, ale w dziwnej postaci teraz jest. Nic nie rozumiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pie*dol te szeptuchy, chociaż Cię rozumiem.. Gadające szczury itd.

Jestem zadowolona z siebie i dzisiejszej Nocy, ogarnęłam co miałam i czuję się dobrze. Nic nie pospałam, ale może lepiej, przynajmniej nikt mnie nie wybudzał ze snu. Ciężki dzień się zapowiada, mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Verinia napisał(a):

Potem do psychiatry, bo to jednak dzisiaj, a nie wczoraj. Jak zwykle lekko się stresuję, bo nie lubię poczekalni. Ci ludzie niektórzy tam wywołują u mnie wspomnienia o szpitalu.

Dlatego kocham organizację w przychodni u mojej psychiatry: zakaz przychodzenia do poradni wcześniej niż 10 min przed planowaną godziną wizyty, a moja lekarka przeplata telewizyty z wizytami stacjonarnymi. Człowiek praktycznie nie widzi się z innymi pacjentami ❤️ a nawet jak ktoś przychodzi do innego lekarza to najczęściej drugi lekarz przyjmuje piętro wyżej, także tylko tyle, że podchodzą do rejestracji i zaraz sobie idą. Rzadko się zdarza, żeby w poczekalni siedziały więcej niż 2 osoby, a to tylko w sytuacji gdy w drugim gabinecie na parterze też przyjmuje inny lekarz akurat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, little angel napisał(a):

nie rozumiem...

nie wiem, jakie masz doświadczenia, ale zębów nie używa się w tej czynności

to mój poważny problem, nie jest mi do śmiechu... co jak mi zęby za młodu wypadną? 

Ja też mam bruksizm jakiś trochę. A nakładka to nie musi być robiony odcisk u dentysty specjalny? I to drogie jest. Nie wiedziałam że są jakieś uniwersalne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, little angel napisał(a):

profesjonalne szyny relaksacyjne robione u dentysty są drogie, ale też są gotowe, uniwersalne nakładki i one kosztują z 20-30 zł, nie wiem na ile są dobre, będę musiała przetestować

A no widzisz, ja miałam od dentysty, kilka słów, potem miałam zęba robionego i nakładka już nie pasowała heh 

15 minut temu, little angel napisał(a):

profesjonalne szyny relaksacyjne robione u dentysty są drogie, ale też są gotowe, uniwersalne nakładki i one kosztują z 20-30 zł, nie wiem na ile są dobre, będę musiała przetestować

A no widzisz, ja miałam od dentysty, kilka słów, potem miałam zęba robionego i nakładka już nie pasowała heh 

4 minuty temu, little angel napisał(a):

pochwalę się dopiero, jak przyjdzie, bo jeśli moje zamówienie będzie jedynym w tym świątecznym okresie, to ktoś z użytkowników lub gości odwiedzających to forum przypadkiem będący pracownikiem takiego sklepu, mógłby połączyć kropki i mieć moje dane osobowe

XD aniolku

9 minut temu, MicMic napisał(a):

Nooo pochwal się zakupem obowiązkowo! Żebym wiedział, że nie odłożyłaś na później! 

Ale dbasz o aniolka:3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, little angel napisał(a):

uniwersalne nakładki i one kosztują z 20-30 zł, nie wiem na ile są dobre, będę musiała przetestować

Jak chcesz sobie jeszcze bardziej zęby sp******ć to zamawiaj uniwersalne 🤷‍♀️ 
W końcu wszyscy mają uniwersalny zgryz i dentyści i ortodonci głodują i kelpią biedę 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi