Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

To olanzapina ci nie pomogła?

pomaga, bez niej byłoby zupełnie źle, jakiś gość dzisaij jak jechaem rowerenm co jechal z naprzeciwka samochodem to zmienil pas na moj i jakby w moja storne sie kierowal na czolowe ale wyminal mnie w ostatniej chwili, to byl ktos znajomy chyba, to musoalbyc gest braku sympatii ja tak to widze. nie no olcia zupelnie z glowy nie wybije jakichs negatwynych mysli ale to co i tak robi z czlwowiekiem to jest cos wspanialego, ten kto odkryl olcie powinien dostac jakas nagrode czy cos a ten kto wymyslil ssri powinien palic sie w piekle tak smao ci co to przepisuja ;)  dobra ide spac dalej tylko jakis koszmar mnie obudzil to wstalem na chwile zapalic i kompa odpalic xd musze pospac do 20 conajmniej a najlepiej do 22 xd wy tez idzta spac bo co tu robic w dzien xd jak sie spi to przynajmniej jest spokoj xd ja bardzo lubie te koszmary co mi sie snia sa takie popieprozne, w zyciu nie mam takich doznan jak w snach ;) wczoraj cos mi sie snilo ze dotknalem drutow wysokiego napiecia i przezylem, to czesty motyw moich snów albo ze np unosze sie w powietrzu i wlatuje w druty i umieram i sie budze xd albo ile razy sie powtarza ze operacje mi robia na otwartym lbie czy na sercu a ze kulke dostaje to juz nie wspomne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Ladyboy napisał(a):

jakiś gość dzisaij jak jechaem rowerenm co jechal z naprzeciwka samochodem to zmienil pas na moj i jakby w moja storne sie kierowal na czolowe ale wyminal mnie w ostatniej chwili, to byl ktos znajomy chyba, to musoalbyc gest braku sympatii ja tak to widze.

Haha, było zawołać *good morning darling* 😆 nie trzeba sympatyzować z każdym przecież.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Koleś przyniósł Xanax na krechę. W końcu udało w przespać.

Dalej nigdzie nie wychodzę, nawet po jedzenie, ani po alkohol, więc telepawka w opór.

Alkohol i Xanax ( jeszcze w formie krechy ) - no lepszego mixu depresantów nie mogłeś wymyślić 🫣Masz w planach strzelić samobója, że tak katujesz głowę i ciało używkami?czytam Twoje wpisy od dłuższego czasu i widzę „spacer po linie” od wielu miesięcy 

Wiesz, ja znam te stąpanie po dnie przez używki dlatego mnie to niepokoi i pytam serio czy czasem nie chcesz się spotkać z Kurtem Cobainem, Amy Winehouse czy MJ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, mrNobody07 napisał(a):

Alkohol i Xanax ( jeszcze w formie krechy ) - no lepszego mixu depresantów nie mogłeś wymyślić 🫣

Przecież od kilku dni nie piję, bo nigdzie nie wychodzę, nawet po alkohol. A Xanax zwykły, żadna krecha. "Na krechę" czyli na kredyt.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Przecież od kilku dni nie piję, bo nigdzie nie wychodzę, nawet po alkohol. A Xanax zwykły, żadna krecha. "Na krechę" czyli na kredyt.

Nie próbowałeś zasnąć przy audiobuku "Reforma socjalna czy rewolucja" słynnej Róży Luksemburg? Mnie zawsze usypia. Dobre są też "Tezy o Feuerbachu" Marksa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mrNobody07 napisał(a):

Paskudne, jak się ciągnie miesiącami/latami 🙇‍♂️

@Dalila_ masz na to jakieś sprawdzone sposoby? W sensie jak sobie z tym lekiem wolnopłynącym radzisz?

Rzadko bardzo mnie dotyka, więc nie pomogę:( Ale zgodzę się że paskudne uczucie 

Życzę żeby było lepiej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

pomaga, bez niej byłoby zupełnie źle, jakiś gość dzisaij jak jechaem rowerenm co jechal z naprzeciwka samochodem to zmienil pas na moj i jakby w moja storne sie kierowal na czolowe ale wyminal mnie w ostatniej chwili, to byl ktos znajomy chyba, to musoalbyc gest braku sympatii ja tak to widze. nie no olcia zupelnie z glowy nie wybije jakichs negatwynych mysli ale to co i tak robi z czlwowiekiem to jest cos wspanialego, ten kto odkryl olcie powinien dostac jakas nagrode czy cos a ten kto wymyslil ssri powinien palic sie w piekle tak smao ci co to przepisuja ;)  dobra ide spac dalej tylko jakis koszmar mnie obudzil to wstalem na chwile zapalic i kompa odpalic xd musze pospac do 20 conajmniej a najlepiej do 22 xd wy tez idzta spac bo co tu robic w dzien xd jak sie spi to przynajmniej jest spokoj xd ja bardzo lubie te koszmary co mi sie snia sa takie popieprozne, w zyciu nie mam takich doznan jak w snach ;) wczoraj cos mi sie snilo ze dotknalem drutow wysokiego napiecia i przezylem, to czesty motyw moich snów albo ze np unosze sie w powietrzu i wlatuje w druty i umieram i sie budze xd albo ile razy sie powtarza ze operacje mi robia na otwartym lbie czy na sercu a ze kulke dostaje to juz nie wspomne.

Toż Ty zakochany po same uszy w Olci. Nie boisz się że Cię wykorzysta albo zdradzi z innym i zostawi stojącego w skarpetach , w zimę na mrozie? Podobno z tej Olci nie zła famme fatale 🧏‍♂️

Edytowane przez mrNobody07

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, mrNobody07 napisał(a):

Toż Ty zakochany po same uszy w Olci. Nie boisz się że Cię wykorzysta albo zdradzi z innym i zostawi stojącego w skarpetach , w zimę na mrozie? Podobno z tej Olci nie zła famme fatale 🧏‍♂️

nie zostawi bo mnie kocha 😜 jestesmy stworzeni dla siebie 😜 mysle ze nie tylko ja ja kocham ;) msyle ze jest duoz ludzi co sie slinia na jej widok ;) tak wogole to poiwnna powstac jakas pisoenka na jej czesc na youtube  🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mrNobody07 napisał(a):

Hahaa no nie mogę z Ciebie. Aparat nie z tej planety😃 Ta Twoja olcia to podobno rozko/cenzura/e w sobie, owija w okół palca i porzuca zmielonego. Nie boisz się tego, że dłuższy romans może wpędzić Cię w kłopoty ?

nie boje sie, ja jzu z nia jestem ze 6 lat 😜 kwetiapina czy chlory nie byli dobrymi kandydatami na partnerow zyciowych 😜 a paroksetyna byla oziebla 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi