Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Jurecki napisał(a):

Bierzesz coś na to?

Nie psychicznie tylko fizycznie bardziej. Psychicznie to tak w normie 5/10 . 

A fizycznie jest mi zimno, czuję nacisk na brzuch, pęcherz, brzuch mi faluje, nogi mi wędrują we wszystkich kierunkach ten Sz... mnie rozkłada, składa i nic nie rozumie. Nie czuję się sztywno i stabilnie. Chociaż niby się czuję, ale momentami coś takiego po mnie przechodzi i mnie to denerwuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś źle ! Do tego skapnelam się że jak byłam mała znalazłam naszego chomika jak zginął tragicznie przez nas pośrednio i może mam traume jednak ! Tak mi się wydaje że to ja znalazłam. Ale nie powiem rodzinie bo będą się obwiniać że mam zaorana psyche przez nich najbardziej siostra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okropnie. nie mam juz sil udawac ze daje sobie rade 

chyba w ogole podaruje sobie rozmowy z kimkolwiek, bo zle sie czuje kłamiąc, a jeszcze gorzej i slabiej moeiac prawde

choc w sumie.. i tak nikogo to tak naprawde nie obchodzi 

oby bylo lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Shyra napisał(a):

chyba w ogole podaruje sobie rozmowy z kimkolwiek, bo zle sie czuje kłamiąc, a jeszcze gorzej i slabiej moeiac prawde

oby bylo lepiej

Nas obchodzi. Możesz pisać. 

Ja czuję się dobrze, poza tym że czuję się źle wiadomo dlaczego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Shyra napisał(a):

oby bylo lepiej

po co wgl kłamać i udawać, mów prawdę - nie chce mi się w tej chwili z tobą rozmawiać - albo nie odpowiadaj, nie odpisuj, nie musisz się z niczego tłumaczyć

będzie lepiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Dziś źle ! Do tego skapnelam się że jak byłam mała znalazłam naszego chomika jak zginął tragicznie przez nas pośrednio i może mam traume jednak ! Tak mi się wydaje że to ja znalazłam. Ale nie powiem rodzinie bo będą się obwiniać że mam zaorana psyche przez nich najbardziej siostra

Ja właśnie się zorientowałam że moje lęki biorą się stąd że kiedyś przejechałam ptaka zn uderzył mi w maskę od samochodu i czułam się tak winna że wkreciłam sobie traumę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Gabbana napisał(a):

Ja właśnie się zorientowałam że moje lęki biorą się stąd że kiedyś przejechałam ptaka zn uderzył mi w maskę od samochodu i czułam się tak winna że wkreciłam sobie traumę...

Biedna;/ za mną się nie ciągnęło to, więc chyba to nie trauma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Ja zgniotłem mojego ostatniego chomika jak chciałem zobaczyć czy nie wlazł pod szafkę. Położyłem się szybko na podłodze, na dywanie i akurat on tam był. Wił się jeszcze i umarł a ja się pobeczałem. Miałem 17 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Grouchy napisał(a):

Ja zgniotłem mojego ostatniego chomika jak chciałem zobaczyć czy nie wlazł pod szafkę. Położyłem się szybko na podłodze, na dywanie i akurat on tam był. Wił się jeszcze i umarł a ja się pobeczałem. Miałem 17 lat.

Przykre :(No ja miałam może 5 lat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja miałem że zwierzętami też przygodę podobnego typu. Kiedyś przez balkon wleciała mi do pokoju papuga. Złapałem ją i została u mnie. Piękna zielonożółta papuga falista.

Bała się ale tak ją wyszkoliłem, że na sygnał siadała na ramieniu jak w filmach pirackich. Przylatywała na rękę na sam gwizd. Czasami ją wypuszczałem żeby sobie polatała i podczas takich przelotów schodząc z tapczanu ona centralnie pod nogę mi podleciała. Czysty przypadek. Nadepnąłem ją...😔.  Już później żadnego zwierzaka nie miałem. Na wsi tylko u dziadków się zajmowałem inwentarzem.

Najgorzej, że to sam zrobiłem i nie było opcji żeby chociaż nogę poderwać. To było jak strzał w totka.... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Fuji napisał(a):

A to ja miałem że zwierzętami też przygodę podobnego typu. Kiedyś przez balkon wleciała mi do pokoju papuga. Złapałem ją i została u mnie. Piękna zielonożółta papuga falista.

Bała się ale tak ją wyszkoliłem, że na sygnał siadała na ramieniu jak w filmach pirackich. Przylatywała na rękę na sam gwizd. Czasami ją wypuszczałem żeby sobie polatała i podczas takich przelotów schodząc z tapczanu ona centralnie pod nogę mi podleciała. Czysty przypadek. Nadepnąłem ją...😔.  Już później żadnego zwierzaka nie miałem. Na wsi tylko u dziadków się zajmowałem inwentarzem.

Najgorzej, że to sam zrobiłem i nie było opcji żeby chociaż nogę poderwać. To było jak strzał w totka.... 

Łał nie wiedziałam że miałeś papuge!

@mrNobody07van Gogh U Ciebie<3 świetne malował te obrazy co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi