Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, initium napisał(a):

Wczoraj znajoma, z którą myślałam, że przyjaźnimy się od lat, napisała mi, że nie ma teraz dla mnie czasu. Czuję się jakby wszystko mi się waliło, nie można już nikomu zaufać, każdy w końcu odejdzie i zostanę całkiem sama

Ale ze w ogóle nie ma już czasu, czy że akurat w tej chwili nie ma czasu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czuję się najlepiej, ale to nie wynik depresji, jestem jakiś splątany, chyba tak można to określić, mam problem z ogólną koordynacją. Zapewne po piątkowej hospitalizacji, gdzie praktycznie wykorzystałem swoje trzecie już życie. Oj niedobrze. Jeszcze wizyta na komisariacie na szczęście w roli pokrzywdzonego. Co ja wyprawiam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Fobic napisał(a):

Nie czuję się najlepiej, ale to nie wynik depresji, jestem jakiś splątany, chyba tak można to określić, mam problem z ogólną koordynacją. Zapewne po piątkowej hospitalizacji, gdzie praktycznie wykorzystałem swoje trzecie już życie. Oj niedobrze. Jeszcze wizyta na komisariacie na szczęście w roli pokrzywdzonego. Co ja wyprawiam?

Oj Fobiczku 😥 a pisałam

Czuję się jak wrak. Bez sił, bez nadziei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę zmęczona. Moje życie to czasem rollercoaster....

19 minut temu, Fobic napisał(a):

To widocznie jakaś grubsza historia, albo user z długim stażem i po prostu nie wolno dotykać

Najwyraźniej @You know nothing, Jon Snow Tak się dzisiaj czuje i nic z tym nie zrobimy

Nie każdy temat musi być normalny, zwłaszcza o luźnej tematyce

Pamiętajmy, że jesteśmy na forum psychologicznym i różne wpisy mogą się zdarzać. Sami nie zawsze rozumiemy treść. Czasem podchodzimy do użytkowników indywidualnie w trosce o ich zdrowie. Jednak komfort innych też jest ważny więc wątek obecnie został posprzątany. Proszę nie twórz domysłów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

O nie, znowu mnie drama ominęła :P

Proszę Pani Cieniu latającej wiewiórki nic wielkiego panią nie ominęło. Ot kilka wpisów osoby z nie wytłumaczalną, nie pochodzącą z Ziemi pochodzenia składnią i przynajmniej moja nad wyraz tolerancyjna odpowiedź (oraz kilka mniej tolerancyjnych), która jednak została usunięta już nie będę wymyślał powodów dlaczego bo to przeszłość.Mod mógł pomyśleć, że się z kogoś naśmiewam, rozbawiło mnie jedynie co napisała, nie miałem zamiaru nikogo ukrzyżować, ale kto przewidzi narkomana. Moderacja poza tym ma swój świat i czasem krzyżuje się on z naszym w najmniej spodziwanym momencie. Dobrze, że jest w ogóle jakaś moderacja i może coś z czymś zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż jak to powiedziała moja Kochana ciocia najlepiej rozmawiać o pogodzie .

Więc u mnie pochmurno i bardzo spać się chce ,lecz nie zamierzam się klasc.Szkoda kręgosłupa ,zbyt długie leżenie mu szkodzi.

Zrobiłam sobie 2 słabe kawy ,ot proza życia mojego,jak zwyczajnie i prosto.

Radio ,bez tv.Wygodny fotel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi