Skocz do zawartości
Nerwica.com

28 lat prawiczek, brak seksu, bliskości, intymności

Hurricaner27

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.09.2026 o 11:45, Hurricaner27 napisał(a):

czas iść na prostytutki, tylko tyle mi zostało 

No i dobrze. Nie wiem co w tym złego ludzie widzą

W dniu 18.09.2026 o 12:02, Żaba Monika napisał(a):

Polowa facetow ma zakola, to nie jest jakas dziwna lub odstreczaja cecha wygladu.

Źle to wygląda. Wg mnie jak już włosy są głównie na bokach to jednak do podjęcia są 3 decyzje:

- Golimy na 0

- Próbujemy z przeszczepem

- Organizujemy tupecik

Zostawianie łysego placka, bujnych boków i pięciu włosów nad środkiem czoła wygląda wg mnie fatalnie

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, shadow_no napisał(a):

Źle to wygląda. Wg mnie jak już włosy są głównie na bokach to jednak do podjęcia są 3 decyzje:

- Golimy na 0

- Organizujemy tupecik

Zostawianie łysego placka, bujnych boków i pięciu włosów nad środkiem czoła wygląda wg mnie fatalnie

No lepiej ściąć, choć też zależy od wielkości zakola. Dużo facetów na po prostu wysokie czoło 😛

Przeszczep to już chyba jak komuś bardzo zależy, bo to jednak jakaś interwencja i zabieg, który pewnie niesie ze sobą jakieś ryzyko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.09.2026 o 11:56, shadow_no napisał(a):

- Golimy na 0

- Organizujemy tupecik

Mnie to czeka :( Ścinam się za każdym razem coraz krócej aby się przygotować na zerówkę....A w swoich wyobrażeniach jestem kudłaty, nie utożsamiam się z łysą głową ale pewnie się przyzwyczaję.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Niewkopomonowana napisał(a):

No ale łysa głowa jest spoko. Co wy chcecie? Tzn nie u mnie, ale u kolesi.

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Jest

Na szczęście w moim fizycznym wieku nie będzie już to wyglądało nienaturalnie 🙂 Problem jest taki, że przede wszystkim ja chcę się podobać sam sobie, wtedy będę miał wysoką pewność siebie. A łysa głowa kojarzy mi się z bandziorem albo niewolnikiem 😕 Pomijam starszych panów bo wiadomo.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Grouchy napisał(a):

Na szczęście w moim fizycznym wieku nie będzie już to wyglądało nienaturalnie 🙂 Problem jest taki, że przede wszystkim ja chcę się podobać sam sobie, wtedy będę miał wysoką pewność siebie. A łysa głowa kojarzy mi się z bandziorem albo niewolnikiem 😕 Pomijam starszych panów bo wiadomo.

No czaję. Ja np. nienawidzę blond włosów. Według mnie jest beznadziejny i wygląda się w nim mdło i glupio. To tylko moje skojarzenie i preferencje. Jak ktoś ma blond włosy, to mi nie krzeszkadza, ale sama nie mogłabym być teraz blond, a kiedyś się farbowałam w gimnazjum, bo kochałam Britney spears.

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami. ~Oscar Wilde~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Niewkopomonowana napisał(a):

No czaję. Ja np. nienawidzę blond włosów. Według mnie jest beznadziejny i wygląda się w nim mdło i glupio. To tylko moje skojarzenie i preferencje. Jak ktoś ma blond włosy, to mi nie krzeszkadza, ale sama nie mogłabym być teraz blond, a kiedyś się farbowałam w gimnazjum, bo kochałam Britney spears.

No kolor włosów to jest część pigmentu i w raz z kolorem skóry, oczu tworzy urodę. Brunetka ufarbowana na blond zawsze będzie wyglądała jakoś nie tak. Blondynka ma łatwiej bo z jasnego na ciemne tak bardzo nie razi.

A w mojej wyobraźni mam takie włosy: 

928c97e444d0c7e6351161a9cfb99f1c.jpg

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Grouchy napisał(a):

To peruke albo przeszczep bo jak inaczej  

Młodszym nawet bardziej łysa głowa może pasować niż starszym co to ma do naturalnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Niektóre kobiety też fajnie wyglądają ogolone na łyso. Np. Maffashion (chyba ona, mylą mi się influencerki) super wygląda moim zdaniem. Sinead O'Connor też pasowała łysina. Ale to chyba trzeba mieć ładną twarz.

Nie, łyse baby mnie odstraszają :P

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Młodszym nawet bardziej łysa głowa może pasować niż starszym co to ma do naturalnosci

Bo starsi łysieją i są częściej łysi niż młodzi więc w pewnym wieku łysina jest po prostu naturalna.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi