Skocz do zawartości
Nerwica.com

28 lat prawiczek, brak seksu, bliskości, intymności

Hurricaner27

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Hurricaner27 napisał(a):

myślę że byłbym w stanie wiele zaakceptować jeśli bym się zakochał i ta osoba by mnie zaakceptowała także ja też nie mam jakichś wymagań nie wiadomo jakich

Zakochanie to chwilowy stan, nie da się na samym zakochaniu zbudować trwałego związku. Ale tak, od czegoś trzeba zacząć.

Dopiero w trwałym związku wychodzi, ile rzeczy trzeba zgrać i na ile kompromisów iść, żeby być w stanie razem być.

15 minut temu, Hurricaner27 napisał(a):

mój siusiak jest mały ale gruby więc może być grubym siusiakiem :D

Musisz spytać dziewczyn, ale z tego co ja słyszałem gruby ale krótszy jest lepszy, niż długi ale cieniutki jak frankfurterka. Podobno i tak najbardziej wrażliwe są te początkowe okolice kobiecej bramy niebios, a jak dopchniesz wielką, zmutowaną armatę do samego końca, do oporu, do ujścia szyjki macicy, to wręcz boli i jest to nieprzyjemny ból.

Mam rację, koleżanki?

Inna sprawa, że w różnych pozycjach penis penetruje w różny sposób i są pozycje nazwijmy to zoptymalizowane dla facetów, którzy są mniej obdarzeni od przeciętnej.

Kolega z siusiakiem 12 cm (sam mówił, ma autyzm więc za dużo gada bez wyczucia granic i dobrego smaku) zrobił lasce dzieciaka, więc da się (inna sprawa, że ten dzieciak uszkodzony jak i tatuś, ale to już nie kwestia dłuta, tylko rzeźbiarza).

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, MicMic napisał(a):

Dajcie już spokój z tym siusiakiem, mamy po 5 lat? Xd To się nazywa penis, albo kutas xd. 

Na cipke psioszka mówić? Xd

Sisiuchna :D

Godzinę temu, Hurricaner27 napisał(a):

mój siusiak jest mały ale gruby więc może być grubym siusiakiem :D

Tak trzymaj! Od razu lepiej się Ciebie czyta :D Sympatyczny pozytywny chłopak, poczucie humoru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Hurricaner27 napisał(a):

dawniej byłem aż za bardzo empatyczny i chciałem żeby ludziom było lepiej niż mnie ale to się wszystko obróciło przeciwko mnie i teraz jestem zawistny i nieempatyczny bo ludzie w większości nie są warci nawet splunięcia :P 

Empatia z definicji nie działa jak wymiana: nie zakłada wzajemności ani „zwrotu”. To jest raczej postawa i wybór po Twojej stronie, nie umowa z ludźmi. Da się też być empatycznym i jednocześnie stawiać granice: widzieć czyjś ból, ale nie brać go na siebie, nie ratować kosztem siebie i nie pozwalać się wykorzystywać. Może problemem nie była sama empatia, tylko to, że była bez hamulców i bez ochrony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Sisiuchna :D

To określenie wręcz wali moczem, i to takim starym, który dwie doby stoi w kubku na oknie. I zanim ktoś zapyta: nie, nie wiem jak pachnie stary mocz, który dwie doby stoi w kubku na oknie.

28 minut temu, Dryagan napisał(a):

Da się też być empatycznym i jednocześnie stawiać granice: widzieć czyjś ból, ale nie brać go na siebie, nie ratować kosztem siebie i nie pozwalać się wykorzystywać. Może problemem nie była sama empatia, tylko to, że była bez hamulców i bez ochrony.

To zdecydowanie. W tych chwilach, gdy jednak jestem empatyczny (czy raczej: wobec tych osób i istot, wobec których jestem empatyczny), raczej nie mam granic, albo są baaaaaardzo daleko przesunięte. Co zdecydowanie nie jest zdrowe. Ale nie umiem inaczej. Albo wszystko, albo nic.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Dryagan napisał(a):

Da się też być empatycznym i jednocześnie stawiać granice: widzieć czyjś ból, ale nie brać go na siebie, nie ratować

W teorii się da, w praktyce nigdy nie wiadomo do końca gdzie jest ta granica. 

Ten sam problem, co mają ludzie z aborcja - każdy punkt wyboru momentu, gdzie można jej dokonać jest umowny, jedyny pewny moment to moment poczęcia. 

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale nie umiem inaczej. Albo wszystko, albo nic.

Też tak w wielu sprawach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Hurricaner27 napisał(a):

Ja już nie jestem dla nikogo empatyczny. Może dla najbliższej rodziny zachowałem resztki empatii i współczucia ale to tylko dla kilku osób. Dla reszty nie mam żadnych ludzkich odruchów. Przykro mi. 

Ciężko znaleźć dziewczynę nie mając do niej ludzkich odruchów iks de ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Hurricaner27 napisał(a):

Ja już nie jestem dla nikogo empatyczny. Może dla najbliższej rodziny zachowałem resztki empatii i współczucia ale to tylko dla kilku osób. Dla reszty nie mam żadnych ludzkich odruchów. Przykro mi. 

Biorąc pod uwagę to co wypisujesz, to jak patrzysz na ludzi i to jak patrzysz na siebie to wpadłeś w błędne koło. Nie widać zbytnio światełka skoro ze wszystkim jesteś na nie. I to dosłownie ze wszystkim.

Wygląda na to że jedynym ratunkiem byłaby magiczna erekcja która trwałe powiększyłoby ci siusiaka a później jeszcze zanim się odezwiesz magicznie musiałaby pojawić się przy Tobie kobieta.

No a to tak nie zadziała. Dopóki nad sobą nie popracujesz to samo się nic nie zrobi. Szkoda że nie jesteś otwarty na dziesiątki rad jakie dostałeś. Choćbyś się zastosował do kilku z nich to by już się zaczęło zmieniać coś w Twoim życiu. A tak to tylko się umacniasz w swoim smutnym świecie, który wcale smutny nie musi być 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi